Psy Gentleman Nasıl Buldunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Gangamdan sonra sönüp gitcek demiştim ama maşallahı var pezevengin 4 günde bu rakamı almak kolay değil. Ama yine de aha buraya yazıyorum bu şarkıdan sonra popülarite grafiği şöyle olacak

http://www.romania-insider.com/wp-content/uploads/2011/05/graphic-down.jpg

Bu piç yeni dünya düzeninin yeni sermayesi, aha buraya yine yazıyorum yeni jenerasyon müzik dünyasını başlatan adam psynin ta kendisi oluyor. Hani hep bilim kurgu filmlerinde izlediğimiz filmlerde uçan evler sınırsız yükseklikte gökdelenlerin duvarlarında falan uçmuş şarkılar yayınlanır ya ha işte o müzik kafasının(dünyasının) temeli gözlerinizin önünde atılıyor..

Kendisi sönüp gitcek ama arkasında milyonlarca gangamcı, yeni stylcı insanlar olcak ve tabiki bu hayranların içinden de birsürü yeni jenerasyon gangamcı sanatçı çıkacak

Analizlerimi yazıyorum müritler kızmayın okuyun hak verceksiniz..

Klipte ve şarkı sözlerinde verilen ikinci bir mesaj eşcinsellik.. İkinci bir ihtimalle verilmek istenen mesaj eskiden eşcinsel olduğu (kendisine göre kızarkadaş bulamadığı için) bir yere kadar hep erkeklerle yatıp kalkmış (klibin başında satın aldığı ürünleri yaşlı amcalar taşıyor ve masaya oturduklarına beraber oturuyorlar her yerde beraberler) kendisini cezbedecek bir kız bulamamış.

Kişisel yorumum ve analizim böyle ve bugüne kadar (yetenek sizsiniz, röportajlar ve klipler) gördüğüm kadarıyla bu psyde ya hormon bozukluğu var yada bahsettiğim gibi eskiden kalma eşcinsellik hikayesi var. Hareketleri falan "ayol" tarzında ki bizim bülent hanım bile bundan daha erkeksi hareket ediyor..

Herşeye rağmen yarım saattir replay yapıyorum :) Benim gibi eski kafalıyı bile etkiledi

Hâlâ diğer sektörler gibi müzik piyasasının da dünya düzeninden kendilerini sorumlu tutan birkaç sapık tarafından amaçlarına göre yönlendirildiğine inanmayanlar için çarpıcı bir tablo. Dikkat ederseniz psy karşıdan komut aldığını belli ediyor burada.

hocam o resimde komut aldığını hangi detaydan anladın ?

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

hatta dikkatli bakarsan kız da götünü dönmüş, anal seks propagandası da var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkan5816
    furkan5816's avatar
    Erkek

madafaka centılmen diyor sanki :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

bu adamın ve ajdarın şarkılarına katlanamıyorum. bir de mizah anlayışını beğenenler var, çözemiyorum. nasıl olabilir? mahallenin delisini bulun, üstüne başına bir takım elbise alın, bakım yaptırın. sağlam bir ekiple anlaşın, dans eğitimi verdirin, kafiyeli ritimler ve sözleri ezberlettirin, youtube'un header'a en tepeye reklamı basın. bu adamdan pek bir farkı olacağını düşünmüyorum. ve ciddiyim. birde izlenme sayısından yorum yapanlar var, reklamın babasını görmediniz mi youtube'da?

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Kısa ve net. Bok gibi.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Türk usûlü danslar var.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatanka54
    tatanka54's avatar
    Erkek

Sözler anlamsız burayı geçiyorum ritm güzel ama.

Klibe gelecek olursak Gain Son ve malum Abracdabra dansı olmasa izlenilecek bi tarafı yok.

Adam haklı beyler dağılın!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

evdeki çamaşır makinesi daha güzel müzik yapıyor

http://goo.gl/0i2Fv
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

120 milyon nedir abi ya

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o değil de herif yine ban yedi ya abi saçma sapan konular açmaya devam ediyorsun ya bi akıllanamadın :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 6310 Toplam Mesaj: 58