Rapid Derdine Son
-
Rapidin "2dk bekLe " olayına çare bulunamadı diye biliyorum,z.ke z.ke bekliceksin o 2dkyı..
YaLnız bu oLaya bir alternatif var,oda şöyle oluyor;
Yukardaki siteye üye oluyoruz, istersek dosya deposu olarak kullanıyoruz istersek rapidden dosya çekmek için.
Rapidden çektiğiniz dosyalarınız sizin dosyalarınız oluyor böylece siz silmediğiniz sürece silinmiyor..
Ayrıca 25gb gibi çoook büyük bir depolama alanıda sunuyor.."RapidShare leech" butonundan sonra gerisi basit zaten hemen hemen herkes anlar,boşa yer kaplamayalım.
Örnek rapid upload..

-
Walla 2 dakika geçse de kabul etmiyor. Ya seve seve yada yine seve seve alıcaksın premiumu demek istiyor. Bence geceleri yapın downloadları. Free serverlar meşgul olmuyor. Birde geçenlerde dikkat ettim ki rapidshare.de sitesi sanırım bekleme falan istemiyor. Rapidin eski arayüzü var. Olmadı oraya uplamak lazım.
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
Walla 2 dakika geçse de kabul etmiyor. Ya seve seve yada yine seve seve alıcaksın premiumu demek istiyor. Bence geceleri yapın downloadları. Free serverlar meşgul olmuyor. Birde geçenlerde dikkat ettim ki rapidshare.de sitesi sanırım bekleme falan istemiyor. Rapidin eski arayüzü var. Olmadı oraya uplamak lazım.
-----------------------------Hocam hotfile ve torrent varken rapidi aramıyorum zaten okadar,şu 2 dk olayını ilk gördüğümden beride kullanmıyorum,ama arkadaşlar rahat rahat download yapsın diye şeyettim =)
-
pre bitince bakarım =)
-
öğrenci adamım ama yemiom içmiom rapid pre alıom :D
-
arkadaşlar neden jdownloader kullanmıyorsunuz. program rapidin free kullanıcı bekletme(bezdirme) sürelerini takip edip çatır çatır indiriyo. tavsiyemdir
-
rapid8.com ve benzeri sitelere de rapid linkini kopyalayıp bu sıtelerden bırınde kullanabılıyorsun bekleme sorunu olmuyor tek sorun sıtenin rapid premium bulması genelde aksamları mutlaka 8-9 account un download hakkını bedevadan verıyor.
cryptload ve jdownloader de alternatif cözümler
Not: rapid8.com vıruslu bır sıte dır pop up engelleyıcı kullanarak gırın !
edit: su anda rapid8.com da 31 gb lık download hakkı var bıtmeden sömürün cok cabuk bıter :D
-
pre alıp rahatlayacaksın başka çözümü yok
-
deneyelim bakalim :)
-
ellerine sağlık
-
güzelmiş.. hatta süper