Ram Takviyesi Yapacam Ama..
-
arkdşllr benim pc de DDR kingston 512 mb 400 mhz bi ramim var. bunun yanına ram alacam 2. el düşünüyorum.
anakartta 3 ram yuvası var.
şimdi iki seçenek var.
1-) 2 tane 256 mb King marka ram var ya onları alacam 512-256-256 lık bi sistem olacak
ve ya
2-)1 tane 512 kingston ram alacam(benimkiyle ayı özelliklerde) 512-512 olacak
şimdi ben bu iki seçeneği değerlemdirmenizi istyrm zahmet olmazsa
1 seçenk uygun olurmu ya da olurmu
performans açısından değerlendirecek birileri varsa memnun olurum şimdiden saolun
-
RAM alıcaksan kingstondan şaşma hoca.kalitesiz mal alıcak kadar zengin deilsen tabi : )
-
İkinci seçenek daha iyidir bence. Ama cebine uygun değilse 1. seçenekte makuldur.
-
arkadaş wallaha aslında olurmu bilmem ama 2 tane 256'lık ram i değiştirme bir tane daha 512 ram al.çünkü üçününde sinyalleri daha yüksek ve az yoğun olur.sonuçta kapasite aynı ama sinyal gönderen fazla olduğu için 2 ram slotu yerine 3 tanesine gönderileceği için ramler daha az yorulur ve performanslı olur.yanlışım warsa düzeltin.
-
bencede kıngston
-
2 ci seçeneği tercih et ramler dual çalışsın
-
ya ben de yapmışdım takviye ikisi de kingston du ama ikisi birlikte çalışında pc ye reset attırıo birini çıkarmak zorunda kalıom inş sana da olmaz aynısı ):
-
ben de aynısını düşünüodum ama 512 ramler 70 den başlıyodu arkadaşın birinden 30 ytl ye 2 tane 256 aldım markaları aynı değil şu an 3ünün de ama sorun yok
-
para biriktir 512 yide sat 2 gb al 4 5 yıl kullanırsın:D
-
Benimde bir sorum olucak. casper laptop'um var 512 (2 x 256) ram var, 1 yada 2 gb ye yükseltmek istiyorum fakat makinanın yükseltme sınırı varmıdır varsa nereden öğrenebilrim..??? (2 senelik olduğu için katalog yok bu nedenle bilgisayarın içinde biryerde bulabilir miyim? )
-
yaw hocalar benim aklımda 2 seçenek vardı. şimdi 4 e çıktı gözünüzü seviym altrernatif vermeyin 2 sinden birini söyleyin
bu arada 256 lık ramler 30 ytl den 60 ytl malolucak..