Pvp Server Açmanın Zorlukları
-
Merhaba eskiden usko oynardım ve artık uskonun öldügünü yerını pvplere bıraktgnı gordum pvpde edit item alcagma kendı serverım olsun dıye dusunmeye basladım :) Şimdi rakip çok oldugu için saldırılar oluyormus bu işte en ıyı hosting firması hangısıdır bazı uzun ömurlu serverlar var gayet sorunsuz ıslıyor bır kısım ıse saldırıya ugruyor yıkılmayan saglam hosting şirketı varmı tavsıye edebilcegnız ve daha once acanlara soruyorum ortalama malıyetı ,oyuncular sorunu kurulum işleyiş , bug lag hile vb sorunlar ne kadar zorlukta karsılastıgınız zorluklar nedır bu işi zevk ıcın acacagm para kazanmak ıcın değil.
-
Bosluk bunu yazdı
Merhaba eskiden usko oynardım ve artık uskonun öldügünü yerını pvplere bıraktgnı gordum pvpde edit item alcagma kendı serverım olsun dıye dusunmeye basladım :) Şimdi rakip çok oldugu için saldırılar oluyormus bu işte en ıyı hosting firması hangısıdır bazı uzun ömurlu serverlar var gayet sorunsuz ıslıyor bır kısım ıse saldırıya ugruyor yıkılmayan saglam hosting şirketı varmı tavsıye edebilcegnız ve daha once acanlara soruyorum ortalama malıyetı ,oyuncular sorunu kurulum işleyiş , bug lag hile vb sorunlar ne kadar zorlukta karsılastıgınız zorluklar nedır bu işi zevk ıcın acacagm para kazanmak ıcın değil.
hacı usko bılmem de metın2 pvp açtık bızde arkadaşla daha dogrusu o actı bende bıldıgım kadaryla yardımcı oluyorum. guvenlık ısıne gelırsek. saglam bır panel ve guvenılır bır sw ıle baslaman ıyı olur.
-
Biraz önce bi pvp serverı olan bi arkadaşımla konustum şaşırdım valla aynen şöyle yazdı
Muhasebecı tutuyorsun vergi kaydı olusturuyorsun 330tl aylık bagkur yatırıyorsun
Muhasebe parası var Aylık toplam gelir 1 milyar ise %15i basit usulde
Esnaf odasına kayıt oluyorsun 600 tl
Daha sunucu parasına gelmedık bıle aq bu ne böyle ben dedım aylık 250 300 lıra oder keyfıme bakarım aq oha diyorum başka bişey demiyorum -
Bosluk bunu yazdı
Biraz önce bi pvp serverı olan bi arkadaşımla konustum şaşırdım valla aynen şöyle yazdı
Muhasebecı tutuyorsun vergi kaydı olusturuyorsun 330tl aylık bagkur yatırıyorsun
Daha sunucu parasına gelmedık bıle aq bu ne böyle ben dedım aylık 250 300 lıra oder keyfıme bakarım aq oha diyorum başka bişey demiyorumyok öyle birşeyi ilk kez duyuyorum.
-
Bosluk bunu yazdı
Daha sunucu parasına gelmedık bıle aq bu ne böyle ben dedım aylık 250 300 lıra oder keyfıme bakarım aq oha diyorum başka bişey demiyorumkesmiş seni
-
Bosluk bunu yazdı
Daha sunucu parasına gelmedık bıle aq bu ne böyle ben dedım aylık 250 300 lıra oder keyfıme bakarım aq oha diyorum başka bişey demiyorumKacak et
-
Neresi tutarsız yazılanların ?
-
Bosluk bunu yazdı
Neresi tutarsız yazılanların ?
beyinde sıkıntı var
-
kardeş cumlenın basından sonuna, sonundan başına degerlendır. bıde ortalardan bak kafana yatan bı yerı varmı. adam her kımse senı keklemeye calısmıs. muhasebeymıs de vergıymıs de. abı kıralıyosn vps nı acıyosn pvp nı bakıyosun keyfıne. o kadar.
-
http://darkko.net/panel/kaul
http://tr.valentinako.net/KopaneL/powerup
Bu iki serverda vergi ödediğini söylüyor vergi ödemeyenler ceza yiyormuş vergisiz sanıyordum bende sizin gibi -
Ben elmasko yu kurmustum zamanında reklamı makinası korunması aylık 1000 tl yi gözden çıkar çünkü benden aylık 1000 tl civarı cıkmıstı zaten saldırılardan usherlerde düştü yani sıkıntılı iş.