Pusula

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

Kendi gözlerimle görmessem inanmazdım halada inanmıyorum kasayı açtım kontrol ettim sıradışı bir durum yok inat ettim monüröüde değişdittirdim gene oldu klavye mauseden felan şüpelendim gene oldu abi kasayı monitörü felan çeviriyorum sonuç gene doğru çıkıyor adamlar resmen pusula programı yapmış fakat benim gıcık arkadaş bana vermedi pusula tamamen mekanik bir alet naıl olduda kodlanarak program oldu anlamış değilim resmen mantığım inkar ediyor bu olayı lakin kendi gözlerimle gördüm bana bunun mantuğını izah edecek biri varmı aramızda arkadaşlar..

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek
    Valla kardeş bende şaşırdım şimdi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tarih Dil bölgesel seçenekler varya denetim masasından oradan bulundupun ülkenin konumunu değiştir bakalım çalışackmış pusula doğru şekilde.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

Tarih Dil bölgesel seçenekler varya denetim masasından oradan bulundupun ülkenin konumunu değiştir bakalım çalışackmış pusula doğru şekilde.

4 ayrı ülke seçtim çalıştı dotum gene doğru gösteriyor monitörü çevirdikcede  önce bekliyor sonra ibre dönüyor ve gene buluyor kuzeyi

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    wireeles pusula olmasın :))...neyse çözersen bizede anlat

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    Nereden bulabiliriz o programı acaba ??? Adı neydi programın ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    mssoft888 bunu yazdı:

Nereden bulabiliriz o programı acaba ??? Adı neydi programın ?

adı pusula bulabileceğini sanmıyorum bende yok ama gördüm ve kullandım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    arkadaşım benimde mantığım almadı nasıl olabilir öyle bişey sen programı arkadaşından almayabak sonrada bize yolla bizde bakalım tabi paylaşmak istersen ama arkadaşında seni keklemiş olabilir onuda düşün belki kendi bir sistem kurmuştur ama şuda var niye öyle bir sistem kursunki ne gereği var neyse

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    yada o gormeden trojeni sal almayla ugrasma:D:D vay bea gavurlar yapıor şimdi caponlar bide internetten koku indirme yapmışlar way a.q

NesTo | same shit diffirent asshole
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LiLaH
    LiLaH's avatar
    Erkek
    gps denen aLetten oLmasin hani sizin suan nerde oLdugunuzu gosteren aaLet var ya gpsgps

][-][ @ ]|_ ][ ]|_
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LiLaH
    LiLaH's avatar
    Erkek
    http://www.visualgps.net/VisualGPSXP/default.htm     program bu ama gps de lazim

][-][ @ ]|_ ][ ]|_
Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 12