PSP"De Tahribat.Com
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------
ExcellencE bunu yazdı:
hoca youtube gibi flash player gerektiren sitelere girsene bi
giridgin zaman update lastest version of flash player linki cikiyor tiklayincada bi bok olmuyor. youtube izlemek icin psptube diye bi program var onu indirmek sonrada youtubedan developer accountu acmak falan gerek. fazla zahmetli bi is deil ama benim icin gerek yok. nasi olsa sadece mail falan okuyorum simdilik. isteyen varsa link
-----------------------------hocam firmvare yap izleebiliyon
-
interneti nasıl oluyor bunun ?
-
abi zaten kendim crackladim, su an 3.90 M33-2 firmwaredayim, Dark_Alex in yazdigi. nerden izleyecem ? ayri bi programmi koymuslar acaba? sen hangi firmwaredasin?
@JordanoR Wi-Fi var eskilerdede (fat yada 1000 serisi) yenilerdede (slim&lite 2000 serisi)
-
JordanoR bunu yazdı:
interneti nasıl oluyor bunun ?
-----------------------------wireless le lan :D
bu arada bende psp vardı bi aralar :/
-
ben benim teldende giriym :)
-
Benim hç pspm olmadı abiii xD gsl gsl sınıfta ise yarar
-
lemar bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
hoca youtube gibi flash player gerektiren sitelere girsene bi
giridgin zaman update lastest version of flash player linki cikiyor tiklayincada bi bok olmuyor. youtube izlemek icin psptube diye bi program var onu indirmek sonrada youtubedan developer accountu acmak falan gerek. fazla zahmetli bi is deil ama benim icin gerek yok. nasi olsa sadece mail falan okuyorum simdilik. isteyen varsa link
sağol lemar -
dokunmatik değil demi bu alet.
Şimdiye kadar nete girdiğiniz en güzel alet neydi? (akla gelen ilk cevap haricinde)
Ben iphone la girmiştim mükemmel üstü ve kolaydı. tabi bazı aksaklıkları var iphonunda. ama çok kolay ve zevkli
-
Bizim Hiç PSP olmadı biz nette zor giriyor adam yatakta giriyor. bir yaşıma daha girdim..
-
kanser edecek derecede yavas bendede psp var 1-2 kere belki girmişimdir nete
nokia e65 imdede wireless var onla girerim hep