Radio Tahribat Icin DJ
-
Codißody
arkardaşa katılıyorum artı ekliyorum reismde gösterdiğiniz yer olmaz belki kutucuk olabilir küçük oraya tıklayıp da gidilebilir başkapencereye services gibi. + Herkes aynı şarkıları dinlemiyor sonuçta farklı tarzlarda farklı DJ ler alırsanız daha yararlı olur ve kimin hangi saatte program yapacağı belli olunca direk gidip ona PM atabilirsiniz. Kutucuk meseleside pencere açılmasada direk radyoya gider dediğim şekilde kimin ne zman program yapıcağğı belli olacağı için siteyide kasmamış oluruz. bi liste hazırlanır orada proramların saati ve karşısında nickler yazılabilir.
-
sigorta var mı?
-
herkesde reklamını yapmış :P bende radyo ve televizyon bölümünden mezunum 10yıldır bu işi yapıyom filan fıstık :E
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
Bu yukardakiler olsa karizma olur gibime geliyor..
hem o bölümde bosdu bi nevi dolmus olur yani..
-----------------------------süper olur
-
bu isler icin biri liste tutsun ...
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------bence kımın dj 'lik yapacagı konusunu konusmak yerıne kımın bu ıste becerılı oldugu ve tarzı 'nın ne oldugunu anlatması daha mantıklı olur.
Ben 4 Yıldır Disc Jokey 'lik yapıyorum. Son 2 Senedirde Professional Anlamda Producor 'lük Yapıyorum. FruitLoop Studio [FL STUDİO] ve Buna Benzer Yazılımlarla İlgileniyorum. Kendıme Ait Parçalarım ve Binlerce Birbirinden Güzel DJ 'lerin Set'leri Single 'ları Promola 'rı Var Arşivimde.
Kısacası Tarzım; Progressive Trance - Minimal House - Techno
Professional Anlamda Kaliteli Müzik dinlemek İsteyen arkadaslar Olursa ben HUZURUNUZDAYIM...
-----------------------------geceleri bu arkadasın calmasını istiorum özellikle cumartesi ve pazar geceleri + kardes elindeki albumlerden 1-2 dvd yapıp adresime gonderme sansın varmı ucreti neyse ptt den bankadan gonderirim ayhuntibet@yahoo.com msn adresim eklersen geyik ederiz bu konu hakkında
-
sorcerer bunu yazdı:
ver bakalım bana :D boş oldukca kafanızı patlatırım :D-----------------------------
al kafamizi gozumuzu patlat al...
-
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------sorcerer bunu yazdı:
ver bakalım bana :D boş oldukca kafanızı patlatırım :D-----------------------------
-----------------------------offf off
-
yakintakip bunu yazdı:
Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------offf off
-----------------------------Of ki ne off :( :(
-
bu konuda tecrubem var. radyo karga'da dj'lik yapmistim. mik kullanirim ama kafama eserse :D speed, progressive & power metal tarzi yayin yaparim. uygun gorulurse aksam 10'dan sonra musait bi saatte yaparim yayin.