Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)
-
içeceğine ishal yapan birşeyler at gece gece sağa sola mıçsın belki düzelir
bilgisayarına şaka programı yükle hani şu korkunç bir yüz çıkıp çığlık atıyor belirli bir saate çalışsın program korkudan ishalın etkisiyle iyice mıçsın sağa sola
oturduğu sandelyeye hidrolik yağı dök oturduktan yarım saat sonra poposunun derisi dökülmeye başlar 1 ay artık oturmaz
hidrolik yağı çok felakkettir hocam belli etmeden deriyi tahriş ediyor
ondan sonra monitörün ayarlarından bulanık yap 1o dakika sonra gözleri sulanmaya başlar
hiç birşey yapamıyorsan işlemcinin fanına kürdan sok bilgisayar sıcaktan sürekli reset atar o açmaya çalıştıkça belki işlemcide yanar belli olmaz
en etkili çözüm : kürdanı farkeder diyorsan işlemci fanı ile işlemci arasına karton kes koy fanı tak yerine bilgisayarda hiç prbolem yokmuş gibi görünür ama sürekli reset atar
en etkili çözüm2: anakartın sütüne küçük jumper bulunur bunların yerini değiştir bilgisayar açılmaz bilgisayarcıya bile götürse çoğu teknik servis jumperin yerini bilmediği için anakartın bozuk der masraf çıkar :)
-
Nobel bunu yazdı
elektrikli battaniye falan kullanıyor mu ?
Eşşeğin z.ki :D
-
Hocam yaptığın olmamış. Adam fan sesine nasıl çare bulsun ışığa nasıl çare bulsun battaniye altından mı pcyle uğraşsın.
Ha desen ki bangır bangır müzik dinliyor sesini kıstırırsın ama onun dışındakiler onun isteminde olan şeyler değil ki.
-
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200383860016766
Lupin tarafından 08/Nis/13 19:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Lupin bunu yazdı
Ahahha gülmekten yazacağımı unuttum :D
-
yapma be hoca aynısını sana yapılması olur muydu :F
iyilik meleği kesilmek değil amacım sadece güven.. sen bunu yaparsın yarın ipneliğine millete yaparsın bu da senin kişiliğini belirler -
aliyk bunu yazdıEsconda bunu yazdı............
2)Şırıngayla, işedikten sonra klozetten çektiğim idrarın bir kısmını yoğurdunun içine enjekte ettim(şapırdatarak yemesini görmek çok zevkliydi)
Ayıp etmişsin kardeş bu çok kötü birşey sağlığıyla oynamışsın günah birisi sana öle yapmiş olsa ne kadar kötü bişey olduğunu ozmn anlarsın. hiç seni desteklemedim, sonuçta oda allahın yarattığı bir kul işde bu kadarı abartı olur. O yüzden böyle yapman icab etmez türk de olsa gavur da olsa düşmanda olsa bu davranışın çok kötü.
-
aliyk bunu yazdıEsconda bunu yazdı............
2)Şırıngayla, işedikten sonra klozetten çektiğim idrarın bir kısmını yoğurdunun içine enjekte ettim(şapırdatarak yemesini görmek çok zevkliydi)
Abicim ben bu yaşa geldim ne kadar zulüm görürsem göreyim ben böyle bişeyi yapmam, hayatta yapamam
Kalk döv,ağzını burnunu kır, bilgisayarına bir tas su dök,pc açıkken sigorta aç kapa hdd'yi yak,voltajin yüksek gelmesini sağla
ama böyle yapma ...
Aklıma şu fıkra geldi
bedevinin birisi birgün çölde deveyle gidiyormuş.canı s.k.şmek istemiş ama etrafına bakmış ki kimseler yok.
deveyi gözüne kestirmiş.ama düşünmüşki boyu yetişmiyor napayım napayım derken bir tane ağaç görmüş aklına bir fikir gelmiş.
ağaca salıncak kurmuş sonrada ileri geri sallanarak deveyi s.km.ş
ama yaptıktan sonra cok pişman olmuş ve;
"Allahım ben ne yaptım şeytana uydum beni affet"demiş
sonra birazdaha gitmiş yine canı istemiş yine aynı takdiği uygulamış ve yine pişman olup "Allahım affet şeytana uydum"demiş
bir,iki,üç derken hep aynı şeyi yapıp aynı cümleyi söylüyormuş.
en son şeytan dayanamamış ve;
"eeeeh yeter artık be salıncak kurup deveyi s.km.k benim bile aklıma gelmezdi yapıp yapıp üstüme atmasana"demişHocam fıkra süper. :D :)
-
HolyOne bunu yazdı
Hacı kulaklık takmasını iste ve pasif soğutucu al bence adama, fansız 30 dolar falan
ışık için de eczaneden alabileceğin göze takılan at gözlüğü gibi bişey takabilirsin
Yaptığın ibnelikler ise senin yaptığını ve neden yaptığını bilmediği sürece hiçbir şeyi çözmez ne bekliyordun?
mantıklı çözüm :D
aynen sidik ile vay ben bu arkadaşı rahatsız ediyormuşum lan mı desin :D
-
Hayrına bi fan al mk :/