R57shell

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vendetta
    vendetta's avatar
    Erkek

Mrb arkadaşlar bu r57shell php halindeki dosyayı bir siteye nasıl yedirebiliriz. Shell ve kullanımı hakkında yardım ederseniz sevinirim

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Forumu 1 saatir karıştırıyorum döküman bulamadım.) 

wish 4 as it
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    basit ve lamerca olan bi yöntem upload edebilirsin (oda edebilirsen)

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vendetta
    vendetta's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------
    basit ve lamerca olan bi yöntem upload edebilirsin (oda edebilirsen)

:) zaten sorunum upload etmek arıza burda :) 

wish 4 as it
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

hoja çok hızlı zıplamışsın :) önce file include mantığını bi kavra acele etmeden

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=rfi+kullan%C4%B1m%C4%B1&btnG=Ara&meta=

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=rfi+a%C3%A7%C4%B1klar%C4%B1+kullan%C4%B1m&meta=

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vendetta
    vendetta's avatar
    Erkek
    eyw tolga :) zaten kafam karışmıştı bir videoda izledim adam r57 kullanıyordu. siteadi.com/r57.php den veriyodu gazı :D zaten r57yede gerek yok içeri bişeyler atabilmek önemli neyse araştırıcam eyw.yinede

wish 4 as it
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    hoja sorunum upload demişsin illa her sitede permler çok taşşaklı olmaz şansa bağlı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ya gözat/upload tarzı bişiyden:D ya da sitenin url kısmına ekleyerek yaparsın,rfinin nedeni sayfa değişkenine veri atanmaması zatenbi< bu değikene sayfa include ediyorduk.scripte göre değişiklik gösterir urlde ekleme yapacağın kısım onu www.milw0rm.com gibi sitelerden bul.permleri  taşaklıysada sorun değil config.php okuyup ordan veritabanına ordan da kullanıcı isim şifrelerine ulaşırsın,auth.phpden de bu işlemi yapabilirsin.yazma izni yok diye kaçma :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vendetta
    vendetta's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    ya gözat/upload tarzı bişiyden:D ya da sitenin url kısmına ekleyerek yaparsın,rfinin nedeni sayfa değişkenine veri atanmaması zatenbi< bu değikene sayfa include ediyorduk.scripte göre değişiklik gösterir urlde ekleme yapacağın kısım onu www.milw0rm.com gibi sitelerden bul.permleri taşaklıysada sorun değil config.php okuyup ordan veritabanına ordan da kullanıcı isim şifrelerine ulaşırsın,auth.phpden de bu işlemi yapabilirsin.yazma izni yok diye kaçma :)

Hocalar phpbb2 plus exploitlerini denedim çalışmıyolar çok eski kalıyorlar. site adını vermek istemiyorum şu an rfi a bakıyorum elimden geldiği kadar.

gözt upload geyikleri yok ordan basardım ama.googledan bakıyorum işte script in adı : phpbb2 plus buraya basmaya çalışıyorum. 

wish 4 as it
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vendetta
    vendetta's avatar
    Erkek
    Hocalar daşşahlı bi rfi tarama cihazınız yokmudur yaw Mad-cw kullanıyom ama cacık çıktı bu

wish 4 as it
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

bi ara ZıpayGrup bi scanner yapmaya çalışmıştı kendi çapında heralde kodlarda çalıntıydı onu kullanabilirsin .. bide heralde bekirinde rfi scanneri var diye biliom

Toplam Hit: 5377 Toplam Mesaj: 25