Rahatsız Edici Filmler
-
men behind the sun filmini izledim japonca oldugu için görüntüler pek etkilemedi
-
- Requiem for a dream - Zihnimi çok fena bulandıran bir filmdi.
- melissa p. - Bu da çok tuhaf, hissizlige iten cinsellikten soğutan bir filmdi içeriğindeki erotikligin aksine. -
Baracuda bunu yazdı
men behind the sun filmini izledim japonca oldugu için görüntüler pek etkilemedi
men behind the sun ı ben de sevmemiştim. ama bu listede güzel filmler var. izlemediysen o listeden şunları tavsiye ederim:
A Clockwork Orange – Otomatik Portakal (1971) başyapıt
Salò o le 120 giornate di Sodoma – Salo, or the 120 days of Sodom – Salo Ya Da Sodom’un 120 Günü (1975) pasolini nin son eseri. italyadaki faşizmi çok güzel anlatır.
Videodrome (1983) crononberg in en iyilerinden acaip bir filmdir birkaç kez izledim dvd si vardı. rahatsız olunacak bi' taraf yok filmde.
Irreversible – Dönüş Yok (2002) rahatsız yönetmenin rahatsız filmi ama izle mutlaka bildiğin film ama biraz değişik
The Holy Mountain (1973) – Alejandro Jodorowsky panic hareketi nin başı sayılabilecek yönetmenden hayatın anlamına dair çok ipucu veren bir film!
Sweet Movie (1974) – Dusan Makavejev
Seul contre tous (1998) – Gaspar Noé bana göre gaspar noe nin başyapıtı. kesinlikle izle.
Kynodontas (2009) – Yorgos Lanthimos bu çıkalı 2-3 sene oldu, güzel filmdir, izletir.
Lost Highway (1997) – David Lynch efsane filmdir. külttür.
Requiem for a Dream (2000) – Darren Aronofsky izlemediysen izle abi!
Bijitâ Q (2001) – Takashi Miike çok acaip freudyan bir film. acayip! tavsiye ederim.Enter the Void (2009) – Gaspar Noé
Martyrs (2008) – Pascal Laugier korku filmi ama izle sonlara doğru olaylar baya değişiyor!
Straw Dogs (1971) – Sam Peckinpah güzel film, pişman olmazsın. ayrıca hatun çok güzel!
Angst (1983) – Gerald Kargl alman psikopat filmi. kamera çekimlerine hayran kalmıştık.
Blue Velvet (1986) – David Lynch
Elephant (2003) – Gus Van Sant bu film de pek rahatsız edici sahne yok ama güzel filmdir, fragmanı gibi film.
-
Cannibal holocaust türkçesini bulamadım ama acayip rahatsız edici ve mide bulandırıcı
-
Kisisel favorim olan Gummo listede yok.
-
Çizelim izlerizde .
Bişe soracam ağalar bu turbobit için getripz kullanıyorduk ölmüş :W
Varmı bi hal çare ?
-
çizik
-
çizik
-
Seastar bunu yazdı