Rahatsızlık Veren Biri Varda!
-
Selam msn de sürekli rahatsız eden bi o.ç. var da bişey yapabilcek olan varsa vericem.Ben pek msn hakkıında bilgi sahibi değilim o yüzden.Çok ileri gitti.Yardıma ihtiyaç var
-
kardes al bu linki ona yolla korksun sonrada zarar vermekle tehdit et seni engelleyip cekip gider yapmassa bi caresine bakariz..
not: linki kendin acma arkadslr.linke tıklamayın
-
Ya bunu direkt kitleme olayı falan yapsak mevzu derin varya bildiğin gibi değil ya?
-
adresi kilitlerim ama msn birkac gun hata raporu veriyor tamammı.yani uzgunuz sizi msn ye kaydedemedik diye halbuki hersey normal .ama zevk vermez sana yani tekrar acar anlamaz bile ne oldunu.gizli sorusuna ugras biraz
-
Kardeş ilgine bilgine sağlık Allah razı olsun ama kökten bi çözüm yok diyosun he...
-
kardes kokten bi çozum olsa bu formun cogu yeri bombos olurdu anladınmı..sen de sagol.
-
hepsi iyi güzelde nasıl yaniiii...
-
ya çocuğa gıcık oluyorsan sil olsun bitsin:D kesin çözüm bende:D
-
slm dost senin msn mevzusu ile ilgili şöle bir şey var ama tam bi bilgim yok bende yeni duyum aldım bu konuda msn 20 saniyede uçuruyo yani şifre falan tüm bilgiler gidiyo ama nasıl bilmiyom araştıradayım nerden biliyon dersen en yakın arkadaşım her iki msn si bu şekilde gitti bu konuda sizlerde bişeyler öğrenirsen beklerim şşimdiden tşk ederim hadi kolay gele
-
Ice Cold olabilir ama kesin çözüm değil. Mailini bomberla. Bir çok mail at. Maili dolunca korkabilir.
-
msn adresinden cinsiyeti belli olmuyorsa git kız msni diye dağıt herkes eklesin ya da istersen msn adresini burada ver ben bbiraz flood yapayım
Toplam Hit: 3727 Toplam Mesaj: 29