Radyo Bozlak Yayında !..
-
Benimde Neşetle bi görüşmüşlüğüm var 2006 larda filandı sarılmıştım eline öptürmedi :) Kimse doldurmuyor ama onun yerini..
-
mfatihbodur bunu yazdı
Benimde Neşetle bi görüşmüşlüğüm var 2006 larda filandı sarılmıştım eline öptürmedi :) Kimse doldurmuyor ama onun yerini..
ankaraya gelirsen haberim olsun ortam yaparız :)
-
istek yaptım bekliyrum hocam neşet baba ya
HeYeT tarafından 25/Kas/13 17:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Site tasarımı v.s güzel olmuş hocam ses kalitesi de güzel iyi yayınlar.
-
HeYeT bunu yazdı
:)) teşekkürler
-
DevilKingtr bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
ankaraya gelirsen haberim olsun ortam yaparız :)
Kırıkkaledeyim :) şubattan sonra gelebilirim anca, çalışıyorum ama boş kalınca sürekli gelir giderim. Gelirsem haberin olur mutlaka, seni de beklerim buralara
-
HeYeT bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
:)) teşekkürler
tbt'de üstaddan kimsenin bilmediği parçaların istenmeside güzel demekki bu aşk hepimizin içinde mevcut süpersiniz hocam.şu gençliğimde üstad geri kalkacak canını verecen deseler gözümü kırparsam allah anamı babamı elimden alsın.
-
Yozgat Sürmelisi için teşekkür ederim hacı :)
-
Gözünü seveyim senin hocam gözünü , cansın kansın, helal olsun tek kelimeyle muhteşem yöremizi , türkülerimizi Neşet babamızı yaşatan ve yaştmaya çalışan insanları gördükçe mest oluyorum.
-
neşet babayı elinden geldiğince yaşatmaya çalışan ve şahane bir bozlak sitesi açıp bizlere kusursuz hizmet veren sevgili abime teşekkürlerimi sunuyorum. iyi ki tanımışım canım abim. Al sazını da bi ortam yapalım ya. içmesem de dinlerim bilirsin :)