Prometheus 3D
-
birinin çıkıp aha bizim mürid prometheusun filmini çekiyolar demesini bekliyorum 1 saattir :)
-
king of fighter bana göre mortal kombat ve double dragon dan sonra sinemaya uyarlanan en iyi oyun daha doğrusu oyunu sinemaya uyarlanan en iyi 3. film ama tabikide eksik adamlar sorun filmde ama yinede güzel olmuş
-
Orumcek adam tutmaz artik zaten onun basrol oyuncu vardi neden yeni bir cocukla oynuyorlar, sahsen ben eskisine yakistiriyordum onu benimsedim orumcek adam olarak bu cocugu gorunce hayatta gitmem indirmem bile :))) eski basrol oyuncusuyla yeni senaryo yapsalardi tutardi...
-
the amazing şpidermen traileri bende izledim 3 kuruş etmez ağzina şiçmışlar filmin venomden şonra CARNAGE nin gelmei gerekiyordu
-
çizik
-
prometheus u hafta sonu izledim.görsel olarak iyi ama final i becerememişler sorular havada kaldı.zannedersem matrix gibi bir üçleme düşünüyorlar.
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------Orumcek adam tutmaz artik zaten onun basrol oyuncu vardi neden yeni bir cocukla oynuyorlar, sahsen ben eskisine yakistiriyordum onu benimsedim orumcek adam olarak bu cocugu gorunce hayatta gitmem indirmem bile :))) eski basrol oyuncusuyla yeni senaryo yapsalardi tutardi...
-----------------------------Tutmaz Deme Abicim :D Cunku Cizgi Romanina Gore iLerLicek Konusu . Daha Onceki FiLm izLedimiz Romana Gore yapiLan Bir Cekim deyiLdi. Ve Cizgideki KarekterLerin Cogu Yokdu.. Bu Yeni Seride Cizgi Romana Gore uyarLancak. Onu beLirteyim. izLeyince Keyif aLirsiniz Pe§in Konu§mamak Gerekir :D SaygiLar..
-
GonyaLi çizgi romanda böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum
-
netten izlerim bende bu aralar pek zamnın yok dışarıda film izlemeye..
-
walla hocam ben yaratık serisinin kaç tekrar oldu hatırlamıyorum izlemiştim bunuda izledim açıkcası bu şekilde bağlayacaklarını düşünmemiştim film fena değil görsel olarak da güzel sonuda şaşırtıcı en azından yaratık serisini bilenler şaşırıyor iyi bağlamışlar bir ka. açık var evet ama yine de güzel izlemenizi tavsiye ederim.