Prosesör Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hacılar bana maksimum 200-250 liralık bi prosesör lazım. 2. el olabilir. wah wah pedalı olsun, wahı kaliteli olsun, kayıt yaparsa ne âlâ, usb ile bağlanıp içine ton atılabiliyosa muâllâ. şuan aklımda zoom g2.1u var. ama hiç kullanmadım. ömrümde prosesör kullanmadım. napmalı, neye dikkat etmeli, nası kullanmalı. evde kendimce kullanıcam ve kayıt yaparsa da fena olmaz. müridlerimize danışayım dedim.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Zamanında Korg AX10 G kullanmıştım. Fena değildi. Kayıt yapamıyordu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

boss gt 8 veya 6 onerırım

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

200-250 tl ye wah lı digitech ler var hocam onlarda afedersin bok gibi wah bok gibi tonlar.Aynı zoom bende var konserde kullanmışlığım var çalıştığım dönemde akustik gitar bağlamışlığım var.Fiyatına göre süper bi alet wahlı modelimi sendeki bilmiyorum ama wahlısıda orta seviye güzel birşey..

düzenleme:aman aklındaymış zoom elinde değil pardon:D

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zoom 3000 var bende çok ta memnunum  istediğim tonları yakalayabiliyorum ben dediğin fiyat aralıklarında bulunabilir 2. el

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bilgisayara takılan Processoru işlemci diye cevirip, Gitara fln takılanı prosesör diye ceviren zihni sinir kim acaba :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-ekipman-satilik-digitech-rp255-41704808/detay/

SATIYORdUM ama banka hesabım filan yok o yüzden kaldırdım güzel alettir 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-ekipman-satilik-digitech-rp255-41704808/detay/

hacım o da çok güzel diyolar da istanbulda satan yok ondan. elden alıcam.  bi de kayıt yapması felan önemli değil. içinde güzel tonlar olsun, fazla ince ayar yapmicam zaten. benim için önemli olan wah pedalı tonları güzel olsun. 

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:

rapidhacker550 bunu yazdı:

hacım o da çok güzel diyolar da istanbulda satan yok ondan. elden alıcam.  bi de kayıt yapması felan önemli değil. içinde güzel tonlar olsun, fazla ince ayar yapmicam zaten. benim için önemli olan wah pedalı tonları güzel olsun. 

valla wahı güzel ama bi crybaby gibi değil tonları güzeldir ben kendim yazdım biraz ton fakat noise gatesi çok boktan sustainini sikiyor o yüzden noise gateyi kapatıp çal yoksa güzel alettir  

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

rp 90 kullanan varmı beyler? bende rp90 arıyorum. bütçe olsa boss me 50 yada 70 alırdım.

Nerde o eski TBT...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

rp 90 kullanan varmı beyler? bende rp90 arıyorum. bütçe olsa boss me 50 yada 70 alırdım.

me 25 al yeterli olur

Toplam Hit: 3122 Toplam Mesaj: 17