Python - Perl Dilleri Nasıl Bilenlere Soru
-
perli kafama koydum sıkıca öğrenicemde python dili nasıldır tavsiye edermisiniz?Öğrenmek istiyorum bu tür dilleri.Ancak tavsiyeler öneriler almak istiyorum bilenlenden.
-
Amacin ne olacak,bu dilleri tercihinin nedeni ne ?
Perl bir scripting dilidir,python son zamanlarda open soruce camiasinin goz bebegi oldu :) piton icin a4tech'e pm ile soru sorabiirsin. -
:D suseye geçicem ya python ne bilim hoş geliyor.Perl ise zevk için.Bir dil bir insan ;)
-
Zumsuk sana 5altin ogut verecegim.
1-Elindeki unix-linux tabanli isletim sistemlerini cope at.
2-Windows + Visual Studio 2005 kur
3-C# + ASPX ,ilk giris icin Visual Basic'te kasabilirsin ama ustune dusme fazla.
4-MSSQL 2005 ~ SQL ogren
5-Bu 4 maddeyi ciddiye al !
-
helal be compu hocam,harbiden güzel yazmışsın.
-
aq windowsu etkinleştirebilsem linuxa dönüp bakacğımımı sanıyorsun xp home var ne yaparsam yapayım bir türlü etkinleşmiyor legal xp zart zurt bir ton şey deneidm olmadı.
Windows etkinleştirebilesem zaten niyetim c :) Ayrıca asp için localhost kuramadım bi zikik bu casperın verdiği cd me yada 98 kurmayı düşünüyorum ama bilmiyorum ne yapıcam. -
Crack'i var ,guvenli kipte acip crackliyorsun ,aksam(23:00) msn de yakalarsan hatirlat vereyim.
-
bir tane buldum oldu sanırım ama bilmiyorum akşam görüşürsek onuda alırım :)
-
phyton sistem programcılarının falan gözde dili hakaten,hatta pardusta staj yapma fırsatı falan diyodu,phytonla çalışmışlık gerekiyodu..perlde exploiting işte.Bunun harici bu diller kullanılıyormu bilmiyorum.
-
Python zaten OpenSource camiasının göz bebeğiydi, son zamanlarda değil :) Python güzel, hızlı, kullanışlı ve yorumlanan bir dildir. Python'da her şey objedir.
>>> degisken = "python super bir dildir"
>>> bol = degisken.split()
>>> bol
['python', 'super', 'bir', 'dildir']
>>> bol[3:]
['dildir']
>>> bol[1:2]
['super']
>>> bol[:-1]
['python', 'super', 'bir']
-
a4tech bunu yazdı:
-----------------------------Python zaten OpenSource camiasının göz bebeğiydi, son zamanlarda değil :) Python güzel, hızlı, kullanışlı ve yorumlanan bir dildir. Python'da her şey objedir.
>>> degisken = "python super bir dildir"
>>> bol = degisken.split()
>>> bol
['python', 'super', 'bir', 'dildir']
>>> bol[3:]
['dildir']
>>> bol[1:2]
['super']
>>> bol[:-1]
['python', 'super', 'bir']
-----------------------------a4 hocam linux mint kurdum.Daha sonra pythonada bşaladım umarım iice bi öğrenirim :)