folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Ps'den Yapılmış Çalışmayı Html - Css Dökmek ?

Ps'den Yapılmış Çalışmayı Html - Css Dökmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Can sıkıntısından photoshop'u açıp tema çizdim bana göre güzel oldu. Şimdi onu WordPress'e uygulamam gerekecek. Onun içinde Html-Css dökmem gerekiyormuş. Sadece photoshoptan çizimini yapabiliyorum koda dökmeyi bilmiyorum. Koda dökmek için program vs var mı ? Şimdi ne yapmam gerekiyor ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

benimde öğrenmem gerekiyo bunu :) eski konularda olması lazım diye hatırlıyorum.. bi ara mycity ile daniel koo yapıyodu bişeyler.. onların konularına bi bakmak lazım hacım..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

İnşaat firmaları evi yapmadan maketini hazırlar ya o hesap olmuş senin ki  , şimdi sıra evi yapmada :) tuğla olarak=html dış çephe kaplama boya badana içine = css kodlama dilerini öğrenmen yada bilen bir ameleye yaptırman lazım.bknz:imza

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Ne zaman bu tür konu görsem yapıştırıyorum http://www.psd2cssonline.com daha iyisini bulamazsınız. Katmanları düzgün ayarlamak lazım ama katman katman gidilirse css + xhtml şeklinde veriyor tek yapılması gereken backgroundları css içindeki yerlerine taşımak.

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Benim yöntemim grafikleri teker teker yapıp kodlamak. Ayrıca program olsa da iyi olur ama elle kodlamanın kalitesini vermez.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

beyler peki wp falan değil kendi özgün tasarımımızı ps den yapıp nasıl htmlye dökecez? (resize falan muhabettleride olacak, içine php kod gömücem vsvs, normal bir site düzeninde yani)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler peki wp falan değil kendi özgün tasarımımızı ps den yapıp nasıl htmlye dökecez? (resize falan muhabettleride olacak, içine php kod gömücem vsvs, normal bir site düzeninde yani)

Valla banada lazım fireworks yapıyor diyolardı

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

abijim ben 4-5 sene önce bile fireworksten yapıyordum, yani o başarıyor bunu otomatik döküyor ama, parça pinçik oluyor nereye kod gömücen nası resize olacak? millete bakıyorum psdden tasarım yapıyo, gidiyo jquery slider koyuyo , nası yapıyonuz olum söleyin lan.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

abijim ben 4-5 sene önce bile fireworksten yapıyordum, yani o başarıyor bunu otomatik döküyor ama, parça pinçik oluyor nereye kod gömücen nası resize olacak? millete bakıyorum psdden tasarım yapıyo, gidiyo jquery slider koyuyo , nası yapıyonuz olum söleyin lan.

Valla hocam ya :D sır gibi saklıyo adamlar nerede tbt ruhu nerde paylaşımcılık

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Photoshop'un kendi içinde de otomatik xhtml css e çevirebilirsiniz. Bu işlemi elle yapmak kadar sağlıklı ve kullanışlı olmasa da işine yarayan olur.

http://www.webmastersitesi.com/web-dersleri/70026-psdyi-csse-cevirmek.htm

Linkte anlatılmış.

Altan naptın oğlum :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocam vermiş olduğun siteden yapmayı denedim fakat tasarımın  " Devamını Gör " butonu gözükmüyor değişik bir şey oluyor.

Yapmış olduğum 2. tasarım budur

Toplam Hit: 2904 Toplam Mesaj: 20