Radyoda Çalan Şarkıyı Arıyorum :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Merhaba müridler bugün arkadaşlarla kafede  oturuyoruz Digiturkun Dijital Müzik - Şömine Keyfi Diye bi kanalı var bi şarkı çaldı böyle kopmalık tarzda bişey ama çok kopmalık değil.Herhangi bir şekilde yayın akışına ulaşamadım ve şarkının ritmi hakkında hiçbirimizin bir fikri yok.

Ama şarkıdı şu tarz bir ritim vardı 

Lay lay lay lay lay tarzında bişey yada loy loy loy gibide olabilir ama yanı anlatmak istediğim bi şarkı var ve bu şarkıda bu tarz tekrar eden kısımlar var.

Birazda eski bi şarkı 2000 üstü ama o kadarda eski değil bir türlü bulamadık.

eğer bir fikriniz varsa lütfen yazın..

Şimdiden teşekkürler müridlerim :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

ya kusura bakmayın  paylaşımdan önce görmedim

Şu şarkının adı neydi şu film neydi gibi konular yasaklanmışmış kusura bakmayı.

Ve yeni öğrendimki Başlıklarda Smile Kullanmakta Yasakmış.

Yeni olduğum için kurallardan haberim yoktu.Umarım birdaha yapmam.

GodKlaus tarafından 31/Oca/14 19:26 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

http://www.youtube.com/watch?v=aAA9ACMDVs4

Ekleme: Başlıkta sımayl da yasak :)

1049 tarafından 31/Oca/14 19:11 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=aAA9ACMDVs4

Ekleme: Başlıkta sımayl da yasak :)

Ahahahaha :) 

Edit: kusura bakma yeniyim forumda kurallarıda bi türlü bulamadım hiç bişey hakkında fikrim yok ama güldürdün beni helal sana :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocam konu başlığında smiley kullanmak yasak + olarak indir telefonuna bi shazam yada soundhound bi şarkı hoşuna giderse aç dinlet bulur o böyle nasıl bulunacak ki

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Kuralların içerisinde, "Sitede at koşturmak yasaktır", "Sitede amuda kalkmak yasaktır" yazmaması, sitede at koşturulabileceği yada amuda kalkılabileceği anlamına gelmez. Normal bir insan evladının, adam akıllı oturup düşündüğünde, "bunun yazılması - çizilmesi - kullanılması yasaktır", diyebileceği herşey yasaktır. Aşağıdaki kurallara uymayan bir durumda verilecek Ceza Sınıfı, yönetici inisiyatifindedir.(Link

al sana tüm kurallar 

http://tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

aynı şarkıya rastlarsan ismini bulmak için http://www.midomi.com/ aç burayı, click and sing hum butonuna tıkla mikrofona dinlet şarkıyı. Varsa veritabanında bulur yabancı şarkıların çoğunu buluyor.

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=MuCmc4c_gA8

Müzik yok bu kanalda???

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

Kuralların içerisinde, "Sitede at koşturmak yasaktır", "Sitede amuda kalkmak yasaktır" yazmaması, sitede at koşturulabileceği yada amuda kalkılabileceği anlamına gelmez. Normal bir insan evladının, adam akıllı oturup düşündüğünde, "bunun yazılması - çizilmesi - kullanılması yasaktır", diyebileceği herşey yasaktır. Aşağıdaki kurallara uymayan bir durumda verilecek Ceza Sınıfı, yönetici inisiyatifindedir.(Link

al sana tüm kurallar 

http://tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar

Teşekkürler Kuralların hepsini okudum umarım bidaha bir hata yapmam.

Ama neden sadece 1 Smile yuzunden sanki"ırzına geçilmiş kız" gibi bana saldırdın onu anlamadım ??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

buldum hocam dediğin şarkı under'ın- bir ban attım çömeze 48 yedi lay lay lay 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

buldum hocam dediğin şarkı under'ın- bir ban attım çömeze 48 yedi lay lay lay 

Ya tamam ama bilmiyodum yaptım bir hata olmaz bidaha dedim abartmayın artık.

Şu neydi Bunun adı neydi gibi şeyler sorulmuyormuş KURALLARDA VAR ve benim haberim yoktu.

Smile yasakmış Ve benim yine haberim yoktu TAMAM okudum kuralları artık haberim var. 

Toplam Hit: 3134 Toplam Mesaj: 32