Quadro 2000 Ekran Kartı Hakkında
-
Arkadaşlar after effect ve 3d max la ugrasmak ıstıyorum ama bilgisayarım yetersız . Hersey ile yeni bir sistem kuracam ama bu noktada
normal ekran kartları kullanarak yapılan ıslemlerde hem cpu hemde gpu kan aglıyo bu kart hakkında bılgısı olan varmı ülkemizde cogunlukla workstasion gurubunda kullanılıyo bu kart bıreysel kullanıcıların yorumları yok. Kullanan veya hakkında bılgı sahıbı olan arkadaşlar paylasırsa sevınırım..
http://www.nvidia.com/object/product-quadro-2000-us.html
VEYA bu kartın performansına eşdeger olucak SLI yada Crosfire yapılabılıcek kartlarıda payasırsanız sevınırım...sistemi bitirdigimde suankı fıyatı 4500 tl yi asıyor bu nedenle bırkerede alıp hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum...
-
Hocam senin bu kartı şöyle özetlemek gerekir ise; Fermi mimarisine dayanan NVIDIA Quadro 2000, mühendisler ve tasarımcılar için verimliliği 5 kata kadar artırır. Quadro Ölçeklenebilir Geometrik Motor teknolojisi tarafından desteklenen Quadro 2000, SolidWorks ve 3ds max gibi üstün CAD ve DCC uygulamalarına oranla önemli ölçüde daha yüksek performans sağlar. 3 kat daha fazla NVIDIA CUDA Çekirdeği ile donanımlı Quadro 2000, profesyonellere gelişmiş sanallaştırma ile birlikte gerçek zamanlı simülasyon ve analiz yapma imkanı sunar. Kullandığı teknolojinin değerini anlayan tasarımcılar ve mühendisler için en yüksek görsel uygunluk, bir milyardan fazla çeşitte dinamik renk sayesinde canlı görüntü kalitesi üreten zengin, 30-bit renkli motor tarafından sağlanmıştır. En fazla 64X tam ekran keskinliği yumuşatma (FSAA) özelliği ile görsel keskin yapıları önemli miktarda küçültür. Sen istediğin kadar SLI yada Crosfire yap bu kartlardan aldığın verim kadar verim alamazsın. Çalıştığım şirkette 3 makinada bu tip kartları kullanıyoruz. Ben gelmeden önce kullanmıyorlardı ve resmen sürünüyorlardı. Şimdi bu kartları temin edince şükrettiler. Mesleğine göre tavsiyem Quadro mimarisini kullanan kartları kullanmandır. Dediğin gibi alacaksan bir kere al tam al...
İncele : http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti.html
BaD_BoYs tarafından 03/Eki/13 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
madem o kadar para vericeksin 2000 alacagina quardo 4000 al
-
demirci bunu yazdı
İki kartın arasında nerden baksan 1000TL fark var. O farkı verecek bütçen var ise evet Quadro 4000 alman daha mantıklı.
BaD_BoYs tarafından 03/Eki/13 17:41 tarihinde düzenlenmiştir -
CPU:299 $ ( 602,49 TL)ANAKART:349 $ ( 703,24 TL)BELLEK - RAM:189 $ ( 380,84 TL)HARD DISK:99 $ ( 199,49 TL)EKRAN KARTI:469 $ ( 945,04 TL)MONİTÖR:159 $ ( 320,39 TL)KASA:115 $ ( 231,73 TL)HARD DISK - SSD:129 $ ( 259,94 TL)TOPLAM :3.643,12 TLKDV (%18) :655,76
NAKİT / HAVALE (TL) : 4.298,88 TL Cihazı yılbasından sonra alıcam ozamana kadar da saten anca bırıkır para alıcam urun assagı yukarı böyle bısey olucak eklemek ve gereksız gördugunuz yerlerı söyleye bilirsinz ...
-
BaD_BoYs bunu yazdıdemirci bunu yazdı
İki kartın arasında nerden baksan 1000TL fark var. O farkı verecek bütçen var ise evet Quadro 4000 alman daha mantıklı.
aynen nereden baksan degıl bariz bi fiyat farkı war arada.. alıcam zamana kadar para bırıkırse bı halt olmayıta 4000 de alabılırım...
-
fox89hakan bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıdemirci bunu yazdı
aynen nereden baksan degıl bariz bi fiyat farkı war arada.. alıcam zamana kadar para bırıkırse bı halt olmayıta 4000 de alabılırım...
Kendin toplayacağına profesyonel firmalardan render makinası fiyatı aldın mı? Fiyatları karşılaştırsaydın. Firma da önerebilirim.
-
fiyat almadım hıc bıyerden varsa tavsıye edecegın yerler fıyat alabılırım.. Tahmınımce benım kıne yakın fıyatlar gelıcektır pcyı ıkı dk da sadece formdakı arkadaslara netur bı sıstemle kullanabılırız bu kartı sorusu sorarlar dıye topladım. aklımdakı sıstemde bıkar handıkap daha olucak. ıstedıgım sekılde fıyat gelırse hıc ugrasmamıs olucam saol ...
-
Hocam eğer kendine güveniyorsan boşu boşuna auadroya hayvan gibi para verme. Küçük bir lehim işlemi ile gts450 ekran kartını quadro 2000 e dönüştürebilirsin. Bunu bulan eleman nvidia nın forumlarında kounyu açtıktan birkaç saat sonra konuyu direk buharlaştırdılar, tabi hiçbir firma böyle bir şeyin olmasını istemez.
Resimli anlatım ve ana kaynak:
-
fox89hakan bunu yazdı
fiyat almadım hıc bıyerden varsa tavsıye edecegın yerler fıyat alabılırım.. Tahmınımce benım kıne yakın fıyatlar gelıcektır pcyı ıkı dk da sadece formdakı arkadaslara netur bı sıstemle kullanabılırız bu kartı sorusu sorarlar dıye topladım. aklımdakı sıstemde bıkar handıkap daha olucak. ıstedıgım sekılde fıyat gelırse hıc ugrasmamıs olucam saol ...
Ben yarın sana çalıştığım ilgili firmaların bilgilerini göndereyim. Bir araştır nasıl olsa zamanın varmış. Eğer fiyatlar senin fiyatına yakın çıkarsa hüç düşünmeden render makinası alman daha mantıklı olur. Sen her ne kadar sağlam sistem topladığını düşünsen de bu iş için yapılandırılmış bir render makinasından alacağın performans kadar performans alamazsın. Neyse ben sana yarın bilgileri göndereceğim. Rica ederim.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam eğer kendine güveniyorsan boşu boşuna auadroya hayvan gibi para verme. Küçük bir lehim işlemi ile gts450 ekran kartını quadro 2000 e dönüştürebilirsin. Bunu bulan eleman nvidia nın forumlarında kounyu açtıktan birkaç saat sonra konuyu direk buharlaştırdılar, tabi hiçbir firma böyle bir şeyin olmasını istemez.
Resimli anlatım ve ana kaynak:
evet suankı bırcok kartta cuda denılen sıstem acık olarak gelmıyo bunu acmak ıcın ya program yada donanım uzerınde ugrasman gerekıyo ama sonuc esdeger oluyomu yoksa sdece yazılım sıstemde o donanımı okudugunda adınımı gösterıyo bakmak gerek...