folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PTT Bank Kullan Hem Sen, Hem Devlet Kazansın

PTT Bank Kullan Hem Sen, Hem Devlet Kazansın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

benim müşterilere para yatırtıorum ellerinde dekontla tekrar ptt banka gidiolar sistemleri tam oturmamıl sonra bide müşteriye işleyen fazla faizi ödüolar sisteme 1 gün sonra geçio bunların yüzünden paso özel opsiyon almak zorunda kalıorum

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

benim müşterilere para yatırtıorum ellerinde dekontla tekrar ptt banka gidiolar sistemleri tam oturmamıl sonra bide müşteriye işleyen fazla faizi ödüolar sisteme 1 gün sonra geçio bunların yüzünden paso özel opsiyon almak zorunda kalıorum

Anlaşılan banka personelisin,

Bankalar PTT'den çok farklı değil, bankalardada yapılan işlemin aynı gün içinde kayıtlara geçmediği durumlar oluyor.

Farzedelim senin dediğin gibi olsun, PTT sistemi oturmamış bir yapı olsun.

Ama HAVALE - HAVALE ÜCRETİ - HESAP AÇMA - BANKA KARTI konusunda hiçbir özel banka PTT bank'ın eline su dökemez.

Diğer hizmetleri değil ama, yukarıda saydığım işlemler ptt bank'ı seçmek için yeterli sebepler diye düşünüyorum.

Daha 2 gün önce geri zekalı bir bayan banka personeli yüzünde 50.00 tl gecikme faizi yedim,

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Başımızda Halkı Sömüren Bir Başkan OLdukça

Devlet Ne Kadar Kazanırsa Kazansın 

Hiçbir Poke Yaramaz.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Güzel oluyor bu konular ha, bilmedigim o kadar cok sey var ki :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

işbankası kullanıyorum havale ÜCRETSİZ Eft yapmıyorum lazım olmıyor 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

Bankalar PTT'den çok farklı değil, bankalardada yapılan işlemin aynı gün içinde kayıtlara geçmediği durumlar oluyor.

Ama HAVALE - HAVALE ÜCRETİ - HESAP AÇMA - BANKA KARTI konusunda hiçbir özel banka PTT bank'ın eline su dökemez.

Diğer hizmetleri değil ama, yukarıda saydığım işlemler ptt bank'ı seçmek için yeterli sebepler diye düşünüyorum.

Daha 2 gün önce geri zekalı bir bayan banka personeli yüzünde 50.00 tl gecikme faizi yedim,

öncelikle personel hatasıysa bunu her türlüğ halledersin mesela rize şube personelinin yanlış ilkemi yüüznden bugün ben 1500tl olan borcu sildirdim yani bu yapılabilir ptt den yapılan ödeme aynı gün hesaba geçmio bende adamlar yasal olmasın die opsiyon alıorum ama emin ol yeni die böle belirli süre sonra sistemleri sağlam karışıcak

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

öncelikle personel hatasıysa bunu her türlüğ halledersin mesela rize şube personelinin yanlış ilkemi yüüznden bugün ben 1500tl olan borcu sildirdim yani bu yapılabilir ptt den yapılan ödeme aynı gün hesaba geçmio bende adamlar yasal olmasın die opsiyon alıorum ama emin ol yeni die böle belirli süre sonra sistemleri sağlam karışıcak

Şöyle bir hata;

1) Akbank kredi kartı son ödeme tarihi 09.02.2010 - 950 küsur tl, ogün için ödeme imkanım yoktu, ekstre mola için başvuracaktım banka personeli aynı gün içinde gece 24:00 dan önce başvurmam halinde işlemi yapacaklarını söyledi, 22:30 civarında aradım gün içi muhasebeleştirme işlemi olduğu için işlem gerçekleşmedi ve faizi yedim, sence banka bilinçsiz salak banka personelinin hatasını telafi edermi ? ( Etmedi )

2) Yine rezil akbank, çekmiş olduğum kredi taksit ödeme tarihlerini banka genel merkezi benden habersiz değiştiriyor, 5. taksiti ödemem gerekirken 5. ve 6. taksidi aynı ödeme tarihine getiriyorlar, tlf açıp düzeltiyorum, kredi son taksidinde daha önceden ertelenen ve bankanın kendi hatası olan işlemi son taksitle aynı ödeme tarihine denk getiriyorlar, tekrar başvuruyorum, bu sefer erteleme yapmıyorlar, hatayı kabul ediyorlar ama yapılması gerekeni yapmıyorlar, fazla bir meblağ değil ama 20.00 küsur tl gereksiz faiz ödüyorum,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

irwa bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

Şöyle bir hata;

1) Akbank kredi kartı son ödeme tarihi 09.02.2010 - 950 küsur tl, ogün için ödeme imkanım yoktu, ekstre mola için başvuracaktım banka personeli aynı gün içinde gece 24:00 dan önce başvurmam halinde işlemi yapacaklarını söyledi, 22:30 civarında aradım gün içi muhasebeleştirme işlemi olduğu için işlem gerçekleşmedi ve faizi yedim, sence banka bilinçsiz salak banka personelinin hatasını telafi edermi ? ( Etmedi )

2) Yine rezil akbank, çekmiş olduğum kredi taksit ödeme tarihlerini banka genel merkezi benden habersiz değiştiriyor, 5. taksiti ödemem gerekirken 5. ve 6. taksidi aynı ödeme tarihine getiriyorlar, tlf açıp düzeltiyorum, kredi son taksidinde daha önceden ertelenen ve bankanın kendi hatası olan işlemi son taksitle aynı ödeme tarihine denk getiriyorlar, tekrar başvuruyorum, bu sefer erteleme yapmıyorlar, hatayı kabul ediyorlar ama yapılması gerekeni yapmıyorlar, fazla bir meblağ değil ama 20.00 küsur tl gereksiz faiz ödüyorum,

1.sinde çok düzeltmeyebilirler ama 2.sini düzeltmeleri gerekiodu we sen bunu baskıyla yapabilirsin bak bugünkü olayı anlatiim sana adam 2007 de kredi çekio 2008 de bunun tamamını başka bankadan kredi alıp kapatıo elinde dekont war we dekont açıklaması kredi kapama bizim personel o parayı hesapta bırakıo parayı bu zamana kadar kendi kendine çekio sistem tabiki 2008 kapama bakiyesi ile 2010 kapaması 1 deil şube müdürü demiş bu bizim dekont deil ödiceksin benim müşterimdi aradı anlattı dedim şubeye git beni arat aradılar dedim müdürünüzdemi bişe bilmio sizin adamın elinde ispat wer adamın awukatıylada konuştum ben dawa açılsa kazanma şansımız 0 şube personeline mi patlar bilemem ama bu borç iptal edilmek zorunda ne demek dedim müşteriyle ilgilenmemek tmm dediler direk iptal ettik bakiyeyi çünkü adam sonuna kadar haklı 

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nedir Bu isyan ?

Anlayamıyorum bazen.hangi hukumet hangi parti iktidara gelse HIRSIZ İŞİ BİLMEYEN VS VS oluyor her gelen parti kotuleniyor hırSIZ basbakan hırsız o hırsız bu? günah keçisimisiniz siz? kimi personel kotu kimi yerdeki parkeler kotu abartıyorsunuz ben mi göremiyrum bu devletin çaldıklarını? YOKSA SADECE BENMİ GÖRÜYORUM DEVLETİN CANIM TÜRKİYEM İÇİN YAPTIKLARINI !!!

size en basitinden

iş bankası (devletin bankası ) : kart ücreti almıyor 
    ama 2 ay önce bana çıkartılan yapı kredi bank.kartından 35 tl anında kilitledier?

devlete sövmeye devam edin nasılsa özel bankalar sizi tirtikliyor bundan da memnunsunuz !!!!!

FthAяI(!)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

fatihari41 bunu yazdı:

Nedir Bu isyan ?

Anlayamıyorum bazen.hangi hukumet hangi parti iktidara gelse HIRSIZ İŞİ BİLMEYEN VS VS oluyor her gelen parti kotuleniyor hırSIZ basbakan hırsız o hırsız bu? günah keçisimisiniz siz? kimi personel kotu kimi yerdeki parkeler kotu abartıyorsunuz ben mi göremiyrum bu devletin çaldıklarını? YOKSA SADECE BENMİ GÖRÜYORUM DEVLETİN CANIM TÜRKİYEM İÇİN YAPTIKLARINI !!!

size en basitinden

iş bankası (devletin bankası ) : kart ücreti almıyor 
    ama 2 ay önce bana çıkartılan yapı kredi bank.kartından 35 tl anında kilitledier?

devlete sövmeye devam edin nasılsa özel bankalar sizi tirtikliyor bundan da memnunsunuz !!!!!

1) Devlete sövmeye kimsenin götü yemez ( Devlet'in ne olduğunu hala öğrenemediniz )

2) İnsanların isyanı hükümete - hükümetlere ( Çünkü devlet politikası ayrıdır - hükümet politikası ayrıdır )

3) Sen hükümetin yaptıklarından sadece görmek istediklerini görüyorsun, istemediklerini görmüyorsun olay bu

4) İş bankası devlet bankası değil ( Özel bankadır, ortaklarından birisi CHP'dir )

5) Yapı Kredi bankası kamu bankası iken özelleştirildi günün şartlarına göre iyi bir karardı )

Toplam Hit: 5035 Toplam Mesaj: 42