R2 Saçmalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenx07
    cenx07's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar ben böyle saçmalık görmedi adam r2 diyo niyet ediyo falan filan ayarımı kaçırdı sabah sabah panik atak tedavisi diye aradım bu çıktı karşıma izleyin ve karar verin küfür etmek yada etmemek size kalmış ayarım kaçtı sabah sabah

link :     http://www.youtube.com/watch?v=2TXaFrHXVQ0&list=UUiecnaVco5lgD8CsG995pXA

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Neye kufur edecez neye ayarin kacti ne diyon hacı abi ? Izledim absurt bisey goremedim ben ayar kacacak.

Reikiyi deden filan buldu sanirim.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenx07
    cenx07's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Neye kufur edecez neye ayarin kacti ne diyon hacı abi ? Izledim absurt bisey goremedim ben ayar kacacak.

Adam niyet ediyo allah rızası için deyil reiki için. bütün müslümanar bunu saçmalıktan başka  birşey olmadığını bilir. ramazan günüde bu yumşak herifi dinleyince sinirlerim bozuldu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

R2 başlığı görünce, Windows 2008 R2 sorunu sandım..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

1. Bir şeyi yapmayı önceden isteyip düşünme, maksat: “Ama benim asıl niyetim eski sevgilisinin adını öğrenmek.” -A. Ümit.

2. Fal gibi kullanılmak amacıyla içine mâni yazılıp katlanmış veya şekerlere sarılmış kâğıt parçası.

3. din b. Namaz kılmaya, oruç tutmaya ve abdest almaya karar verip başlama.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    cenx07 bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Adam niyet ediyo allah rızası için deyil reiki için. bütün müslümanar bunu saçmalıktan başka  birşey olmadığını bilir. ramazan günüde bu yumşak herifi dinleyince sinirlerim bozuldu.

Adamın ne için niyet ettiği seni neden bağlıyor?

Kiliseye girip rahip bıçaklayan adamdan ne farkın kaldı?

İsteyen istediğine inanır, bu bizi değil onu ilgilendirir. Biraz hoşgörülü olun amk.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bende bi bok anlamadıydım yorumları okuyunca dank etti kafaya geçen bi konuda ramazan is coming yazmıştım aha burdan çıktı bi tane :D

Edit : Ramazan dışında içer sıçar sokar çıkarır ama ramazanda kimse diniyle ilgili bişey derse küplere biner. Bu hayatta yobazlardan daha kötüsü varsa böyle salaklardır.

interfector tarafından 30/Haz/14 10:32 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Allah başka dert vermesin :

Ne ilginç insanlarsınız ya git o zaman dünya nüfusunun % 75 ini öldür. Onlar şu an Ramazan olmasına rağmen hunharca yiyip için sevişiyor. Gelmiş burda Reikici dayıya takmışsın kafayı :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Arkadaşın demek istediği şu sanırım. Reiki normalde kadim bir öğretidir. Hiçbir dinle alakası yok. Ama bazı kesimler bunu tasavvufa bağlıyor dine bağlıyor. Hatta reiki inisiyasyonu için yok efendim oruçlu gel yok abdestli gel diyenlere bile rastladım. Birde uzaktan reiki inisiyasyonu yaparım diyenler var aralarında çok sahtekar var. Asıl reikinin ne olduğunu saptıranlar var. Tamam ben seni uyumladım oldu bitti yolla hesap numarama ücretini diyenler var. Neymiş reiki grandmaster bilmem kaçıncı aşama felan. Reikide benim bildiğim 3 aşama var. Gerisi yalan.   

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pasific
    Pasific's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

R2 başlığı görünce, Windows 2008 R2 sorunu sandım..

qwerty123
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

beni aklıma R2-D2 geldi nedense  :D saçmalık ne oluyormuş diye baktım

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 2872 Toplam Mesaj: 22