Ps3 Mü Yoksa Xbox 360 Mı ?
-
Arkadaşlar Ps3 almaya karar verdim.Ama içindeki sistem nasıl fanı sogutucusudur görütüsüdr az cok bilgim var ama tam sizden öğrenmeye danışdım.
Xbox360 cıktı karşıma onun oyunları daha ucuz oluyormus Netten oynanamak şartıyla yoksa Ban yiyormus xbox lakin onunda İçindeki sistem 3k fln hatası varmıs kavrayamadım bunuda en iyi özeti alabicelim tahribat üyüleri olduğunu bilerek buraya açtım .Birde Ps3 dede çchip olayı veya ucuz oyun oLurmu ?? -
-
Görmemisim Benim hatam :S
-
xbox 360 her yanı ile ps3 ü döver
-
3k Hatasını Kavrayamadım 3k hatasını almamak için ne yapmak gerek fiyat farkedermi birde unutmadan söyliyeyim LCD Plazma ekranlarda görüntü daha güzel oluyor Hd oldun içinmiş Hd kablosudur özelliğidir onlar hepsi içinde olurmu ?
-
3k hatası: Xbox'ın çok ısınmasından dolayı oluşan hatadır. Xbox 360 Slim'lerde bu hatanın olmadığı söyleniyor. Eski Xbox'larda bu hatayı almamak için soğutucu almalısın.
HD görüntü için HDMI kablo kullanacaksın. Kutu içinde çıkmaz, ayrıca alman gerekir.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
3k hatası: Xbox'ın çok ısınmasından dolayı oluşan hatadır. Xbox 360 Slim'lerde bu hatanın olmadığı söyleniyor. Eski Xbox'larda bu hatayı almamak için soğutucu almalısın.
HD görüntü için HDMI kablo kullanacaksın. Kutu içinde çıkmaz, ayrıca alman gerekir.
-----------------------------Elite pack alırsan kutu içine çıkar , ayrıca 3k da şans işi fanla pervaneyle alakası yok zaten 0 alcaksın sana Jasper board verirler burda da %5lik 3k oranı %0.5lere kadar düşmüştür
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------Elite pack alırsan kutu içine çıkar , ayrıca 3k da şans işi fanla pervaneyle alakası yok zaten 0 alcaksın sana Jasper board verirler burda da %5lik 3k oranı %0.5lere kadar düşmüştür
-----------------------------nasıl fanla alakası yok o hatayı işlemci fazla ısınması ve bacakların yeriden cıkması veya işlemcinin ısıya dayanamamasından veriyor onun için fazla ısıtmamak lazım.
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------Alakası olmaz olur mu hocam. 3k hatası fazla ısıdan kaynaklanan bir hatadır. Fan işlemciyi yeteri kadar soğutmazsa bu hatayı verir cihaz.
-
Antalyada yaşıyorum kışın sorun olmazda ben klimayı zor buluyorum Xbox360 nasıl bulucakbilmiyorum :)
-
Disubev bunu yazdı:
Antalyada yaşıyorum kışın sorun olmazda ben klimayı zor buluyorum Xbox360 nasıl bulucakbilmiyorum :)
-----------------------------İstanbul'dan ya da başka bir yerden sipariş verirsin :)