Python Vs Java
-
Fatih bunu yazdı
Bir de Japonya'ya geliş rehberi yazsan ya hocam, genç nüfus azmış zaten orada patlatak nüfusu :)
Japonya hakkinda zaten konu acmistim.
http://tahribat.com/Forum-Japonya-Hakkinda-Hersey-170062/
sniperscope tarafından 23/Mar/13 01:38 tarihinde düzenlenmiştir -
İkiside kötü dillerdir(Java daha da kötü) ikisine de bulaşma.
-Assembly (ARM için)
-Objective-CBu ikisini öğren eğer illa Android e yazmak istiyorsan o zaman java öğren ancak android e bence bulaşma Dalvik yüzünden performans çok yüksek derecede düşüyor.
-
Fatih54 bunu yazdı
İkiside kötü dillerdir(Java daha da kötü) ikisine de bulaşma.
-Assembly (ARM için)
-Objective-CBu ikisini öğren eğer illa Android e yazmak istiyorsan o zaman java öğren ancak android e bence bulaşma Dalvik yüzünden performans çok yüksek derecede düşüyor.
Haci yas 35 olmus beni simdi objective-c ye bulastirma.
-
-
saybirs bunu yazdı
işte bunu seviyorum :)
-
Bence 2 sinide öğren aynı anda iki dil öğrenilmez diye bir tabu oluşturma derim
-
Ka1nsha bunu yazdıBuremba bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Javanın syntax ına baktım çok karışık pythonda bu çok güzel ama pythondada arayüz için felan uğraşıyorsun o biraz sıkıcı ama yinede güzeldir python java da öyle birşey yok sanırım
bide pythonda direk exe diyee program yapamıyorsun illa python yorumlayıcısı olmak zorunda bi nevi linuxun olucak gibi (ama bütün sistemlerde kullanılıyor symbian s60 dan tutta ios , android)
java konusunda bilgili değilim fakat python başlangıç için programlama mantığı sözdizimine alışkanlık için on numara ha bu demek değildir ki ilerisinde çok büyük programlar yazamazsın , yazarsın bal gibide.
Hangisine gelince Java şuan revaçta ama ben yinede bi fan olarak python diyorum :)
Modülleriyle uğraşması güzel bide django öğrendin mi php ye bile gerek kalmaz
Pythondan başla alışman kısasürer hooop programların içine atlarsınpython'da exe'ye çevirememe gibi bir durum yok.
Evet öyle bi durum yok ama yorumlayıcıyla beraber exeye çevirdiği için 5 satırlık program oluyor sana 5mb (mesela)
lineer biçimde artmıyor ama, o yüzden 5 satırlık program yazmadıkça bence sorun yok. :)
-
orası öyle ama hocam küçük ve pratik programlar için derleyememek veya 10mb gerçekten sorun olur gerçi
0x656e tarafından 22/Mar/13 19:47 tarihinde düzenlenmiştir
Her zaman python'cuyuz :) -
[Karar]
Arkadaslar oncelikle cevap veren herkese tesekkur ederim. 2 gunluk dusunmeden sonra nihayet kararimi verdim.
Su sekilde devam edecegim:
1 nisan - 31 temmuz Python
1 agustos - 28 subat Java
-
Buremba bunu yazdıKa1nsha bunu yazdıBuremba bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Javanın syntax ına baktım çok karışık pythonda bu çok güzel ama pythondada arayüz için felan uğraşıyorsun o biraz sıkıcı ama yinede güzeldir python java da öyle birşey yok sanırım
bide pythonda direk exe diyee program yapamıyorsun illa python yorumlayıcısı olmak zorunda bi nevi linuxun olucak gibi (ama bütün sistemlerde kullanılıyor symbian s60 dan tutta ios , android)
java konusunda bilgili değilim fakat python başlangıç için programlama mantığı sözdizimine alışkanlık için on numara ha bu demek değildir ki ilerisinde çok büyük programlar yazamazsın , yazarsın bal gibide.
Hangisine gelince Java şuan revaçta ama ben yinede bi fan olarak python diyorum :)
Modülleriyle uğraşması güzel bide django öğrendin mi php ye bile gerek kalmaz
Pythondan başla alışman kısasürer hooop programların içine atlarsınpython'da exe'ye çevirememe gibi bir durum yok.
Evet öyle bi durum yok ama yorumlayıcıyla beraber exeye çevirdiği için 5 satırlık program oluyor sana 5mb (mesela)
lineer biçimde artmıyor ama, o yüzden 5 satırlık program yazmadıkça bence sorun yok. :)
zorla bişey yaptırmak demek onun olduğu anlamına gelmiyor :) sonuçta yorumlayıcı olmadan bir halta yaramıyor kodlar.