Rap Müzikte Önemli Olan Hız Mı? Sözler Mi?
-
oSilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
flex rap özenticilerin işi genellikle. Rapi sadece hızlı söylemek zannediyolar. Fakat melankolia, gangsta, new skool vs birçok türü var. Rap söz sanatıdır, sanatlı şeyler önemlidir, edebi gücü olması lazımdır. Yani ilk başta Sözler önemlidir. Sözü sağlam yapınca ister flex yap, ister melankolia, ister gangsta yea mada fakaa :D
flex rap önemsiz midir tabii ki hayır o başlı başına karizmadır zaten.
-----------------------------flex rap özentimidir =S oha yane sadece oha gangsta ,melankolia, new,old school freestyle olmadan önce ne vardı flex vardı nası özenti olur ya =S bana Flex olmayıp
ünlü olan birini sölesene (sago hariç o zaten türünn tek örneği :))
o anlamda söylemedi bence hoca.böyle son zamanlarda herkes (yeni çıkanlar) taklit falan derdinde ya onu kastetti sanırım,genelde (genelde değil hepsi) flex tarz seçiyorlar o yüzden demiş olabilir. -
Bence Sozlerdir Ama Cok Soz bazan ınsanı bos konusmaya sevk eder bunun ıcınde Kaliteli bırısı olması gerekır (Saqopa Kajmer) gıbı Su andan bana gore Rapin Piri Sagopa dır dınleyın bence... Bazılarıda Mamammamammemememmimimim diyerek bos konusurlar adamların amacı zaten bellı Hız... isım vermeye gerek yok Baş Harfi Ceza :p
-
walla bir çok şey söz ritim hız o kadar mühim deil bence...
-
hoca birakin bole seyelri aq baska bisi dinleyin rock die bi tur var demi gercek muzik
ole aptal bi muzigi kim dinlerki salk ca bsi hocam ya cocuk seyi gibi offff
-
fatihmehmet bunu yazdı:
-----------------------------hoca birakin bole seyelri aq baska bisi dinleyin rock die bi tur var demi gercek muzik
ole aptal bi muzigi kim dinlerki salk ca bsi hocam ya cocuk seyi gibi offff
-----------------------------hahaha güldürme beni sen hiç sagopa dinledinmide burda çocukça diosun aptal diosun eleştirme dinlemiosan dinleme aptal yerinede düşme ;)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
oSilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
flex rap özenticilerin işi genellikle. Rapi sadece hızlı söylemek zannediyolar. Fakat melankolia, gangsta, new skool vs birçok türü var. Rap söz sanatıdır, sanatlı şeyler önemlidir, edebi gücü olması lazımdır. Yani ilk başta Sözler önemlidir. Sözü sağlam yapınca ister flex yap, ister melankolia, ister gangsta yea mada fakaa :D
flex rap önemsiz midir tabii ki hayır o başlı başına karizmadır zaten.
-----------------------------flex rap özentimidir =S oha yane sadece oha gangsta ,melankolia, new,old school freestyle olmadan önce ne vardı flex vardı nası özenti olur ya =S bana Flex olmayıp
ünlü olan birini sölesene (sago hariç o zaten türünn tek örneği :))
o anlamda söylemedi bence hoca.böyle son zamanlarda herkes (yeni çıkanlar) taklit falan derdinde ya onu kastetti sanırım,genelde (genelde değil hepsi) flex tarz seçiyorlar o yüzden demiş olabilir.
-----------------------------aynen antinin dediği gibi
-
ajan o zaman öle sölede doğru anlayalım :) bende noluo diorum :)
-
baba emin ol her turlu muzigi dinledim ama hic biri rock kadar haz vermedi.sen hayatinda bi tek sagopa dinlemisin tututurmus gidiosun biraz etrafina bak da hbrin olsun ben su an 25 yasindayim ve davul caliorum(bateri) konserlere gidiorum senin muzik bilginden daha cok sey biliorum bu 1 ikincisi asla arkasina alt yapiyi koyup hizli soz soylemek rap ise gecmiste halk ozanlarida bunu yapardi sivasli haci murat,edirneli usta pasa, adanali huseyin bunlar hepsi turkiyenin onde gelen ozanlari tabi nice leri var bunalri dinle sonra karar ver rapin ne olduna okmu arkadasim bana kizma bunlari yazdim die bende biraz ileri gidmis olabilirim ancak asla butun muzikleri dinlemeden karar verme saygialrla eywallah
-
bence önemli olan sözle beraber hızlı olması ve konulan arka plandaki müziğe uyarlı olmasıdır bide rap müzikte bir şarkı sözünün arkasından gelen şarkı sözü ile aynı olmaması çok kötü burda önemli olan kafiye buda çoğu kişinin dinlememesine sebeb oluyo :(
-
sagopa kajmer abijim başka tanımam gerisi fıss