Proxy Programı Kullananlar
-
Beyler burada facebook, twitter, youtube vs.. yasak. dns değiştirmek işe yaramıyor. tunnel lerin alayını kapatmışlar. net baya sorunlu o yüzden web sitelerinde proxy ip ler de arayamıyorum. bi proxy programı lazım arka planda hafifçe çalışıp beni o sitelere soksun yeter.
Kullandığınız bir proxy programı varsa yazar mısınız? Hatta link verebilirseniz çok çok mutlu olurum. Bağlantı bazen 4-15kb arası davranıyor. bazen de 140kb oluyor. -
işin zor orada amerikanın istenmediği bir ülkedesin amerikanvari nimetlerden faydalanamaycaksın demektir bu.rus tunnel sitelerini kullan.program sanmıyorum işe yaradığını.
-
hotspotshieldı deneyebilirsin bi.
-
hacı TOR kulan bence en iyisi o :)
-
proxyswitch hızlı proxy bulur ve hızlıca bağlanır
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------proxyswitch hızlı proxy bulur ve hızlıca bağlanır
-----------------------------peki üstadım nasıl kullanabiliriz bunu ?
-
girdigim bir iki site var türkiyeye kapalı. mecbur proxy kullanıyorum ama ciddi yavaşlıklar var hızlı bir proxy bulmak çok zor free olarak. elite proxy satın alarak sorunu çözebilirsin. aylık 3-5 $ falan genelde
proxy swicher veya hidemyass in proxy listi de senin işini görebilir ama öyle ahım şahım bi hız bekleme :|
vpn kullanırsan daha kullanışlı olabilir hotspotshield la falan bir dene istersen
edit: upss mesaj atmışım zaten hortlanmış konuymuş :|
proxy swicherin kullanımı anlatim bari
sihirbazı var onu çalıştır. 1 seçenekte proxy serverlerden güncell proxyleri arıyor. onları bulduktan sonra test ediyor klasörlüyor,
elitbasic
private
şeklinde ordanda istedigini kullanabiliyorsun.
not: binlerce bulabilir oyüzden belli bi miktar bulduktan sonra durdur. özellikle istedigin bi ülke varsa onları ayır onları test işleminden geçir
-
hide ip pre
-
yasak yok 8.0 kullanıyorum ben mürid
-
firefox kullanıyorsan Stealthy eklentisi tek tıkla yasak filan dinlemez deler
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------girdigim bir iki site var türkiyeye kapalı. mecbur proxy kullanıyorum ama ciddi yavaşlıklar var hızlı bir proxy bulmak çok zor free olarak. elite proxy satın alarak sorunu çözebilirsin. aylık 3-5 $ falan genelde
proxy swicher veya hidemyass in proxy listi de senin işini görebilir ama öyle ahım şahım bi hız bekleme :|
vpn kullanırsan daha kullanışlı olabilir hotspotshield la falan bir dene istersen
edit: upss mesaj atmışım zaten hortlanmış konuymuş :|
proxy swicherin kullanımı anlatim bari
sihirbazı var onu çalıştır. 1 seçenekte proxy serverlerden güncell proxyleri arıyor. onları bulduktan sonra test ediyor klasörlüyor,
elitbasic
private
şeklinde ordanda istedigini kullanabiliyorsun.
not: binlerce bulabilir oyüzden belli bi miktar bulduktan sonra durdur. özellikle istedigin bi ülke varsa onları ayır onları test işleminden geçir
-----------------------------
Sakın tahmin ettiğim siteler olmasın onlar FCN :D:D:D