Proxy Server
-
arkadaşlar proxy server olayını nasıl yapacam yaw, ben lamerin lameri bir müritim de :D
Bikaç program denedim ip mi gizleyip farklı ülkelerde gösteremedim, ağ ayarlarından da yapmayı denedim olmadı gizleyemedim. Nasıl yapabilirim söyleyebilirmisiniz. Sayın HolyOne nin denyo programı ile bikaç gıcık aldığım, göte benzeyen adminlerin olduğu siteyi bombalıyom site kitleniyor ama ip mi bulmalarını istemiyorum :D lütfen yardım edin
-
hide ip programını kullanabilirsin..
manuel olarak yapacaksan.internet explorer i aç, menülerden şunu takip et
araçlar ===> internet seçenekleri ==> bağlantılar sekmesine tıkla, aşağıda yerel ağ ayarları butonuna tıkla
çıkan pencerede proxy sunucu seçeneğini işaretle. iki kutucuk akfit olacak
ilkine ip numaraını ikincisine port numarasını yazacaksın
ip: 224.67.123.12 Port:8080 gibi
hazır proxleri şurdan bulabilirsin
http://www.atomintersoft.com/products/alive-proxy/proxy-list/
-
ertan kardeş öncelikle teşekkürler, bu yolu aynen denedim dün, aynı siteye girdim bikaç ip buldum ama olmadı www.whatismyip.com adresine girdim baktım ip aynı görünüyor.
-
proxy server programları da aynı mantıkla çalışıyor, benim anlattığım olayı elle yapmak yerine otomatik yaptırıyor programa.Tek farkı bu.
biliyorum o site ip değiştiğini göstermiyo bazen
tbt de ki ip kısmına bak ya da www.vbasicmaster.com daki ip kısmına..
-
SocksChain diye bir program buldum ve ordan yeni aktif olan ip buldum, dediğin gibi girdim el ile yazdım 220.239.57.70:5326 ama hiçbir siteye girmedi bağlanmadı yani. Neden acaba ?
-
iki sebebi olabilir.
bir ip ile bir kişi bağlanabilir,diğeri de o ip kullanılmıyordur..
farklı ipleri kullanabilirsin.verdiğim sitede türkiye kısmına gir.türkiyedeki proxyleri deneyebilirsin
tahribat.com için bi proxy checking programı yapmıştım.. ama evde kaldı.Bi gün onu yayınlayacağım :) hangi proxynin çalışıp çalışmadığını gösteriyor + çalışan proxyi kullanabilirsin..
-
Valla olmadı ya niye acaba, senin verdiğin siteden ip buldum onları da denedim ama olmadı. Türkiye bölümünü bulamadım ama sonuç olarak olmuyor başka yolu yokmudur bunun acaba ?
-
buyur
http://www.aliveproxy.com/proxy-list/proxies.aspx/Turkey-tr
burda da tüm ülkelerin var..
http://www.aliveproxy.com/high-anonymity-proxy-list/
bağlantı yavaş olur...
-
eywallah kardeş hele şükür oldu yaw ama bazı iplerde sorun veriyor, demekki sağlam ip bulmak gerekiyor, peki ben 1 den fazla ip yazsam örneğin 3 5 tane kendiliğinden değişir mi sırasıyla bi orda bi farklı yerde yani :D
-
sayende hala iftar yapmış değilim :)
birden fazla ip yi nereye gireceksin ki sıra sıra değişsin?
şöyle düşünebiliriz.Bazı programlar bağlantı her gittiğinde otomatik olarak farklı ip alıyorlar.. hide ip de bu özellik vardı yanlış hatırlamıyorsam.Onun dışında senin yapabileceğin birşey yok.Elle değiştireceksin! Ya da kendin bi program yazacaksın.Belli siteler tanımlayacaksın.O sitelerde de tanımladığn proxylerle giriş yapacaksın
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------sayende hala iftar yapmış değilim :)
birden fazla ip yi nereye gireceksin ki sıra sıra değişsin?
şöyle düşünebiliriz.Bazı programlar bağlantı her gittiğinde otomatik olarak farklı ip alıyorlar.. hide ip de bu özellik vardı yanlış hatırlamıyorsam.Onun dışında senin yapabileceğin birşey yok.Elle değiştireceksin! Ya da kendin bi program yazacaksın.Belli siteler tanımlayacaksın.O sitelerde de tanımladığn proxylerle giriş yapacaksın
-----------------------------Kusura bakma :D hayırlı iftarlar. Teşekkürler anladım sayende. şey demek istemiştim sırasıyla değişir hani bi bakar fransa bi bakar çin :D abarttım galiba :D neyse tekrardan teşekkürler.