folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Python Görsel Eğitim Seti Türkçe

Python Görsel Eğitim Seti Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Python Görsel Eğitim Seti

Rar Boyutu 6 MB Rar dan çıkarınca 514 MB

4Shared Linki

Python Nedir ?
    Python Programlama Dili Nedir?

Python nesnel (object oriented), yorumlanabilen (interpreted), modüler ve etkileşimli (interactive) bir programlama dilidir.

Girintilere (indentation) dayalı basit sözdizimi (syntax), dilin öğrenilmesini ve akılda kalmasını kolaylaştırır. Bu da ona söz diziminin detayları ile vakit kaybedilmeden programlama yapılmaya başlanabilen bir dil olma özelliği kazandırır.

Modüler yapıyı, sınıf sistemini ve her türlü veri alanı girişini destekler. Hemen hemen her türlü platformda çalışabilir. (Unix , Linux, Mac, Windows, Amiga, Symbian Os bunlardan birkaçıdır). Python ile sistem programlama, kullanıcı arabirimi (GUI) programlama, web programlama, uygulama ve veritabanı yazılımı programlama gibi bir çok alanda yazılım geliştirebilirsiniz. Büyük yazılımların hızlı bir şekilde prototiplerinin üretilmesi ve denenmesi gerektiği durumlarda da C ya da C++ gibi dillere tercih edilir.

Geliştirilmeye 1990 yılında Guido van Rossum tarafından Amsterdam'da başlanmıştır. Günümüzde Python Software Foundation çevresinde toplanan gönüllerin çabalarıyla devam edilmektedir.

D O W N L O A D

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sağol arşive alıyorum :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saol canim,

ingilizcesi olanlara da,

http://showmedo.com/

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    saol... arşivime ekledim..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

nasil O_o "Rar Boyutu 6 MB Rar dan çıkarınca 514 MB" videolar bu kadar sıkıştırılabiliyor mu yaw .. :/

edit : evet okadar sıkıstırılmıs yaw sasirdim simdi :| goruntude fazla degisme yok ondan sanirsam dosya boyutu sıkıstırma sonucu dusuk cıkmış..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    hakkaten bunu nasıl beceriyonuz yaw.514 mb dan 6 mb a nasıl düşer bi dosya.yönteminide açıklar mısınız bi zahmet

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
     Hacı,teşekkürler,hakikattten nasıl bir sıkıştırmadır bu,pandoranın kutusuna dönmüş resmen.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ax2n
    Ax2n's avatar
    Erkek
    İşime yarar bazı takıntılarım vardı Python da .

su metrisin önü bir uzun aman bi sana koyamadım gerisi yalan xD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Maresca bunu yazdı:
    -----------------------------
    hakkaten bunu nasıl beceriyonuz yaw.514 mb dan 6 mb a nasıl düşer bi dosya.yönteminide açıklar mısınız bi zahmet

arkadaşlar avi dosyları öyledir... iyi derecede sıkıştırılabilirler..

örnekte olduğu gibi :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

saolasın güzel oldu bu..

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    Maresca bunu yazdı:

arkadaşlar avi dosyları öyledir... iyi derecede sıkıştırılabilirler..

örnekte olduğu gibi :)

iyide ertan hoca. zaten icindeki dsoya avi halinde..bu avili dosya sikiztrilmis yani goruntu avili haldeykene sıkıstırılmıs... :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 3272 Toplam Mesaj: 18