Radyosma Test Yayını Başladı!
-
-
hayırlı olsun hocam gireceğiz inş :|
edit : hocam girdim radyoya ilk açılışta ses sondaydı korktum biraz ama idare ediyoruz :D
edit 2 :
{"response":"Good work","nickname":"fakir ama gururlu ünv öÄrencisi","message":"hocammm oynaktan bi parça çalar mısın benden sana gelsn","time":1306512141}
hocam istek parça da gelmiyor haberin olsun :|
-
soundManager.disable(): Shutting down soundManager: Failed to initialise. soundManager: Verify that null is a valid path. soundManager: No Flash response within expected time. Likely causes: Loading null may have failed (and/or Flash 8+ not present?), Flash blocked or JS-Flash security error. soundManager: Getting impatient, still waiting for Flash... soundManager::initMovie(): Waiting for ExternalInterface call from Flash.. soundManager::initMovie(): Got EMBED element (static HTML)
şu kodları şey et güzelim siteyi bozuyo :D
ayrıca hayırlı olsun dinlerim hergün artık :D -
inception bunu yazdı:
-----------------------------
soundManager.disable(): Shutting down soundManager: Failed to initialise. soundManager: Verify that null is a valid path. soundManager: No Flash response within expected time. Likely causes: Loading null may have failed (and/or Flash 8+ not present?), Flash blocked or JS-Flash security error. soundManager: Getting impatient, still waiting for Flash... soundManager::initMovie(): Waiting for ExternalInterface call from Flash.. soundManager::initMovie(): Got EMBED element (static HTML)
şu kodları şey et güzelim siteyi bozuyo :D
ayrıca hayırlı olsun dinlerim hergün artık :D
-----------------------------fcn ye söyle o bakıyo o işe
-
istek için pm atıcaktım ama arşivin uçmuş :D
Hiç beklemediğim bir dersten kaldım benim için efkarlı bişeyler çal :) -
hocam bu önerimi görmen için editten yazmadım direk yeni cevaba yazdım. şu haykırma sesini fazla kullanma günde bi kaç kere dışında.. onu acemiler yapıyor genellikle çünkü..
-
Oynayı verin gari :|
-
dinleriz artık :)
-
hayırlı olsun :F
-
Dinleyemeyen bir benmiyim ?????
Tımamdır mesir tutan parmağını yalasın dj. bal demode oldu artık :)
-
iiimiş dj tanıdığımızda oldu.d