folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Ram İçindekileri Editlemek ?

Ram İçindekileri Editlemek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    ram içindeki dosyaları editlemek istiyorum nasıl olcak hiç fikrim yok  ama çokk iyi işler yapılabilir  bilen varmıı

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

assembly ile yapılıyordu assembly bir programlama dilidir assembly programlama dili zordur bilmiyorsan hiç ugrasma ram çalışmaz hale bile gelebilir diye biliyorum once assembly ogren sonra ram dosyalarını edtle

Edüt: Aslında cidden cok iyi işler yapılabilir assembly bilmiyorum ama cok hızlandırılabilir diye düşünüyorum yanılmıyosam

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    holy biliyordu :D

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

WinHex yapıor galiba bunu

harddiski bile editleyebilion 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    bakalım bunlar için illa dil gerekiyomuu

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Walla hatırlayamıyorum programın adını...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Konuyu biraz daha açarmısınız arkadaşlar merak ettim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

pek detaylı bilgim yok ama bildiğim kadarıyla açıklıyayım

ram üzerine kayıt edılen bılgıler bır adres alıp o adreste verı ıcerıgını saklıyorlar örneğin nfsyi açtıgımızda nfs için 1den 5 e kadar ramde yer acılıyor.Daha sonra 2. ve 4. bölümlere o anki para miktarınız yazılıyor oyunda yarıs gectıkce bu deger degıstırılıyor ve oyunu kayıt ettıgınızdede burdan alınıp diske yazılıyor. (Biraz aptal bi acıklama oldu ama özü bu sekılde tam teknik anlatımını bilmiyorum)

Senin istediğini bende bir zamanlar kurcalamıstım oyunlar için trainerlar bu mantıkla calısıyor zaten.Ayrırca çeşitli programlama dilleriylede ramde adreslerin içeriğini değiştirebiliyorsun.(detay bilmiyorum ama her dilde trainer yazılabildiğine göre..)

Ben bunu yapmak için TSearch kullanıyordum program ile bilgilerine erişmek istediğin programı seçıyrosun daha sonra ona ait bolumlerde verdıgın degerlerde arama yapıyor bulduklarını lıstelıyor ıstersen degsıtırıyorsun donduruyorsun vs.

Oyun örneğine dönersek tsearch ile nfs.exe'yi seçip oyunda kaç paranız varsa aratırsanız o değere sahip adresleri bulur oyun ıcınde ve degıstırdıgınızde oyun ıcıne yansır.

http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.htm
    http://www.downloads.de/details.php?tabelle=Computerspiele&id=3510

Bildiğim kadarıyla açıklamaya çalıştım.

Kolay gelsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Sanırım "cheat engine" ile yapılıyor bu olay.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    ollydbg ile yaparsın
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

WinHex 'e de baktım aynen dediğiniz mantıkla yapıyor...

Open Ram diyorsun bi menüden... sonra programı seçip kayıtlardan istediğini seçerek editleyebiliyosun hex tarzı...

upload ettim:

http://ifile.it/wfzad58

tıkla Request download ticket de

sonrası malum downloada tıklarsın :) 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
Toplam Hit: 14139 Toplam Mesaj: 14