Ptt Kargo Hakkında
-
Ptt kargo kullanlar varmı varsa fiyat ne kadar?
-
fiyatı normal kargolar kadar aşağı yukarı
belki biraz daha ucuz olabilir
gönderine bağlı
-
normal kargodan daha ucuz hocam. Yanlız dikkatli paketleme yapmalısın bazen içindeki hassas eşyalar zarar görebiliyor.
-
Hayır çok daha ucuz:)
Fiyatlara ptt'nin kendi sitesinden bakabilirsin...
http://www.ptt.gov.tr/tr/tarife/2.htm
-
ben kullanıyorum çok ideal ve süper
-
daha pahalı olmadığını biliyorum da bi cd için 3.5 lira aldılar benden :W
onun için yakın dedim
bana mı kazık attılar yoksa?
-
benim yarın yada sonraki gün için 5 dvd yi kargoya vermem gerekiyor o işi nasıl halledicem?
-
hocam belirli bir asgari ücreti var yani 1 gramda yollasan 10 gramda yollasan aynı para ama ağırlık arttıkça diğer kargolardan çok daha ucuz oluyor.
-
gidiceksin kargo yollucaktım diceksin paket vericekler koyucaksın bilgileri doldurup ayrılıcaksın
-
türkiye içini bilmemden yurt dışından bana bir paket gelicekti royal mail türkiyede ptt kargoya teslim ediyormuş kayıp yok ortalarda girdi bana 200 pound.Pttyi görünce sinirlerim tepeme sıcrıyor.
-
Fiyatlar aşağı yukarı aynı sadece biraz daha ucuz öteki kargo şirketlerinden.Kargoda eğer kırılacak eşya varsa sakın ama sakın göndermeyin kırarak teslim ederler.Gişedeki görevliler memur olduklarından çoğu yerde nasıl olsa bize bişey olmaz diyerek keyiflerine göre davranıyorlar,en son kargomu talan etmeye çalışıyordu kargo görevlisi.Ağzıma geleni saydım kavga ettik,bu yüzden van'da kendilerine soruşturma geçirttirdim.En son görüştüğümüzde müfettişlerle gittim yanlarına kuzu gibi olmuşlardı :)
Toplam Hit: 1831 Toplam Mesaj: 18