folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Projem Var Param Yok Ne Yapabilirim

Projem Var Param Yok Ne Yapabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    Çok saglam bir projem var diyelim fakat gercekleştirecek yeterli param yok. projenin içinde bulundugu iş kolundan herangi bir şirkete gidip böle böle diye anlatsam tutulur bişey olduguna ikna olurlarsa bana herangi bir ücret öderlermi yoksa böle şey olmaz hadi evine git deyipde beni gönderip 3 ay sonra kendileri gercekleştirirmi. çoğu arkadaşında aklına bu tip şeyler geliyordur bu fikirlerle tam olarak napabiliriz bilen birisi varmı ne bileyim telif hakkı v.s almak cokmu zordur.

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    önce notere git porjenın sana ait oldugunu kayıtla sonra iş fikri yarısmalarına gir belki odul alırsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

projelerde parasızlık konusunu bende çekiyorum ! :(

allah yardımcın olsun :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Hocam lop diye,gidip bi yere ben şunu şunu yapıcam dersen kimse seni sallamaz,ama adam akıllı tanıdıklar vasıtasıyla felan gidersen olabileceğğine inanıyorum...Veyahut gerçekten çok sağlam fikirlerin varsa,masraflarını ve fikrin çok çok yüzeysel açıklamasını yazarsan burda sana finanse olacak bi çok insan tanıyorum...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek
    sana tavsıye edebılecgım bır sırket var..ınovent sabancı unıversıtesı bunyesınde kurulmus ılk basta genel mudur serhat gorgun..bu sırket projelerın hayata donusturulebılcek olanlarıyal ılgılı sırketlerı temasa gecırıyorlar ztn..guvence konusunda da anlasma ımzalanıyor yanlıs hatırlamıyorsam...ayrıca koskeb ve tubıtak gıbı kuruluslar da projelerı degerlendırıyolar aklında bulunsun:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

patenti al önce tamam mı sonra git bir şirkete felan anlat olayı baktın şirket onu kullanıyor aç davanı al tazminatını :D 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    hojam dikkatli ol öncelikle gidersin bi şirkete anlatırsın bi kağıt vs. imzalamadn sonra adamlar sana biz sizi ararız tarzı bişeler söylerler sonra bakarsın 1 ay sonra senin proje yapılmiş peki senin elinde ne var ''0''... ama adam senin proje ile milyon dolarları götürmüş.. bunu dikkatli olman açısından söyledim.. eğer maliyet çok fazla abartı para gerektirmiyosa sağdan soldan borç al eğer çok güveniyosan bişeyi sat (araba.. vs.) gibi...

selam gençlik!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Micro kredi alıp başlayabilirsin ondan sonra bi şirketle görüşüp büyütebilir/satabilirsin..

Tabi elinde sağlam/çalışan bir örneğin olursa yada ikna kabiliyetim çok yüksek ise daha iyi şarlarda işini/fikrini satabilirsin. 

"Less is More"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    AB hibe fonundan yararlanabilirsin belki avrupa birliği proje destek fonu adı altında bi araştır istersen.inş.değerlendiren birileri olur.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek
    ınovent'e ek olarak sana bı de labx sırketını onerebılırım...bu ıkı sırkette gırısımcılıge destek veren kurumlardandır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ya bu fırat boru mu dizayn grup mu ne, reklamlarda çıkıyo ya projenizle gelin  vs gibi

du bi bakim

Toplam Hit: 7718 Toplam Mesaj: 23