folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)

Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

içeceğine ishal yapan birşeyler at gece gece sağa sola mıçsın belki düzelir

bilgisayarına şaka programı yükle hani şu korkunç bir yüz çıkıp çığlık atıyor  belirli bir saate çalışsın program korkudan ishalın etkisiyle iyice mıçsın  sağa sola

oturduğu sandelyeye  hidrolik yağı dök oturduktan yarım saat sonra poposunun derisi dökülmeye başlar 1 ay artık oturmaz

hidrolik yağı çok felakkettir hocam belli etmeden deriyi tahriş ediyor

ondan sonra monitörün ayarlarından bulanık yap 1o dakika sonra  gözleri sulanmaya başlar

hiç birşey yapamıyorsan işlemcinin fanına kürdan sok bilgisayar sıcaktan sürekli reset atar o açmaya çalıştıkça belki işlemcide yanar belli olmaz

en etkili çözüm : kürdanı farkeder diyorsan işlemci fanı ile işlemci arasına karton kes koy fanı tak yerine bilgisayarda hiç prbolem yokmuş gibi görünür ama sürekli reset atar

en etkili çözüm2: anakartın sütüne küçük jumper bulunur bunların yerini değiştir bilgisayar açılmaz bilgisayarcıya bile götürse çoğu teknik servis jumperin yerini bilmediği için anakartın bozuk der masraf çıkar :)

wqe

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek
    Nobel bunu yazdı

elektrikli battaniye falan kullanıyor mu ?

Eşşeğin z.ki :D

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam yaptığın olmamış. Adam fan sesine nasıl çare bulsun ışığa nasıl çare bulsun battaniye altından mı pcyle uğraşsın.

Ha desen ki bangır bangır müzik dinliyor sesini kıstırırsın ama onun dışındakiler onun isteminde olan şeyler değil ki.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200383860016766 

Lupin tarafından 08/Nis/13 19:31 tarihinde düzenlenmiştir

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ahahha gülmekten yazacağımı unuttum :D

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

yapma be hoca aynısını sana yapılması olur muydu :F

iyilik meleği kesilmek değil amacım sadece güven.. sen bunu yaparsın yarın ipneliğine millete yaparsın bu da senin kişiliğini belirler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    ............

2)Şırıngayla, işedikten sonra klozetten çektiğim idrarın bir kısmını yoğurdunun içine enjekte ettim(şapırdatarak yemesini görmek çok zevkliydi)

Ayıp etmişsin kardeş bu çok kötü birşey sağlığıyla oynamışsın günah birisi sana öle yapmiş olsa ne kadar kötü bişey olduğunu ozmn anlarsın. hiç seni desteklemedim, sonuçta oda allahın yarattığı bir kul işde bu kadarı abartı olur. O yüzden böyle yapman icab etmez türk de olsa gavur da olsa düşmanda olsa bu davranışın çok kötü. 

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    ............

2)Şırıngayla, işedikten sonra klozetten çektiğim idrarın bir kısmını yoğurdunun içine enjekte ettim(şapırdatarak yemesini görmek çok zevkliydi)

Abicim ben bu yaşa geldim ne kadar zulüm görürsem göreyim ben böyle bişeyi yapmam, hayatta yapamam

Kalk döv,ağzını burnunu kır, bilgisayarına bir tas su dök,pc açıkken sigorta aç kapa hdd'yi yak,voltajin yüksek gelmesini sağla

ama böyle yapma ...

Aklıma şu fıkra geldi

bedevinin birisi birgün çölde deveyle gidiyormuş.canı s.k.şmek istemiş ama etrafına bakmış ki kimseler yok.
    deveyi gözüne kestirmiş.ama düşünmüşki boyu yetişmiyor napayım napayım derken bir tane ağaç görmüş aklına bir fikir gelmiş.
    ağaca salıncak kurmuş sonrada ileri geri sallanarak deveyi s.km.ş
    ama yaptıktan sonra cok pişman olmuş ve;
    "Allahım ben ne yaptım şeytana uydum beni affet"demiş
    sonra birazdaha gitmiş yine canı istemiş yine aynı takdiği uygulamış ve yine pişman olup "Allahım affet şeytana uydum"demiş
    bir,iki,üç derken hep aynı şeyi yapıp aynı cümleyi söylüyormuş.
    en son şeytan dayanamamış ve;
    "eeeeh yeter artık be salıncak kurup deveyi s.km.k benim bile aklıma gelmezdi yapıp yapıp üstüme atmasana"demiş

Hocam fıkra süper. :D :)

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacı kulaklık takmasını iste ve pasif soğutucu al bence adama, fansız 30 dolar falan

ışık için de eczaneden alabileceğin göze takılan at gözlüğü gibi bişey takabilirsin

Yaptığın ibnelikler ise senin yaptığını ve neden yaptığını bilmediği sürece hiçbir şeyi çözmez ne bekliyordun?

mantıklı çözüm :D

aynen sidik ile vay ben bu arkadaşı rahatsız ediyormuşum lan mı desin :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hayrına bi fan al mk :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 11374 Toplam Mesaj: 85