folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ram Alıcam Bunun İçin Fikir Verin Arkadaşlar

Ram Alıcam Bunun İçin Fikir Verin Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar, şu an pc' imde 2 tane kingstom 1 gb ram var dual 2 tane boş ram yuvam var bunun yerine 2 tane dual 1 gb rammı alsam yoksa 2 gb tek ram mı alsam ne tavsiye edersiniz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

2 gb tek al bence

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    2 Gb Kingston  Aldım Bence  süpper:D 15  dakika  açılan  phoshop  4  sn de açılıo artık (:

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Tek olursa biraz daha farklı oluyor fiyat peki şöyle yapsam 2 tane 2gb dual alsam 6 gm ram olur vista görürmü bu kadar ramı ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    x64 kurman lazim gormesi icin max 4 gorur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    anakartinin modeline göre destekleyebilirde desteklemezde ana kartinin modelini yaz bakalim 6 gb desteklermi.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    4 Slot Varsa Tek Slotda 2 gb ı Destekleyeceğini Sanmıyorum.Anakartın Modelini Yazarsab Daha İyi Yardımcı Olabiliriz Haci.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Msi p965 neo anakartımın modeli arkadaşlar,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    maximum 4gb destekleyen bi anakartin var .

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    anakartında dual channel varsa ki baktım şimdi var, 2 tane 1 ya da 2 tane 2 artık ne alıcaksan tek alma 2 tane al... dual channel dediğin olay aynı renkteki ram slotlarına aynı miktarda ram takınca efektif oluyor.

Metallica Rules
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    O zaman 2 tane aynı model 1 gb 800 mhz ram alım dimi arkadaşlar, üzerine takılı olanlarda öyle

Toplam Hit: 1924 Toplam Mesaj: 13