Prometheus 3D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

birinin çıkıp aha bizim mürid prometheusun filmini çekiyolar demesini bekliyorum 1 saattir :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLOODHOUND
    BLOODHOUND's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

king of fighter bana göre mortal kombat ve double dragon dan sonra sinemaya uyarlanan en iyi oyun daha doğrusu oyunu sinemaya uyarlanan en iyi 3. film ama tabikide eksik adamlar sorun filmde ama yinede güzel olmuş

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Orumcek adam tutmaz artik zaten onun basrol oyuncu vardi neden yeni bir cocukla oynuyorlar, sahsen ben eskisine yakistiriyordum onu benimsedim orumcek adam olarak bu cocugu gorunce hayatta gitmem indirmem bile :))) eski basrol oyuncusuyla yeni senaryo yapsalardi tutardi...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

the amazing şpidermen traileri bende izledim 3 kuruş etmez ağzina şiçmışlar filmin venomden şonra CARNAGE nin gelmei gerekiyordu

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

çizik

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

prometheus u hafta sonu izledim.görsel olarak iyi ama final i becerememişler sorular havada kaldı.zannedersem matrix gibi bir üçleme düşünüyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GonyaLi
    GonyaLi's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Orumcek adam tutmaz artik zaten onun basrol oyuncu vardi neden yeni bir cocukla oynuyorlar, sahsen ben eskisine yakistiriyordum onu benimsedim orumcek adam olarak bu cocugu gorunce hayatta gitmem indirmem bile :))) eski basrol oyuncusuyla yeni senaryo yapsalardi tutardi...

-----------------------------

Tutmaz Deme Abicim :D Cunku Cizgi Romanina Gore iLerLicek Konusu . Daha Onceki FiLm izLedimiz Romana Gore yapiLan Bir Cekim deyiLdi. Ve Cizgideki KarekterLerin Cogu Yokdu.. Bu Yeni Seride Cizgi Romana Gore uyarLancak. Onu beLirteyim. izLeyince Keyif aLirsiniz Pe§in Konu§mamak Gerekir :D SaygiLar..

Küçücük Gözbebeğimden, Hayatıma Girdin De Kocaman kaLbimin Neresine Sığamadın Da Gittin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

GonyaLi çizgi romanda böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum 

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

netten izlerim bende bu aralar  pek zamnın yok dışarıda film izlemeye..

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

walla hocam ben yaratık serisinin kaç tekrar oldu hatırlamıyorum izlemiştim bunuda izledim açıkcası bu şekilde bağlayacaklarını düşünmemiştim film fena değil görsel olarak da güzel sonuda şaşırtıcı en azından yaratık serisini bilenler şaşırıyor iyi bağlamışlar bir ka. açık var evet ama yine de güzel izlemenizi tavsiye ederim.

Toplam Hit: 3244 Toplam Mesaj: 22