R10.Net Referans Olacak Murit Araniyor
-
Boyle bir konuyu ilk defa aciyorum , cok onemli bi mevzu oldugu icin r10.net te uyelik davetiyeli olarak aliniyor davet verebilecek bi mürit araniyor.
j4x tarafından 27/Mar/25 10:07 tarihinde düzenlenmiştir -
davetiyeli değil yaw :) sen üye oluosun ordaki alana güzel şeyler yazarsan yani boş üye olmadıgını belirtirsen admin onaylıyor
-
davetiye kalktı.free mail hesabın olmamalı yani gmail , hotmail , mynet , yahoo gibi mail adresin olmıcak.eğer kendi siten varsa veya arkadasının varsa bi rica et mail hesabı açsın sana o şekilde uye ol mesela gvetr@tahribat.com gibi.bu sekilde olursan hemen acılır uyeliğin.
-
evet .. gmail hotmail gibi şeylerle kayıt olamıyorsun. bi tane host domain sahibi birinden mail rica et kendıne.. onla üye ol..
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------
davetiye kalktı.free mail hesabın olmamalı yani gmail , hotmail , mynet , yahoo gibi mail adresin olmıcak.eğer kesdi siten varsa veya arkadasının varsa bi rica et mail hesabı açsın sana o şekilde uye ol mesela gvetr@tahribat.com gibi.bu sekilde olursan hemen acılır uyeliğin.-----------------------------
qvetr@tahribat.com olmasın bence.ordakiler bizi hiç sevmiyo:| hadi beni swmeseler neyse haklılar birsürü scriptlerini warez ettim ama holye fln dil uzatmışlar.benden söylemesi
-
<--vBulletin Mesajı-->Sitemize yeni üye kaydı davetiye ile yapılmaktadır. Forumdaki bir arkadaşınızın size davetiye gönderip referans olması gerekmektedir.Abi burda mail yazicak bi yer goremiorm, hipermetrop felanmi oldm :) , ilgilendiginiz icin tesekkurler, ozel mail adresim var ama nereye yazcam o maili :), kayıt ol sayfasında yukarıdaki mesaj yazior.
-
hmm daha bi kaç gun once normal alım vardı o yüzden dedim ben. + bende davetiye olcaktı ama panelde nerde...
-
halen davetiye aranmaktadir, cok onemli bir mevzu icin lazimdir uyelik..
-
ben üyeyim de nasıl davetiye atıcam sana bilmiorum ki :S
-
Kardeşim davetiyeni gönderdim..
-
Ok oldu, teşekkürler hocam.ilgilenen herkese tşkler.
Toplam Hit: 3274 Toplam Mesaj: 13