QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]
-
Hukukca olmadığı ve tüm katılanlar işi hakkıyla yaparsa para kazandığı için sorun yok
-
uzengil bunu yazdı
Hukukca olmadığı ve tüm katılanlar işi hakkıyla yaparsa para kazandığı için sorun yok
Telekomünikasyon sektöründe çalışıyorum, işin profesyoneliyim. Sinirlenmemizin sebebi plesk reseller hesabının yıllık 250$ veya 750 liraya satılması değil. Ortadaki ürün aynı ama konuya talep ve hizmet açısından bakarsak; Biz sitesini yayınlamak isteyen adamı bulup barındırma hizmeti satarken, megaholdings zengin olma arzusu olan kişileri manipüle ederek umut satıyor.
Balyoz99 tarafından 04/Ağu/13 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
bak olay su
hayatında hiç bir işe bulaşmamış, hiç mal alıp satmamış, hiç ticaret yapmamış bi sikime yaramaz insanları toplayıp semıner verıyolar.
kardeş bak ben 5 milyar kazanıyorum ayda diyolar.bu arkadaşlarda hayatında 5 milyarın ne kadar zor kazanıldığını bilmediği ve ufkunun,zihniyetinin darlığı sebebiyle işi kabul edıyo
düşünsene baba 400 lira veriyosun ayda 5 milyar kazanıyosun.muzzam.
400 lirayı verince aydınlanıyosun.sikildiğinin farkına varıyosun ama bunu ne kalbıne anlatabılıyosun ne beynıne
ulan o ki ben sikıldım bıraz ugrasıyım belkı para kazanırım dıyosun ama bi bok kazanamıyosun.
-
dini acidan bakarsak diyanete gore questnet caiz deil. e aklin yolu bir
-
uzengil bunu yazdı
yazılanları okumadın heralde.. yasada boşluk olabilir yalnız en yakın zamanda bu konuya bir açıklık gelecektir.. o zaman hapisi boylayınca ah gidi vah gidi tüh dü dersin normalde aynı çabayla daha fazla paralar kazanabilecekken..
la sen yoksa megacılardan mısın??.. ulan megacının tbt gibi bir sitede ne işi var? tbt de beleşe site yapılıyorken açık açık bu enayilik..
zone tarafından 04/Ağu/13 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
O degilde kimse cikip demiyor dunyada 9 milyar uyesi nasil oluyor
-
swordfish bunu yazdı
sallamasyon rakam..
mega içinde benzeri deniyor ama ben üye olmadığı halde birçok kişi tanıyorum facebook amele gruplarına eklenmiş kişileri -
zone bunu yazdıswordfish bunu yazdı
sallamasyon rakam..
mega içinde benzeri deniyor ama ben üye olmadığı halde birçok kişi tanıyorum facebook amele gruplarına eklenmiş kişileriDostum megacı olsam uğrasmazdım o adamların işi farklı Questnet farklı megacıları bende biliyorum adamların zihniyeti zorlama üzerine kurulu o işten birşey çıkmadığını biliyorum Questnet ile megacıları bir tutman da farklı Questnet den çok para kazanmış biri olarak söylüyorum
-
her bi boku bu isten cok para kazanan biri olarak soylemen seni guvenilir yapmiyor surekli tekrarlamana gerek yok. sahsenboyle bir teklifle gelse bir arkadasim ondan sogurdum
-
mataramasuko bunu yazdı
her bi boku bu isten cok para kazanan biri olarak soylemen seni guvenilir yapmiyor surekli tekrarlamana gerek yok. sahsenboyle bir teklifle gelse bir arkadasim ondan sogurdum
O senin sorunun dostum gerçekleri söylemek ne zamandan beri tekrar oldu neyse ne diyim siz bildiğiniz yolda devam eyvallah.