R10 Alternatifi Yeni Site Açıldı (Labidu Tarafından)
-
by_Tet bunu yazdı
Siteye bir giriyor bir girmiyor resimler görünmüyor çok kasıyor neden acaba???? :D :D
düzenliyorlar hocam siteyi.. yeni bölümler açılıyor forumda. r10 a benzetmeye çalışıyor forum bölümlerini..
-
unbalanced bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Siteye bir giriyor bir girmiyor resimler görünmüyor çok kasıyor neden acaba???? :D :D
düzenliyorlar hocam siteyi.. yeni bölümler açılıyor forumda. r10 a benzetmeye çalışıyor forum bölümlerini..
Ben de bianda herkes yüklendi ondan sandım. Bir de türkçe karakter sorunu var
-
Güzel olabilir r10 bataklığından sonra yeni nefes iyidir kayıt oldum.
-
site aceyip kasıyor hem tr karakter sorunu var :=))
-
Bağlantı sıfırlandı
Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.
Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir.
Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından
korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun. -
Daha durun hele yeni açıldı site :) Adam hiç bir şey yapmadan üye çekmeyi başarmış. Oda sürekli günecelliyor. türkçe karakter filan sorununu hallediyorlar. Daha türkçe tema bile yüklememişler :D Ama r10 la rekabet edecek düzeye gelecek bence.
-
giremiyorum ben :D
//geldi tamam çalışmadan heralde
slanger tarafından 08/Ağu/12 18:58 tarihinde düzenlenmiştir -
yuh şimdide uçak gibi bari bakıma alsın bitirsin işini öyle açsın hizmeti
WildWamqire tarafından 08/Ağu/12 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
WildWamqire bunu yazdı
yuh şimdide uçak gibi bari bakıma alsın bitirsin işini öyle açsın hizmeti
:D Aynen şimdide çok hızlı :D Niye alsınlar ki bakıma. Adamlar yeni olduğunu biliyor direk açıyorlar üyeliği.
Seo link olayını yapıyorlar. Şu andada.
-
zone bunu yazdıkonpi bunu yazdı
müredleri şimdiden görmeye başladım :D bir oluşum mu yapsak tbt müridleri olarak
birisi kursa daha fazlasını yapmazsak en adiyim ya :F logo filan bir bok yok sitede ama üyelik doldu her yenilemede yeni üye değişiyor :D
oxxide bir araya gelmekten bahsettim ben hocam yoksa bu webmaster işlerinden hiç anlamam burnumu sokmayım ben :)