Radyo Nereye Gitti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Bu adam da baya yetenekliymiş

http://www.youtube.com/watch?v=bPPI8LvVHPM

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

entel dediydi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

aref bunun eline su dökemez

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:
    -----------------------------

aref bunun eline su dökemez

acun aref aref dedi... o yüzden bence aynı klasmanda oldukları için adam çıkamadı... :\  jürinin gözü önünde yaptı herşeyii 1 metre mesafe yoktu aralarında... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

hmm evet. bu birinci olsaymış keşke ama aref midir o olmadı diye sevindim milleti enayi yerine koyuyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

benim favorimdi bu. radyo madyo hikayede o saat işi bitirdi bence herşeyi bundan önce o hulyanın yüzünü kaybetmesi zaten ayrı bi olay. adama akıl sır edrdirilmiyo.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Bu adamın el çabukluğu ile yaptığı numaraları pörtlek gözle izleyen dangalaklar var :) Bu radyo kaybetme numarasını anlatayım size, adam radyonun üzerine örtü örttükten sonra radyonun üstünde köşegenleri sabit tutacak şekilde yerleştirilmiş çubukları koyup radyoyu aşşağı indiriyor o örtüyüde yukarı kaldırdığı zaman siz radyoyuda birlikte yukarı kaldırdığını zannediyorsunuz. Daha sonra numara işliyor işte at havaya örtüyü süzülsün yukarda :)

İlk kuşu nasıl kaybetti bilmiyorum ama el çabukluğu ile kaybettiğ ilk iki nesne sonradan eline aldığı portakalın içinden çıkardığı nesnelerle aynı değil. Adamın tek yeteneği el çabukluğunu hiç seyirciye hissettirmemesi.

Bu radyo numarasını nerden mi biliyorum :) 12 yıl önce show tv de Meltem Ören bi program yapıyordu hatırlarsanız bir sihirbaz çıkardı hep el çabukluğu ile nesneleri kaybedip daha sonra açıklamasını kamera arkasından yapardı. Ordan aklıma geldi :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

dangalak mı? kim ne derse desin adam bence başarılı.bi dangalak olarak beğeniyle izledim.eminim izleyen çoğu kişi beğenmiştir.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

Kurtcebe bunu yazdı:

Bu adamın el çabukluğu ile yaptığı numaraları pörtlek gözle izleyen dangalaklar var :) Bu radyo kaybetme numarasını anlatayım size, adam radyonun üzerine örtü örttükten sonra radyonun üstünde köşegenleri sabit tutacak şekilde yerleştirilmiş çubukları koyup radyoyu aşşağı indiriyor o örtüyüde yukarı kaldırdığı zaman siz radyoyuda birlikte yukarı kaldırdığını zannediyorsunuz. Daha sonra numara işliyor işte at havaya örtüyü süzülsün yukarda :)

İlk kuşu nasıl kaybetti bilmiyorum ama el çabukluğu ile kaybettiğ ilk iki nesne sonradan eline aldığı portakalın içinden çıkardığı nesnelerle aynı değil. Adamın tek yeteneği el çabukluğunu hiç seyirciye hissettirmemesi.

Bu radyo numarasını nerden mi biliyorum :) 12 yıl önce show tv de Meltem Ören bi program yapıyordu hatırlarsanız bir sihirbaz çıkardı hep el çabukluğu ile nesneleri kaybedip daha sonra açıklamasını kamera arkasından yapardı. Ordan aklıma geldi :)

önemli olan numaranın nasıl olduğu önemli değil önemli olan izletmesi güldürmesi hocam. yoksa her numaranın bir açıklaması vardır.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

harbiden çok iyi yapıyor yetenek işte helal olsun

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

parmakları bantlıyken saati parmaklarının arasına aldı. hemde kamera yakındı.. jüriyede 1 metre mesafesi vardı.. aynı olay yüzük içinde geçerli.. açıklaması olasada olay hile değil yani.. el çabukluu yetenek yani... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 3485 Toplam Mesaj: 25