Pusula
-
Kendi gözlerimle görmessem inanmazdım halada inanmıyorum kasayı açtım kontrol ettim sıradışı bir durum yok inat ettim monüröüde değişdittirdim gene oldu klavye mauseden felan şüpelendim gene oldu abi kasayı monitörü felan çeviriyorum sonuç gene doğru çıkıyor adamlar resmen pusula programı yapmış fakat benim gıcık arkadaş bana vermedi pusula tamamen mekanik bir alet naıl olduda kodlanarak program oldu anlamış değilim resmen mantığım inkar ediyor bu olayı lakin kendi gözlerimle gördüm bana bunun mantuğını izah edecek biri varmı aramızda arkadaşlar..
-
Valla kardeş bende şaşırdım şimdi.
-
Tarih Dil bölgesel seçenekler varya denetim masasından oradan bulundupun ülkenin konumunu değiştir bakalım çalışackmış pusula doğru şekilde.
-
computerwolf bunu yazdı:
Tarih Dil bölgesel seçenekler varya denetim masasından oradan bulundupun ülkenin konumunu değiştir bakalım çalışackmış pusula doğru şekilde.
4 ayrı ülke seçtim çalıştı dotum gene doğru gösteriyor monitörü çevirdikcede önce bekliyor sonra ibre dönüyor ve gene buluyor kuzeyi -
wireeles pusula olmasın :))...neyse çözersen bizede anlat
-
Nereden bulabiliriz o programı acaba ??? Adı neydi programın ?
-
mssoft888 bunu yazdı:
Nereden bulabiliriz o programı acaba ??? Adı neydi programın ?
adı pusula bulabileceğini sanmıyorum bende yok ama gördüm ve kullandım -
arkadaşım benimde mantığım almadı nasıl olabilir öyle bişey sen programı arkadaşından almayabak sonrada bize yolla bizde bakalım tabi paylaşmak istersen ama arkadaşında seni keklemiş olabilir onuda düşün belki kendi bir sistem kurmuştur ama şuda var niye öyle bir sistem kursunki ne gereği var neyse
-
yada o gormeden trojeni sal almayla ugrasma:D:D vay bea gavurlar yapıor şimdi caponlar bide internetten koku indirme yapmışlar way a.q
-
gps denen aLetten oLmasin hani sizin suan nerde oLdugunuzu gosteren aaLet var ya
-
http://www.visualgps.net/VisualGPSXP/default.htm program bu ama gps de lazim