folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]

QNET - Questnet [ Katılmadan Önce Okuyun ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Hukukca olmadığı ve tüm katılanlar işi hakkıyla yaparsa para kazandığı için sorun yok

İmza nasıl atılıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

Hukukca olmadığı ve tüm katılanlar işi hakkıyla yaparsa para kazandığı için sorun yok

Telekomünikasyon sektöründe çalışıyorum, işin profesyoneliyim. Sinirlenmemizin sebebi plesk reseller hesabının yıllık 250$ veya 750 liraya satılması değil. Ortadaki ürün aynı ama konuya talep ve hizmet açısından bakarsak; Biz sitesini yayınlamak isteyen adamı bulup barındırma hizmeti satarken, megaholdings zengin olma arzusu olan kişileri manipüle ederek umut satıyor.

Balyoz99 tarafından 04/Ağu/13 22:51 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

bak olay su

hayatında hiç bir işe bulaşmamış, hiç mal alıp satmamış, hiç ticaret yapmamış bi sikime yaramaz insanları toplayıp semıner verıyolar.

kardeş bak ben 5 milyar kazanıyorum ayda diyolar.bu arkadaşlarda hayatında 5 milyarın ne kadar zor kazanıldığını bilmediği ve ufkunun,zihniyetinin darlığı sebebiyle işi kabul edıyo

düşünsene baba 400 lira veriyosun ayda 5 milyar kazanıyosun.muzzam.

400 lirayı verince aydınlanıyosun.sikildiğinin farkına varıyosun ama bunu ne kalbıne anlatabılıyosun ne beynıne

ulan o ki ben sikıldım bıraz ugrasıyım belkı para kazanırım dıyosun ama bi bok kazanamıyosun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

dini acidan bakarsak diyanete gore questnet caiz deil. e aklin yolu bir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

yazılanları okumadın heralde.. yasada boşluk olabilir yalnız en yakın zamanda bu konuya bir açıklık gelecektir.. o zaman hapisi boylayınca ah gidi vah gidi tüh dü dersin normalde aynı çabayla daha fazla paralar kazanabilecekken..

la sen yoksa megacılardan mısın??.. ulan megacının tbt gibi bir sitede ne işi var? tbt de beleşe site yapılıyorken açık açık bu enayilik..

zone tarafından 04/Ağu/13 23:30 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

O degilde kimse cikip demiyor dunyada 9 milyar uyesi nasil oluyor

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

sallamasyon rakam..

mega içinde benzeri deniyor ama ben üye olmadığı halde birçok kişi tanıyorum facebook amele gruplarına eklenmiş kişileri

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

sallamasyon rakam..

mega içinde benzeri deniyor ama ben üye olmadığı halde birçok kişi tanıyorum facebook amele gruplarına eklenmiş kişileri

Dostum megacı olsam uğrasmazdım o adamların işi farklı Questnet farklı megacıları bende biliyorum adamların zihniyeti zorlama üzerine kurulu o işten birşey çıkmadığını biliyorum Questnet ile megacıları bir tutman da farklı Questnet den çok para kazanmış biri olarak söylüyorum

İmza nasıl atılıyor ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

her bi boku bu isten cok para kazanan biri olarak soylemen seni guvenilir yapmiyor surekli tekrarlamana gerek yok. sahsenboyle bir teklifle gelse bir arkadasim ondan sogurdum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

her bi boku bu isten cok para kazanan biri olarak soylemen seni guvenilir yapmiyor surekli tekrarlamana gerek yok. sahsenboyle bir teklifle gelse bir arkadasim ondan sogurdum

O senin sorunun dostum gerçekleri söylemek ne zamandan beri tekrar oldu neyse ne diyim siz bildiğiniz yolda devam eyvallah.

İmza nasıl atılıyor ?
Toplam Hit: 18879 Toplam Mesaj: 74