folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Putin"Den Müthiş Bir İmza



Putin"Den Müthiş Bir İmza

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek
     
    Yarın görevini devrediyor. Ama giderayak öyle bir imza attı ki herkes 'Putin Putinliğini yaptı' dedi.

    Rusya'da “demir yumruk” diye anılan Devlet Başkanı Vladimir Putin görevi devretmeden 1 gün önce tarihi bir imza attı.Rus liderin attığı bu imzayla bundan sonra Rusya’daki stratejik alanlara yabancı yatırımcıların girmesi yasaklanıyor.İşte yabancılara kapanan Rus stratejik alanları:-ENERJİ VE STRATEJİK SAYILAN DOĞAL GAZ KAYNAKLARINDA YABANCILARIN ARAŞTIRMA YAPMASI YASAKLANDI.Rusya dünyanın en büyük doğalgaz rezervlerini ve geçiş yollarını elinde tutuyor.ABD, İngiliz, Alman ve Fransız firmaların gözü bu rezervlerdeydi.-TELEKOMİNİKASYON (Ulusal telefon ve her türlü haberleşme) ÜZERİNDE YABANCILARIN  HAK SAHİBİ OLMASI  YASAKLANDI. YABANCILAR TELEKOMİNAKASYON YATIRIMLARINA GİREMEYECEK-HAVACILIK UZAY VE SAVUNMA BAŞTA OLMAK ÜZERE AYRICA STRATEJİK OLARAK BELİRLENEN TOPLAM 42 SEKTÖRE YABANCILARIN GİRMESİ YATIRIM YAPMASI  YASAKLANDI.

    Yeni yasa, nisan ayında Rus Parlamentosu tarafından onaylanmıştı. Federasyon Konseyi'nden de onay alan yasa son olarak Putin'in önüne geldi. O da görevden ayrılmadan bir gün once yabancı yatırımcılar için şok anlamına gelecek son imzayı attı.

    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/8870683.asp?gid=229&sz=43472

    yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek
    İnsan imreniyo valla
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    Helal olsun adama...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    niye biz ne güzel herşeyimizi sattık

    telekom olsun bankalar olsun limanlar olsun  yer altı kaynakları olsun  kafamız rahat yajında karayolları ve boğaz köprüsüde satılcakmıs onu da sattıkmı tamamdır demeyin keyfimize :)

    Not: Acaba Basbakan ülkeyi böle satıp satıp  ABD ye kaçmasın sonra.. ben pek güvenemiyomda.


    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    harbiden taşşaklı adammış bide bizim başımızdakilere bak

    (301-ananıda al git-askerlik yatma yeri değil-ayaklar baş olmaz-ölen amerikanın çocuklarına üzülüyorum gibi bişeyler-durmak yok satmaya devam vb......)


    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2007
    Erkek
    bunu Rusya nın değil de bizim yaptığımızı,en azından bu kadar gücü satmadan önce görmek isterdim doğrusu.Şimdi sanki ölmüşüm de,öteki taraftan olan biteni izliyormuşum gibi bir his oluştu içimde.Rus yine rusluğunu yaptı mayk.Biz ne yaptık ?

    copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

     

    ahhh ah cigerim yaniyor cigerimmm 


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2007
    Erkek
    hoca bizim doğmamış ufaklıklara bişey kalmadı. çok monoton geçecek onların hayatları ya hergün biyerleri satacak birisi dahi olmayacak, bu gidişle yazık olacak.

    hayat boş pompala çoşşş :):)...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2007
    Erkek

    helal olsun putin.

    ananıda sat gel tayyip... 


    a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek
    Utanacak yüz var mı bizmkilerde?

    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2007
    Erkek

    yakintakip bunu yazdı:
    -----------------------------
    İnsan imreniyo valla
    -----------------------------

    Başimiza dolanmış tuvalet kağıdı kıvamındakilere bakınca imrenmemek mümkünmü? Para etse kendi anasınıda alıp gidecek....... 

Toplam Hit: 1943 Toplam Mesaj: 15