Proratmı Proagentmi Bi Bakın
-
Prorat kullanda tut siki :D aq hiçmi haber okumazsınız,adamlar bi ara programlarını kullanıp hack yapan bilmemkaç kişinin adresini verdi ceza aldı millet aq...
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Prorat kullanda tut siki :D aq hiçmi haber okumazsınız,adamlar bi ara programlarını kullanıp hack yapan bilmemkaç kişinin adresini verdi ceza aldı millet aq...
hacı bu işlerden anlıyon sende sen ne önerirsin tmm kullanmıyoruz prorat hangisini öneriyon sen -
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------ben o kadar kullandım bana niye bi bok olmadı? hurafe hacım onlar
-
hacı git turkojan kullanıon becerebiliosan flux kullan poison ivy kullan
-
hM bunu yazdı:
--------------------------------RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------ben o kadar kullandım bana niye bi bok olmadı? hurafe hacım onlar
-----------------------------Valla bende posta gastesinin yalancısıyım :D konuya döncek olursak;
Şifre fln çalıcaksan yani keylogger kullanıcaksan elbette proagent(antivire yakalanıyo ama yedirebilirsen bi şekilde iş görüyo ;))
Bilgisayara bağlancaksan fln poison ıvy var,şimdiye kadar ençok önerilen o ;)
-
Bende Cok Kullandım bana da Bişey olmadı arkdasım Sana N-keylogger i öneririm yapabilirsen
-
onlar polisin malları :) bilginize o programla herhangi bir banka soyarsanız ertesi günü polisleri kapıda görürseniz hiç şaşırmayın :)) ama başka bir amaçlı hack falan yaparsan belki önemsemezler :) polisler önemli olanı düşünür önemsizi s..ktir eder :) proratın içinde casus kodlar var :)
-
prorat aq kendi pc dem denedim aq agzıma etti her haltı yapıyo bide yedirmek önemli yahoo chatte gevur karılarına kac defa benim resmim diye gönderdim aldılar ama bir turlu acamıyor anlamıyorum ya onlar mal açamıyorlar yada prorat calısmıyor ama kendi pc de dendeyınce her haltı yapabilirsin
-
essan bunu yazdı:
onlar polisin malları :) bilginize o programla herhangi bir banka soyarsanız ertesi günü polisleri kapıda görürseniz hiç şaşırmayın :)) ama başka bir amaçlı hack falan yaparsan belki önemsemezler :) polisler önemli olanı düşünür önemsizi s..ktir eder :) proratın içinde casus kodlar var :)
he hatta bankayı heykleyince eve yıldırım düşüyor -
Progrouptan bi sk kullanmayın ben bi kere kullanmıştım siz kullanmayın :) öyle taşaklı programlar falan da değiller,
Fistanı dinledim turkojana kavuştum mutluyum : D