Python Görsel Eğitim Seti Türkçe
-

Python Görsel Eğitim Seti
Rar Boyutu 6 MB Rar dan çıkarınca 514 MB
4Shared Linki
Python Nedir ?
Python Programlama Dili Nedir?
Python nesnel (object oriented), yorumlanabilen (interpreted), modüler ve etkileşimli (interactive) bir programlama dilidir.
Girintilere (indentation) dayalı basit sözdizimi (syntax), dilin öğrenilmesini ve akılda kalmasını kolaylaştırır. Bu da ona söz diziminin detayları ile vakit kaybedilmeden programlama yapılmaya başlanabilen bir dil olma özelliği kazandırır.
Modüler yapıyı, sınıf sistemini ve her türlü veri alanı girişini destekler. Hemen hemen her türlü platformda çalışabilir. (Unix , Linux, Mac, Windows, Amiga, Symbian Os bunlardan birkaçıdır). Python ile sistem programlama, kullanıcı arabirimi (GUI) programlama, web programlama, uygulama ve veritabanı yazılımı programlama gibi bir çok alanda yazılım geliştirebilirsiniz. Büyük yazılımların hızlı bir şekilde prototiplerinin üretilmesi ve denenmesi gerektiği durumlarda da C ya da C++ gibi dillere tercih edilir.
Geliştirilmeye 1990 yılında Guido van Rossum tarafından Amsterdam'da başlanmıştır. Günümüzde Python Software Foundation çevresinde toplanan gönüllerin çabalarıyla devam edilmektedir.
D O W N L O A D -
sağol arşive alıyorum :)
-
saol canim,
ingilizcesi olanlara da,
http://showmedo.com/
-
saol... arşivime ekledim..
-
nasil O_o "Rar Boyutu 6 MB Rar dan çıkarınca 514 MB" videolar bu kadar sıkıştırılabiliyor mu yaw .. :/
edit : evet okadar sıkıstırılmıs yaw sasirdim simdi :| goruntude fazla degisme yok ondan sanirsam dosya boyutu sıkıstırma sonucu dusuk cıkmış..
-
hakkaten bunu nasıl beceriyonuz yaw.514 mb dan 6 mb a nasıl düşer bi dosya.yönteminide açıklar mısınız bi zahmet
-
Hacı,teşekkürler,hakikattten nasıl bir sıkıştırmadır bu,pandoranın kutusuna dönmüş resmen.
-
İşime yarar bazı takıntılarım vardı Python da .
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------
hakkaten bunu nasıl beceriyonuz yaw.514 mb dan 6 mb a nasıl düşer bi dosya.yönteminide açıklar mısınız bi zahmet
arkadaşlar avi dosyları öyledir... iyi derecede sıkıştırılabilirler..
örnekte olduğu gibi :)
-
saolasın güzel oldu bu..
-
ertan bunu yazdı:
Maresca bunu yazdı:
arkadaşlar avi dosyları öyledir... iyi derecede sıkıştırılabilirler..
örnekte olduğu gibi :)
-----------------------------iyide ertan hoca. zaten icindeki dsoya avi halinde..bu avili dosya sikiztrilmis yani goruntu avili haldeykene sıkıstırılmıs... :/
Toplam Hit: 3272 Toplam Mesaj: 18