Psiko/Şiddet Film Önerisi
-
O nasıl diyeceksiniz;
Fight club, yeşil sokak holiganları şeklinde farklı film bileniniz var mı? Farklı filmlere taktım bu aralar. Tavsiyeleri bekliyorum
edit dipnot:
http://www.youtube.com/watch?v=6SEH1I9Rk0w
8 dakikada en iyi yapılmış 100 film diyor. Neye göre sıraladı bilmem ama benim izleyip beğendiğim çoğu film mevcut
-
Das experiment, alman yapımı bir filmdir, 2 saat yaklaşık. Türkçesi deney(ama tr yok galiba) ingilizce the experiment diye bulaiblirsin trailer'ı youtube de;)
-
Eyvallah. Bu arada filmler inglizce olabilir sıkıntı değil alt yazı dublaj falan
-
Hostel
-
a sırpki film ya da a serbian film.. izlemek biraz göt ister. ağır psikoloji sorunları yaşayabilirsiniz filmden sonra. filmin yönetmeni öldürüldü diye biliyorum tam emin değilim. Film hükümetin yasakçı zihniyetine tepi olarak çekiliyor
-
donnie darko
-
iMPaLa bunu yazdı
a sırpki film ya da a serbian film.. izlemek biraz göt ister. ağır psikoloji sorunları yaşayabilirsiniz filmden sonra. filmin yönetmeni öldürüldü diye biliyorum tam emin değilim. Film hükümetin yasakçı zihniyetine tepi olarak çekiliyor
Benim bünyeyi etkilemedi. İnternette efsane olan snuff videolar var, videolarda fahişeleri miktikten sonra gerçekten öldürüyorlar. Bu tarz videolara rastlayanınız olursa ben de bir pm uzağınızdayım. @zumsuk daha önce benzer bir konu açılmıştı. Bulabilirsem linki ekleyim mesajıma. -
Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father
Delicatessen
Bad Boy Bubby
GummoAklıma ilk gelenler.
-
-
korku kapanı serisini izle 1-2-3-4-5
-
apocalypto kesinlikle izle:)