folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikolojik Hastaliğim Sizdede Var Mı?

Psikolojik Hastaliğim Sizdede Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

valla psikolojik sorunu olmayan insan nadir sanırım.

aslında çekingenliğe bile psikologlar sosyalfobi vs gibi nitelendiriyor ben psikiyatrinin saçma sapan birşey olduğuna inanıyorum

Gimme Some Tits
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

burda takılan adamların %70'inde vardır diye tahmin etmekle birlikte yanılıyor da olabilirim ama bende de vardı bir aralar. belki hala duruyor da olabilir.

%70 az olur hocam %98 diyelim %2 toleranslı :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

gecti bu ama vardi her psikolojik hastalik gibi dibe vurunca geciyormus gecti gitti sadece meraktan sordum

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

ergen benmerkezciliği hocam bir hastalık değil . Her ergen yaşamıştır . Yaş kemale erince geçer. 

edit: yaş 24-25 olmuş hala gömleğimin düğmesi açık kalmış rezil oldum herkes bana bakıyor  diye düşünüyorsan bir psikiyatriste git .  bin iki bin dolar bayıl geçiyor :D

livane tarafından 22/Şub/13 22:47 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Tamamıyla özgüven sorunun var hocam. Sebebi de çeşitli olabilir. İşte kendini güzel/yakışıklı bulmuyorsundur, iyi bir kariyerin yoktur ki olmaması da problem değil sen sorun yaratıyorsundur ya da önceleri benzer bir ortamda küçük düşmüşsündür yani bu gibi sebepler. Bende de vardı sende olandan ama yaklaşık olarak 3-4 senedir insanlarla mecburi olarak irtibat kurduğumdan böyle bir sorunum kalmadı diyebilirim. Peki nedir bu irtibat? Esnafım hoca. :D Böyle pazarlığında kulbuna vururum o derece. Sen hiç çekingen esnaf gördün mü? Yok diyeceksin ki çekingen olmayanlar zaten esnaf olur ama alakası yok meslek insanı o hale sokuyor.

Ayrıca kendi üzerimde tespit ettiğim bir şeydir dinlediğin müzik de özgüveni etkiliyor. Rock'n roll, rock, country, folk türevleri müzikleri dinleyen insanların böyle sıkıntıları olmuyor. Lakin uplifting trance, ya da trance'ı komple katayım bu ve benzeri melankolik müzik dinleyen insanlarda da sorun olabiliyor. Slow diye bi' tür de çıkmış ben yeni duydum o tarz da dinlersen sıçarsın benden söylemesi. Yani sana naçizane tavsiyem direkt olarak müzik zevkini yont elektronik müzikte melankolik aromalar içerenler dışında ne bulursan dinle. Glitch hop, dubstep, deep house bunlar insanı dinginleştiriyor ve özgüveni yerine getiriyor yani kendimden biliyorum. Önceleri sınıf arkadaşıyla çekinerek konuşan şahsım şimdi tüm okula sempozyum sunabilir. :)

Caliber tarafından 22/Şub/13 22:46 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Valla hocam bende de vardı bi aralar bu sorun.Bi ara içimden 'size ne lan daly.raklar' diyerek atlattım bu sorunu..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

takma kafaya hacı kaynımda bile var herkezde var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

günde kaç saat bilgisayar başındasın bilmiyorum ama 10 saat falan oturuyorsan bu şekilde psikolojik sorunlar doğura biliyor.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Sosyal fobin varsa zor geçer. Bak CAgAtAy nasıl da biliyor hemen yazmış konuya :)

Caliber'in dediği gibi müzik dinleyebilirsin.

Veya izlediğin filmlerden etkilendiğin kişilerin yerine kendini koyabilirsin.

ShockMan abimizin dediği gibi siktir edebilirsin :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

dışarı çık 3-5 insanla tanış arkadaşlık teklifinde felan bulun :) Sabah kahvaltıda yürek ye geçer :) girme sıkıntılara böyle ..

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
Toplam Hit: 3582 Toplam Mesaj: 44