Psikolojik,Yanlızlık Tarzında Filmler
-
arkadaşlar yanlızlık konulu,hayattan beklentisi olmayan yanlız yaşayan,dünya anlamsız geliyor...tarzında filmler tavsiyelerinizi bekliyorum.
angel-a
takxi driver
uzak
konuş onunla, bunların haricinde türk filmi olmayacak, tavsiyeleriniz varmı
-
the saint of port washington/washington kalesinin azizi.
bu filmi 5/10 yıl önce bir yerlerde izlemiştim..müthiş bir filmdi..amerika'da sokakta yalayan şizofren bir genci anlatıyordu..az aramadım bu filmi.internetde buldum ama bu seferde altyazısını bulamamıştım.bulursan mutlaka izle bulduğunda banada haber ver ama
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------the saint of port washington/washington kalesinin azizi.
bu filmi 5/10 yıl önce bir yerlerde izlemiştim..müthiş bir filmdi..amerika'da sokakta yalayan şizofren bir genci anlatıyordu..az aramadım bu filmi.internetde buldum ama bu seferde altyazısını bulamamıştım.bulursan mutlaka izle bulduğunda banada haber ver ama
-----------------------------
bende izledim güzel filmdi -
"gazap ateşi" izlemediysen izle

-
hacı yanlızlık öyle yazılmaz 2. sınıfa giden kuzenim bile yapmıyor böyle hatalar lütfen dikkat
ayrıca cam : kæm diye okunur madem türkçe okuyacaksınız kamera diyin bitsin ne demek ya camını açarmısın camım yokki camdan cama muhabbetler
ve beyenmek, herkez gibi kelimelerde türkçemizde yoktur . Hatta nerdeyse kız arkadaşımdan cam dedi diye ayrılcaktım o derece uyuz oluyorum yani.
he bide gogul diyede bişi yok hele hele feyisboh hiç yok oh beee
(bu arada bunlar sana karşı değildi klavyeden dolayıda olabilir içimdekileri boşalttım bi'anda sadece)
ben çok ii konuşuorum diyede bişi yok..
neyse sana tavsiyem requiem for a dream'i izle eğer psikolojine güveniyorsan ama gerçekten tüm hayat enerjini alır atar bi anda
bir hafta boyunca kendine gelemezsin soundtrack'inin ufak bir parçasını duysan bile psikolojine bozmaya yeter filmi izledikten sonra...
-
Triumph filmi bulup seyredeceğim,gazap ateşi ve diğerlerinide,
Sk8er ha yanlızlık,ha yalnızlık benim pekte umrumda değil dogrular...
-
takxi drivera yanlızlık fılmı doyrsan sana onerecıgım bir filim yok
-
constantine, cehennem silahı-1 ... (aklıma geldikçe eklerim)
türk filmi olmayacak demişsin ama yine de söyliyim izle ya da izleme : balans ve manevra .. (tek geçerim..)
-
1963 bunu yazdı:
-----------------------------tam olarak demiş sayılmam :) evet çok hafif geldi ama netten isimleri bulup almıştım o yüzden o adam normal hayatta da yaşayailiyordu,dediğinde haklısın.ben daha farklı, ağır filmler arıyorum.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------1963 bunu yazdı:
-----------------------------tam olarak demiş sayılmam :) evet çok hafif geldi ama netten isimleri bulup almıştım o yüzden o adam normal hayatta da yaşayailiyordu,dediğinde haklısın.ben daha farklı, ağır filmler arıyorum.
-----------------------------aslinda istediğin türde arşivim çok geniş aklima gelenleri yaziyorum ama bu filimler tehlikelidir dünya ile ilişkin kesilebilir güçlü bir insansan izlemeni tavsiye ederim ayrica film zevkinide çok iyi geşiltirir
donnie darko(benim favorimdir)
oldboy
amoresperros
butterflyefeck
sweet november
closer
Garden State
mulholland drive
eternal sunshine of the spotless mind
amélie
vanilla sky
John malkovich olmak
requiem for a dream
stalker
eğer dediğin tarza gerçekten ilgiliysen bu filmler hoşuna gidecek
her birisini 2-3 defa izle sindirmek istiyorsan
-
dosum bu filmler,testere,otel, henibıl o tür filmler değil dimi.elsebep, hiç sevmem o filmleri, love lizayı seyrettinmi bilmiyorum.daha onuda bulamadım ama mutlaka bulacağım.olmayan şansım yaver giderde bulrsam verdiğin filmleri seyredecğim.