PS 3 Slim Alınır
-
Merhaba müridler PS 4 çıktıktan sonra Ps 3 fiyatları doğal olarak düşmüştür 500 GB PS 3 slim yanındada pes 2013 verebilecek varsa fiyat teklifi verebilirmisiniz?
-
Bende satacak murid varsa fiyat alabilirim.
Edit: oncelik ArduouS hocada olsun tabi, baltalamayalim.
NoToLeRaNcE tarafından 08/Oca/14 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Up up
-
Hocam bende arıyodum 2.el sonra 0. el aldım yani öyle bir düşme yok keşke olsa birde gta aldım.şimdi damacana su bile alamıyorum :D
-
skyvalet bunu yazdı
Hocam bende arıyodum 2.el sonra 0. el aldım yani öyle bir düşme yok keşke olsa birde gta aldım.şimdi damacana su bile alamıyorum :D
Bende 1. el almak istiyorum nasıl alabilirim? :D
-
Hocam şimdi benimki 1.el oldu :d çok az oldu alalı.
-
Slim kasalara jailbreak yapılıyor mu? Bazı oyunlar fireware update felan da istiyor. Jailbreak konusunda sıkıntı çıkarmayacaksa bende alayım
-
Nautilus bunu yazdı
Slim kasalara jailbreak yapılıyor mu? Bazı oyunlar fireware update felan da istiyor. Jailbreak konusunda sıkıntı çıkarmayacaksa bende alayım
ben kırılmamış istiyorum
-
oyun için alıyorsanız almayın
xbox 360'a çıkan oyun sayısı haddini aşmış durumda
-
c0nverse bunu yazdı
oyun için alıyorsanız almayın
xbox 360'a çıkan oyun sayısı haddini aşmış durumda
gereksiz pahalı
-
Bende ps3 super slim 500 gb almıştım. 500 gb aldım içine film falan atarım dedim meger atılmıyormuş :( içine birşey kopyalanmıyormuş sanırım.. Bu konuda beni bilgilendirebilecek biri var mı:)
Bu arada butun ps3 ler kırılmaya başlanmış, ODE diye birşey cıkmıs kasanın içine bazı cipleri lehimleyerek crack yapılıyormuş..