folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikolojik Bunalım Geçiriyorum



Psikolojik Bunalım Geçiriyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    14 gün kadar oldu sanırım düzcedeyim.dışarı çıktıkça yobaz, kafası çalışmayan insanları görüyorum yürürken sinirlenmemk, trafikte küfür etmemek elde değil.Heryerde böyle fakat 4 çarşaflı kadının jipe bindiğini sakallı adamların fıstık gibi arabalara bindiğini görüyorum.PAra için nerelerini nasıl satarlarsa satsınlar önemli değil.

    Bu adamlarla yaşamak istemiyorum bu tür insnalarla yaşamak istemiyorum evden çıkmıyorum arkadaşım yok sıkıntıdan site kodladım fakat delirmek üzreyim.Ciddi anlamda delirmek üzerim.Eskişehir gibi bir yerden insan buraya gelirse fıttırıyor.NE yapacağımı bilemiyorum annem burada annemi bırakıp dönücem sanırım daha fazla dayanamayacağım.

    Ciddi anlamda bu kadar kötü mü oldu ya ülkemiz.Bir görseniz şehri kafası basmayan adamlar var.Gerçek analmda basmıyor hakaret etmek falan için değil.Ya dünyanın neresinde insanlar karşıdan karşıya geçerken önce yolun ortasına atlayıp daha sonra araba geliyormu diye bakar?Tipler bi garip yürüyüşleri bi değişik.KAvga çıkartmamak için zor duruyorum.Kaldı ki silah fabrikaları olduğu içn silahları var diyorlar.Bi gün çıkartıp vurulabilirim bile.

    İnsanların ne durumda olduğunu böyle bir eyrden daha rahat görüyorsunuz.Küçük köyleirn birleşmiş halidir.Böyle adamlardan biz Türkiye yi kurtmalarını istiyoruz.Ciddi anlamda bunalıyorum.

    Türkiye de izmir, eskişehir üsütüne ileri ve modern bir şehir yok!!Ne ankara ne başka bir yer.Abi ben düzene kolay alışmam ama cidden sıkılıyorum kafayı yiyicem.Alkolik bile olabilirim ya :-/

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2007
    Erkek
    psikoloğa gittin mi :|

    Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    yok hoca gitmedim eskişehire döneyim yeter cidden hayatımda hiç bu kadar sıkılmadım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    seni anlıyorum... Allah hepimize kolaylık ve huzur versin... Hiç bunalma, efendi gibi düşün neler yapabileceğini..

    başka şehirde yaşamak istiyorsan bunu ailene aç.. beraber hareket edin ,habersiz işler yapma , kendine ve aklına hakim ol hocam..  unutma senin gibi adamlar kurtatıcak bu ülkeyi o yüzden sağlam kal..

    EyvAllah


    Ne Mutlu Türküm Diyene...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    haklıısn hocam burasıda öle (zonguldak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2007
    Erkek
    yok hoca gitmedim eskişehire döneyim yeter cidden hayatımda hiç bu kadar sıkılmadım

    -------------------------

    ya sabır ya sabır diyorum o zaman allah yardımcın olsuN

    Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2005
    Erkek
    bende aynen benim dertte borç malesef baya bi borç var ve iş yok en fazla olması gereken zamanda.bu sabah deprem oldu burda gece beklediğimden hemen dışarı fırladım baktım otel sallanıyo ulan dedim yıkılsa şu bina ne dert kalıyo ne tasa:|alırdım sigortadan parayı oh kebab valla psikolaji falan kalmadı zaten epilepsi hastasıyım ilaç kullanıyom sinirliyim bağırıp çağırıyom millete allah sonumu hayır etsin valla...

    l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    benimgibi mal olmada ne olursan ol pisikolojik sorunlardan delir ama benimgibi olma

    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=69509


    Bozamaz Aramızı Yarasa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ağustos/2007
    Erkek

    scuderia bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende aynen benim dertte borç malesef baya bi borç var ve iş yok en fazla olması gereken zamanda.bu sabah deprem oldu burda gece beklediğimden hemen dışarı fırladım baktım otel sallanıyo ulan dedim yıkılsa şu bina ne dert kalıyo ne tasa:|alırdım sigortadan parayı oh kebab valla psikolaji falan kalmadı zaten epilepsi hastasıyım ilaç kullanıyom sinirliyim bağırıp çağırıyom millete allah sonumu hayır etsin valla...
    -----------------------------

    Oteli yakıp kaza süsü ver, doğalgaz kullanıyorsan sızıntı yapsın misal veya elektriğin kesik olduğu bi gecede mumda devrilebilir, en güzeli kene bassın sigorta bunu karşıyormu? Sigorta sözleşmesini iyi bi gözden geçir. Öte yandan zumsuk'ada geçmiş olsun diyorum. O tiplerin kafalarının çalışmaması çok güzel olurdu ama jiplere binmek için çok zeki olmak gerekiyor malesef senden benden daha zekiler, belkide aptal taklidi yapıyorlar.


    http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    saolasın arkadaşlar bakalım ne yapıcam.

    Şimdi düşüncem bulgaristan da ameirkan ünviersteisne gidip siyasal bilgiler ve uluslar arası ilişkiler okuyup Türkiye ye dönücem.türkiye yi kurtarmak için girişimlerde bulunucam.Parti kurmaktan tutun başka işler lazım.Fakat tanınmak lazım.Nasıl tanıtırım ne yaparım bilmiyorum.Birazda bulgaristana mı gitsem burdamı okusam, bulgaristana gitsem bilgisayar mı yoksa siyasal bilgilere mi gitsem diye düşünmektende sıkıntı bastı.

    Ne yapacağımı cidden bilmiyorum.4-5 senelik bir pisikoloji, beden dili, pisikolojik savaş, istihbarat servisleri, ünlü casuslar, derin devlet tarzı kitapları okuyorum çok yardımcı oldular.Fakat 6-7 senelikte bir bilgisayar geçmişim var.Bilgisayarı bitirip bütün gün bilgisayarla uğraşmak isteiyorum.Fakat internette de önemli işler yapmka istiyorum.

    Snaıyorum siyasal bilgilerde şansımı deniyicem.Gelip birde tanınıp parti kurarsam çok büyük düşünceler var.Öncelikle satılanları bir şekilde toplarlamak asker-polis, hukuk, teknoloji, eğitim, sanayi ve tarım alanlarına çok para akıtmayı düşünüyorum.Ciddi anlamda Türkiye yi kurtaracak olan şeyelr bunlar.5 senede değil, uzun vaadede.

    Onun dışında sistemde değiştirmek istediklerim var.Sistem maalesef yetenekli ve işini bilen adamların çoğunu mahfediyor.Şu an tahribattan bilgisayar bölümüne gitmeyip, gidemeyip (odtü falan)  ne kadar sağlama damlar vardır programlamada ve sistem bilgisi üzerine.Fakat ne oldu onlara??18 sene bilgisayarı sadece googledan derslere bakmak için kullanan biri geldi geçti.

    İq testi yaptırıcam lise 1-2-3-4 te böylece Türkiyenin iqsu belli oalcak o seneki ortalamanın altında kalanlara ehliyet, silah verilmeyecek... vs.. vs..Çok projem var.Türkiye yi kurtarmak bana mı kaldı ??Evet bunu atalarımıza bir borç olarak görüyorum.Her ne kadar Türkiye iyiye gidiyor deselerde benim gözümde kötüye gidiyor.

    Ben düşüncelerimi kendi gördüğüm Türkiye yi ve getirmek istediğim yeri millete açıklarım millet bana güvenirse, inanırsa birlikte bir yola çıkarız.Bu illa başbakan olmakla değil her ne alanda olursam olayım bakan şu bu ateşe yada çok uçmadan devlet için nasıl çalışırsam çalışayım en iyisini, en fazlasını yapmaya çalışıcam.Bu yolda büyük tehditler, büyük engeller var..

    Fakat sorunu göstermek bir çözüm değildir.Soruna geçici çözüm bulmakta çözüm değildir.Sorunu çözmek gerçek çözümdür.Çözemiyorsanız bile bunun için çabalamak şart..

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek

    en basta geçmiş olsun sen bu kafayla antropoza girmediğine dua et

    neden bu insanların çarsafı seni bu kadar geriyor hocam sanane

    yobaz derken jipe binişindenmi anladın yobaz olduğunu nasıl anladın  ha anladım kıyafetinden ama sana sunu söyleyeyim

    o insanlar dini gereği çarsaf giyerler neden çarsaf dersen kurani kerimde her zaman mütevaiz olunuz gösterişden uzak yaşayınız  dikkat cekmeyecek kıyafetler giyin  ve  davranın der bunlarda inancı gereği giyerler hocam sanane?

    bir mini etekli jipe binerken  eli cebinde bilmem neresini kurcalayarak  kadını dikizleyen ve o kadının mini etek giyerek o insanları ve kendini günaha sokması yobazlık değilde

    carşaf giymesi yobazlık : ) ben öyle yobazın ayağına kurban olurum hoca  çıplaklık sana göre medeniyet aydınlıksa ben öyle medeniyete yuvarlim

    yani jeepe binen mini etekli olsaydı aydın olcakdı öylemi allam ne komik bi durum ya bu tarz düşünerek esas kendi yobaz bağnazlığınızı gösteriyorsunuz

    ha sunuda dim sen bi tatil yap hocam  söle çıplaklar kampına falan git aydınların içinde takıl gecer allah yardımcın olsun

    sen çarsaflılar sakallılar yüzünden bunalım geciroyosan sanırım o bunalımdan hiç çıkamıycan cünkü onlar hep vardı olucakda


    Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 6134 Toplam Mesaj: 42