Rahatlatan Parçalar?
-
son mohikan film müzüğü
ayrıca
türk ensturmanları diye albümler var. keman albümü harika, klarnette öyle
sonra en sewdiğim
amelie film müzükleri. şiddetle öneririm. tüm albümü sıkılmadan dinlerim ve kendi kendime mutlu olurum.
çikolata gibi bişey mk
-
Mercan dede sufi albumlerini indir dinle kendindne geçersin kardeşilk bulamazsan söle senin için uplarım her türlü uplanır...
-
bu konuya yazı yazayım lazım olabilir :D
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------
Mercan dede sufi albumlerini indir dinle kendindne geçersin kardeşilk bulamazsan söle senin için uplarım her türlü uplanır...
-----------------------------aman hocam dinleme. Müziğin içine bu kadar sıçılır. Birkaç parçası çok güzel ama yüzde 85 90ı Berbat ötesi hep aynı ritmi tekrar baştan insanı sıkıyo müzikten soğudum onlar yüzünden
-
doğu bosphorus - dikenli güller
şimdi baya değişik gelicekte cidden garip bi his bırakıyo bende bu şarkı. -
BosphorusPasha bunu yazdı:
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------aman hocam dinleme. Müziğin içine bu kadar sıçılır. Birkaç parçası çok güzel ama yüzde 85 90ı Berbat ötesi hep aynı ritmi tekrar baştan insanı sıkıyo müzikten soğudum onlar yüzünden
-----------------------------yok kardeşilk kim dinler dediğin gibi bi kaç parça idare eder diğerleri hep aynı ondan dedim zaten gevşersin diye.Dinlediğimizden değil arşivlik için indirmiştim zaten ...Ne de olsa ekmek su istemiyorr....
-
x3uqm4 bunu yazdı:
şimdi baya değişik gelicekte cidden garip bi his bırakıyo bende bu şarkı.
-----------------------------rap parçadan bahsediyorsan adam şanışerin parçasının müzüünü çalmış amk.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
şimdi baya değişik gelicekte cidden garip bi his bırakıyo bende bu şarkı.
-----------------------------rap parçadan bahsediyorsan adam şanışerin parçasının müzüünü çalmış amk.
şanışerin müziği değil o. sample kullanmış adamlar. ayrıca şanışerın "kullandığı" beatlerin cogu internette var zaten :|
ve adam değil, grup :) -
kelebeğin valsi hani su istiklalle ozdeslesen muzık ve mızık soloları mukemmeldır kesınlıkle dınle
-
pink floyd,bach,rahmaninov,rhcp,radiohead,depeche mode