RAM E Windows Yüklemek...
-
Arkadaşlar biraz önce bi arkadaşım. Ram e windows kurabildiğini söyledi. düşündüm düşündüm ama bişi çıkaramadım. olmaz böle şey dedim ama o kesinlikle yapabildiğini söyledi. bu konuda bilgisi olan varmı? Gerçekten böle bişi var mı? cevaplarınızı bekliyorum...
-
bende işlemciye linux kuracam
-
kafa yapmayın arkadaşlar böle bişi varmış işte
-
cık yok glb :D
o nasıl iş lan öyLe :D ekran kartına unix :p -
renegadealien hocam sen bilirsin ya gerçekten var mı böle bişi çok merak ettim
-
Mantık dışı çünkü pcye reset attığın RAM daki tüm veriler silinir bi düşün win kurarken kaç kere reset atıyorsun pcye. Tamam şunu yapacam dersin mesela direkt olarak dosyaları rame kopyalıycam dersen eee boot nasıl yapcak ki mantık dışı geldi bana hem rami bir drivemış gibi içine girip kurcalayamazsın ki ???
-
şimdi ram yapısı itibariyle pc kapatıldıgı anda içersindeki tüm bilgiler silinen bir aygıttır yani arkadaşın kıcından atmış ama cdden çalıştırılabilen windows yada linux sürümleri mevcuttur onlar gerekli dosyalarını ramme atarlar..
-
ram kaç gb ? miş
-
unideki hocamla bayaa bi tartismistik ben olmadigini idda etmistim o kurdugunu idda etmisti.
ama hic gostermedi.
gecen sene olsaydin gosterdim herkese demisti.
hdd siz bilgisayara windows calistirdigini soylemisti.
-
arkadaşlar bunun mantığını öğrendim. yalnız bi kaç tane board ı feda etmeniz gerekiyo. yanabilme ihtimali çok fazla. bunun yapmanın tek mantığı BIOS ayarlarını kesinlikle kırabilmektir. windosw u kurmaya çalışırken windows un kendiş yaptığı ibnelikle ilk olarak kendisini c ye kurar. ki bıos ayarlarından ram i bıos a tanıtıp c y miş gibi d miş gibi hdd olarak göstermek biraz göt isteyen bişi olsa da bunun mantık dışı bişi olmadığı apaçık ortada. bıos ayarlarını kırabilcek götü olan arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim
not: bunu google dan da araştırabilirsiniz. 4 sene önce yapılmış bi olay arkadaşlar.. 4 mega bit lik ram iniz varsa deneyim... -
bu mumkun. 3-4 sene once bi bilgisayar dergisinde okumu$tum. hatta adamlar kurup normal hddye kurulmu$ windows ile hiz olarak karsilastirma yapmi$ti. RAMdeki windows hdddekinin eline vermi$ti :)
Toplam Hit: 2817 Toplam Mesaj: 24