Radyo Yayını
-
Saat 22.00'dan itibaren 1 saat boyunca Black, Black/Death Metal yayını yapacağım. İsteyen birasını kapıp uğrasın bir shout atsın.
Nöt: Bıdı bıdılı değil, straight playlist.http://destrukktion.radio12345.com
-
attım bookmark'a, gece devam edersen açarım bende eve dönünce hoca
-
İlerleyen dönemlerde ara ara çeşitli alt janrlarda yayın yapmayı planlıyorum. Alt yapı oluşturmaya çalışıyorum, yani deneme yayını bir bakıma. 1 saat aralıksız yayın. Gelen giden olursa ve istenirse devam ederim problem değil.
-
nasıl dinleyeceğiz bir açıklık getir yaf açamadım gitti.
-
Tıklıyorsun açılıyor hocam, daha ne kadar açayım.
-
KrypT bunu yazdı
Tıklıyorsun açılıyor hocam, daha ne kadar açayım.
la şöyle türkü mürkü çalında dinleyek şunu bırak 1 saat 2 dakika dinlesem sabaha kadar uyuyamam .
Not : kendimi yaşlı gibi hissettim bi an
-
Git türkü çalan radyo aç hocam madem.
-
site açılıyor birşey çalmıyor hoca reklam neyin falan var. Ula benim tarayıcıda mı bi ipnelik var.
-
KrypT bunu yazdı
Git türkü çalan radyo aç hocam madem.
onu zaten dinliyoruz hocam . :) maksat müridin yayınında dinlemek .
-
tahref156 bunu yazdı
site açılıyor birşey çalmıyor hoca reklam neyin falan var. Ula benim tarayıcıda mı bi ipnelik var.
Valla solda shout, sağda tek bir bar halinde player var. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Versiyonu eski mi? Flash yüklü mü?
-
KrypT bunu yazdıtahref156 bunu yazdı
Valla solda shout, sağda tek bir bar halinde player var. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Versiyonu eski mi? Flash yüklü mü?
chrome de tek tıkılamakla sayfaya girer girmez muzık kulaklarımızdakı yerını alıyor :D