Rap Ne Bilmeyenler Artık Rapci Oluyor
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
yaklaşık 7 senedir rap dinlerdim sıkı sago hayranıydım fakat son albümü rap in iyice ayağa düşmesi beni aşırı derece soğuttu ve rock a yöneldim.
-----------------------------Bence kötü insanları tanıma senesi çok bomba bir albüm
-----------------------------kitsmi iiyi hoca bırak allahaşkın ailahiden farkı yok sago rap in o canlıılıını arebeske baya bi kaydırmaya başladı.
-
türkiyede rap yapanlar 2 ye ayrılır Doğu ve batı yada buna ghetto - Gangsta diyelim.Ki onlar böyle zanneder onlar sadece arka bahçelerinde repçilik oynayan çocuklardır.
Ha Gerçekten yürekten isteyerek parasal ve manevi yönden kendini zorlayarak bu işi yapanlarda yok değil :)
Dipnot : Arabesk rap diye bir tarz varmı ya bu ne çömezliktir :D
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
yaklaşık 7 senedir rap dinlerdim sıkı sago hayranıydım fakat son albümü rap in iyice ayağa düşmesi beni aşırı derece soğuttu ve rock a yöneldim.
-----------------------------Bence kötü insanları tanıma senesi çok bomba bir albüm
-----------------------------actıgın konuyla celisiyosun.
@HeYeT
lütfen sadece bildiğin ve anladıgın konularda yazarsan senin için daha ii olur :)
-
abi ne diyosunuz ya Kötü insanları tanıma senesi müthiş bir albüm süper şarkılar var ilhiye benzer demiş arkadaş tamam biraz ilahilik var ilahi müzikle alaka yok mesela şarkı adı vesselam olunca şaşırıyorsunuzdur doğal
-
XpertVision bunu yazdı:
abi ne diyosunuz ya Kötü insanları tanıma senesi müthiş bir albüm süper şarkılar var ilhiye benzer demiş arkadaş tamam biraz ilahilik var ilahi müzikle alaka yok mesela şarkı adı vesselam olunca şaşırıyorsunuzdur doğal
-----------------------------http://img220.imageshack.us/img220/6965/123cx5.jpg
bu albümlerin hepsini dinlemiş biri olarak son albümün raple alakası olmadıgını savunuyorum.
rap'e benzer bi yanını gösterebilir misin rica etsem ?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------türkiyede rap yapanlar 2 ye ayrılır Doğu ve batı yada buna ghetto - Gangsta diyelim.Ki onlar böyle zanneder onlar sadece arka bahçelerinde repçilik oynayan çocuklardır.
Ha Gerçekten yürekten isteyerek parasal ve manevi yönden kendini zorlayarak bu işi yapanlarda yok değil :)
Dipnot : Arabesk rap diye bir tarz varmı ya bu ne çömezliktir :D
-----------------------------türkiyede rap yapanlar 2ye ayrılır doğu batı deil o amerikarada karıştırdın sanırım :D burda overground ve underground vardr en sağlamıda undergrounddan çıkar
ben sonuna kadar kadıköy acil dinleyicisi olduğum için en iyi under mcleri KAdıköy Merdiwenden çıkar diyerek nokta koyuyorum :D
ayrca Dj_akman Dj_abdullah gibi kişileri dinleyenleri kınıyor rapçi olduklarını iddaa edenlerin camdan atlamasını talep ediorum :|
-
dj akman
son nefes
Zart zurt icine eiyorlar kolay gelsin :D
-
dogru söylüyorsun arkadaş tanyeliye rap müzik yaptıgı için hemen dava açalım :|
-
takılın muslum babaya :) dogru yolu bulun :) sago :) rules..
-
tomannie bunu yazdı:
dogru söylüyorsun arkadaş tanyeliye rap müzik yaptıgı için hemen dava açalım :|
-----------------------------hatta içimizden biri çıkıp "tanyelinin kasetlerini almayın,boykot edin" diye açıklama yapsın:|