folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Propaganda Otobüsüne Fuhuş Baskını

Propaganda Otobüsüne Fuhuş Baskını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek
    ARkadaşlar yanlışınız var  koy topuyolardı orda

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    mAdmAn bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi chp linin yaptıklarını bütün partiye mal edemezsin sadece parti için değil her şey için geçerli (ırk vs.) bence bu chp süsü verlmiş bir akp otobüsüydü:p

Arkadaşlar siyasi parti otobüsü olmayadabilir ayrıca öyle olsa bile yinede oy verecek adaın bu olayı göz önünde bulundurması acayip yanlış olur bence neyse dvm.

siyasette beceriksiz olduklarını kabul ediyorum :)))   bunu herkes kabul ediyor, adam gibi muhalefet yapamadılar sınıfta kaldılar

öte yandan saygısı olmayan bi chp li cuma namazında otobüsün tesisat sesini açıyor azmış bir diger chpli yoldan troo (gay) topluyor bunların hangi birini hangibirine mal edeceksinki vur birini digerine 

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı:

biliyormusunuz hiç şaşırmadım amk...

şişli camisinde geçen cuma namazında  ışıklarda kırmızı yanınca chp nin seçim otobüsü reklam müziginin sesini kısmak ihtiyacı bile duymadı,  müzik bangır bangır çalarken yeşili yanmasını bekledi bekledi, cumaları camide yeterli alan olmadıgı için dışarıda namaz kılanlar vardı...

namaza durmuş insanlara ibadet ederken saygı göstermeyen bi zihniyet bizden bizi yönetmek için oy istiyor 

onun için o gaylerle birlikte seçim otobüsünde basılan chplilere hiç şaşırmadım, fikirleri neyse zikirleride odur bu şahsiyetsizlerin.  kaldıki siyaset yapmaktanda aciz ve beceriksizler bu millete faydalarının dokunacagını hiç sanmıyorum, ATATÜRKÜMÜZÜN partisini ne hale getirdiler yuf olsun anlara be

Arkadaşım birilerini suçlarken biraz mantıklı suçlayın Seçim otobüsünü CHP limillet vekilleri mi kullnıyo otobüs CHP nin mi?

parasını veriyolar Kiralıyolar otobüsü Müziğin sesini açp kısmak otobüscünün elinde havadan atıp tutarak başa gelenleri elesştir ! baş örtüsünü sorun olmaktan çıkarıyolardı??? avrupa birliğinde somut adımlar atıyolardı ? dokunulmazlıkta kalkıyodu sanırım??????

bence bunların cevabını arasın millet ADB ile yapılıan anlaşmanın arka planını araştırsın millet bence

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

ohaa be

la millet amma fateziperets olmuş. artık nerdez zikeceğini şaşırdı :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek

varmı böle bişey RTE kötü bişey yapınca hükümeti yada tüm partiyi chp den birileri bişey yapınca o onun kişisiel ayıbıdır diğerlerini bağlamaz...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

ehuehue mvzuya bak :D

sormayın ne oy toplarlar fuhuşla :)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Kehanet bunu yazdı:
    komplo teorisi de olabilir...
    Komplo teorisinden çıkmış kardeşim, iyide uygulamışlar : )
    Akp nin seçim otobüsünde böle bir olayın meydana geldiğini düşünsenize
    İşte insanlar ne şekilde işlerine geliyorsa o şekilde davranıyorlar..
    CHP nin seçim otobüsünde olmasını takmıyorlar bile.. şekle şemale gülüp geçiyorlar,
    AKP Nin seçim otobüsüne meydana gelse neler olabilir, neşekilde yorumlar gelebilir
    hepimiz tahmin edebiliriz değilmi.
    Lütfen iyi tartalım ne vardı ne oldu, ne yoktu ne var oldu? Ona göre oy kullanacak isek
    oyu verelim.

Seçimi konu almam son günlerde bi kaç topic görüyorum AKP alehine, bunlar kendilerine
    göre misyon üstlenmiş kişilerdir.Güya Cumhuriyeti cumhuriyette kurtarma durumu : )
    Komik ve gereksiz işler.
    Oyunuzu sadece sizin görüşlerinize ve kafa yapınıza göre hareket eden siyasi partiye göre vermeyin
    ve bunu beklemeyin yoksa şuandaki muhalefeti dahi başa geçtiklerinde alehinde tekmelersiniz
    Biz milletimize vatanımızın çıkarlarına en yakın düşünceleri ve uygulamaları yapabilen insanlara
    oy vermeliyiz..

Amaç ilelebet Muhasır medeniyetler seviyesine gitmek ise, bağnaz muhalefet kafaları önce çöpe atmalıyız
    Çözüm önerileri yerine çözümsüzlük girdapları yaratıp karşı partiyi zor duruma düşürmek ahlak dışıdır.
     Eşlerin kapalılıkları ile eleştirmek onları Türkden saymayıp cumhurbaşkanlığı köşkünün manevi babası gibi
    davranmak,zor durumun simgesidir.
    Ganimet bizdedir, cumhuriyet mitingleri iyi fikirdi, Yalnız! Cumhuriyeti kurtaracak olanlar, cumhuriyet için en çok
    çalışanlardır, boş boğazcılık her daim yapılabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek
      Fuhuş ancak CHP nin otobüsüne yakışır zaten :D

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek

cih bunu yazdı:
      Fuhuş ancak CHP nin otobüsüne yakışır zaten :D

abi yapmayın böle her ne kadar chp nin şuanki çizgisinden ve baykaldan utansam da sonuçta atanın kurduğu parti dir direk böle bişey sölenmemesi gerekir...

ayrıca otobüsün arkasına yatak falanmı atmışlar merak ettim (eğer öyleyse devletin seçim için chp ye verdiği trilyonların gittiği yere baykal amca ya

acıyarak bakarım da)... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

arkadaşlar bence bu tip olayları bir partiye topluluğa mal etmek iyi birşey değil şunu düşünün hangi parti secim arabasında fuhuş yapılmasını ister ?

bir adam yüzünden suçlamayın aynı şey akp için olsaydı ortalık ayağa kalkardı diyorsunuz ama ben aklı başında her insanın bu tip şeylere gülüp geçeceğini düşünüyorum.

işte öyle
Toplam Hit: 6528 Toplam Mesaj: 54