Prosesör Öneri
-
hacılar bana maksimum 200-250 liralık bi prosesör lazım. 2. el olabilir. wah wah pedalı olsun, wahı kaliteli olsun, kayıt yaparsa ne âlâ, usb ile bağlanıp içine ton atılabiliyosa muâllâ. şuan aklımda zoom g2.1u var. ama hiç kullanmadım. ömrümde prosesör kullanmadım. napmalı, neye dikkat etmeli, nası kullanmalı. evde kendimce kullanıcam ve kayıt yaparsa da fena olmaz. müridlerimize danışayım dedim.
-
Zamanında Korg AX10 G kullanmıştım. Fena değildi. Kayıt yapamıyordu.
-
boss gt 8 veya 6 onerırım
-
200-250 tl ye wah lı digitech ler var hocam onlarda afedersin bok gibi wah bok gibi tonlar.Aynı zoom bende var konserde kullanmışlığım var çalıştığım dönemde akustik gitar bağlamışlığım var.Fiyatına göre süper bi alet wahlı modelimi sendeki bilmiyorum ama wahlısıda orta seviye güzel birşey..
düzenleme:aman aklındaymış zoom elinde değil pardon:D
-
zoom 3000 var bende çok ta memnunum istediğim tonları yakalayabiliyorum ben dediğin fiyat aralıklarında bulunabilir 2. el

-
Bilgisayara takılan Processoru işlemci diye cevirip, Gitara fln takılanı prosesör diye ceviren zihni sinir kim acaba :|
-
SATIYORdUM ama banka hesabım filan yok o yüzden kaldırdım güzel alettir
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
hacım o da çok güzel diyolar da istanbulda satan yok ondan. elden alıcam. bi de kayıt yapması felan önemli değil. içinde güzel tonlar olsun, fazla ince ayar yapmicam zaten. benim için önemli olan wah pedalı tonları güzel olsun. -
MMB bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
hacım o da çok güzel diyolar da istanbulda satan yok ondan. elden alıcam. bi de kayıt yapması felan önemli değil. içinde güzel tonlar olsun, fazla ince ayar yapmicam zaten. benim için önemli olan wah pedalı tonları güzel olsun.
-----------------------------valla wahı güzel ama bi crybaby gibi değil tonları güzeldir ben kendim yazdım biraz ton fakat noise gatesi çok boktan sustainini sikiyor o yüzden noise gateyi kapatıp çal yoksa güzel alettir
-
rp 90 kullanan varmı beyler? bende rp90 arıyorum. bütçe olsa boss me 50 yada 70 alırdım.
-
DarkFall bunu yazdı:
rp 90 kullanan varmı beyler? bende rp90 arıyorum. bütçe olsa boss me 50 yada 70 alırdım.
-----------------------------me 25 al yeterli olur