Python Vs Java

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

Bir de Japonya'ya geliş rehberi yazsan ya hocam, genç nüfus azmış zaten orada patlatak nüfusu :)

Japonya hakkinda zaten konu acmistim.

http://tahribat.com/Forum-Japonya-Hakkinda-Hersey-170062/

sniperscope tarafından 23/Mar/13 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

İkiside kötü dillerdir(Java daha da kötü) ikisine de bulaşma.

-Assembly (ARM için)
    -Objective-C

Bu ikisini öğren eğer illa Android e yazmak istiyorsan o zaman java öğren ancak android e bence bulaşma Dalvik yüzünden performans çok yüksek derecede düşüyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

İkiside kötü dillerdir(Java daha da kötü) ikisine de bulaşma.

-Assembly (ARM için)
    -Objective-C

Bu ikisini öğren eğer illa Android e yazmak istiyorsan o zaman java öğren ancak android e bence bulaşma Dalvik yüzünden performans çok yüksek derecede düşüyor.

Haci yas 35 olmus beni simdi objective-c ye bulastirma.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    saybirs bunu yazdı

işte bunu seviyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

Bence 2 sinide öğren aynı anda iki dil öğrenilmez diye bir tabu oluşturma derim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

Javanın syntax ına baktım çok karışık pythonda bu çok güzel ama pythondada arayüz için felan uğraşıyorsun o biraz sıkıcı ama yinede güzeldir python java da öyle birşey yok sanırım 

bide pythonda direk exe diyee program yapamıyorsun illa python yorumlayıcısı olmak zorunda bi nevi linuxun olucak gibi (ama bütün sistemlerde kullanılıyor symbian s60 dan tutta ios , android)

java konusunda bilgili değilim fakat python başlangıç için programlama mantığı sözdizimine alışkanlık için on numara ha bu demek değildir ki ilerisinde çok büyük programlar yazamazsın , yazarsın bal gibide.

Hangisine gelince Java şuan revaçta ama ben yinede bi fan olarak python diyorum :)

Modülleriyle uğraşması güzel bide django öğrendin mi php ye bile gerek kalmaz 

Pythondan başla alışman kısasürer hooop programların içine atlarsın 

python'da exe'ye çevirememe gibi bir durum yok.

Evet öyle bi durum yok ama yorumlayıcıyla beraber exeye çevirdiği için 5 satırlık program oluyor sana 5mb (mesela) 

lineer biçimde artmıyor ama, o yüzden 5 satırlık program yazmadıkça bence sorun yok. :)

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

orası öyle ama hocam  küçük ve pratik programlar için derleyememek veya 10mb gerçekten sorun olur gerçi 

Her zaman python'cuyuz :)

0x656e tarafından 22/Mar/13 19:47 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

[Karar]

Arkadaslar oncelikle cevap veren herkese tesekkur ederim. 2 gunluk dusunmeden sonra nihayet kararimi verdim.

Su sekilde devam edecegim:

1 nisan - 31 temmuz Python

1 agustos - 28 subat Java

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

Javanın syntax ına baktım çok karışık pythonda bu çok güzel ama pythondada arayüz için felan uğraşıyorsun o biraz sıkıcı ama yinede güzeldir python java da öyle birşey yok sanırım 

bide pythonda direk exe diyee program yapamıyorsun illa python yorumlayıcısı olmak zorunda bi nevi linuxun olucak gibi (ama bütün sistemlerde kullanılıyor symbian s60 dan tutta ios , android)

java konusunda bilgili değilim fakat python başlangıç için programlama mantığı sözdizimine alışkanlık için on numara ha bu demek değildir ki ilerisinde çok büyük programlar yazamazsın , yazarsın bal gibide.

Hangisine gelince Java şuan revaçta ama ben yinede bi fan olarak python diyorum :)

Modülleriyle uğraşması güzel bide django öğrendin mi php ye bile gerek kalmaz 

Pythondan başla alışman kısasürer hooop programların içine atlarsın 

python'da exe'ye çevirememe gibi bir durum yok.

Evet öyle bi durum yok ama yorumlayıcıyla beraber exeye çevirdiği için 5 satırlık program oluyor sana 5mb (mesela) 

lineer biçimde artmıyor ama, o yüzden 5 satırlık program yazmadıkça bence sorun yok. :)

zorla bişey yaptırmak demek onun olduğu anlamına gelmiyor :) sonuçta yorumlayıcı olmadan bir halta yaramıyor kodlar. 

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
Toplam Hit: 6832 Toplam Mesaj: 44