Pvp Server Açmanın Zorlukları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Merhaba eskiden usko oynardım ve artık uskonun öldügünü yerını pvplere bıraktgnı gordum pvpde edit item alcagma kendı serverım olsun dıye dusunmeye basladım :) Şimdi rakip çok oldugu için saldırılar oluyormus bu işte en ıyı hosting firması hangısıdır bazı uzun ömurlu serverlar var gayet sorunsuz ıslıyor bır kısım ıse saldırıya ugruyor yıkılmayan saglam hosting şirketı varmı tavsıye edebilcegnız ve daha once acanlara soruyorum ortalama malıyetı ,oyuncular sorunu kurulum işleyiş , bug lag hile vb sorunlar ne kadar zorlukta karsılastıgınız zorluklar nedır bu işi zevk ıcın acacagm para kazanmak ıcın değil.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Merhaba eskiden usko oynardım ve artık uskonun öldügünü yerını pvplere bıraktgnı gordum pvpde edit item alcagma kendı serverım olsun dıye dusunmeye basladım :) Şimdi rakip çok oldugu için saldırılar oluyormus bu işte en ıyı hosting firması hangısıdır bazı uzun ömurlu serverlar var gayet sorunsuz ıslıyor bır kısım ıse saldırıya ugruyor yıkılmayan saglam hosting şirketı varmı tavsıye edebilcegnız ve daha once acanlara soruyorum ortalama malıyetı ,oyuncular sorunu kurulum işleyiş , bug lag hile vb sorunlar ne kadar zorlukta karsılastıgınız zorluklar nedır bu işi zevk ıcın acacagm para kazanmak ıcın değil.

hacı usko bılmem de metın2 pvp  açtık bızde arkadaşla daha dogrusu o actı bende bıldıgım kadaryla yardımcı oluyorum. guvenlık ısıne gelırsek. saglam bır panel ve guvenılır bır sw ıle baslaman ıyı olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Biraz önce bi pvp serverı olan bi arkadaşımla konustum şaşırdım valla  aynen şöyle yazdı

Muhasebecı tutuyorsun vergi kaydı olusturuyorsun 330tl aylık bagkur yatırıyorsun

Muhasebe parası var Aylık toplam gelir 1 milyar ise %15i basit usulde 

Esnaf odasına kayıt oluyorsun 600 tl   

Daha sunucu parasına gelmedık bıle aq bu ne böyle ben dedım aylık 250 300 lıra oder keyfıme bakarım aq oha diyorum başka bişey demiyorum

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Biraz önce bi pvp serverı olan bi arkadaşımla konustum şaşırdım valla  aynen şöyle yazdı

Muhasebecı tutuyorsun vergi kaydı olusturuyorsun 330tl aylık bagkur yatırıyorsun

Daha sunucu parasına gelmedık bıle aq bu ne böyle ben dedım aylık 250 300 lıra oder keyfıme bakarım aq oha diyorum başka bişey demiyorum

yok öyle birşeyi ilk kez duyuyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

kesmiş seni

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Kacak et

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Neresi tutarsız yazılanların ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Neresi tutarsız yazılanların ?

beyinde sıkıntı var

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

kardeş cumlenın basından sonuna, sonundan başına degerlendır. bıde ortalardan bak kafana yatan bı yerı varmı. adam her kımse senı keklemeye calısmıs. muhasebeymıs de vergıymıs de. abı kıralıyosn vps nı acıyosn pvp nı bakıyosun keyfıne. o kadar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

http://darkko.net/panel/kaul

http://tr.valentinako.net/KopaneL/powerup

B
    u iki serverda vergi ödediğini söylüyor vergi ödemeyenler ceza yiyormuş vergisiz sanıyordum bende sizin gibi 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek

Ben elmasko yu kurmustum zamanında reklamı makinası korunması aylık 1000 tl yi gözden çıkar çünkü benden aylık 1000 tl civarı cıkmıstı zaten saldırılardan usherlerde düştü yani sıkıntılı iş.

Toplam Hit: 1607 Toplam Mesaj: 15