folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapid Hack İçin Yardım

Rapid Hack İçin Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Mrb arkadaşalar bir süredir rapid hack den uzak duruordum çnkü daha önceden link gömdüğüm +18 forum sitelerinin çoğu beni banladı bnde dewamlı farklı kullnıcı adı bulmaktan ve yeni mail adresi alıp üye olmaktan bıktım...

bildiğiniz kullanan sayısı fazla olan link gömmeye yarayacak  +18 forum siteleri warsa  paylaşbilrmisiniz.....çnkü ordan gelen rapidler tbt ye hediye....

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

hacı sen ne yaptında +18 ler senı banlıyo yaw :D cok mmu hardcore paylasıon nabıyon :D

Hayat Bizi 61 kenara...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    hacım rapid hack de linkleri fake yapıosun doğal olarak site adminler, weya uyanıklar anlıo bazı salaklar war yok değil onlar da düşüo...ee doğal olarak bizde onların rapid lerini burada paylaşıyoruz....tabi fake adres te yakalandığında admin  direk banlıo...:D

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

hiç aklıma gelmemişti :D

helal olsun

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

r10aldinho bunu yazdı:
    -----------------------------

hiç aklıma gelmemişti :D

helal olsun

yapma ya hacım resimde ki nn hali bile perişan beli tutmaz olmuş :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    Haha sen baya uğraşıyosun anlaşılan sanırım biz biraz tembeliz aynı linki resimlerini değiştirip değiştirip konu açıyoruz xD

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

hacım birgünde 100 3 yakın dağıtmak için sen yol yeterliolmuo ha kendi ihtiyacımı karşılamak için yeter elbette

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek
    aSdFgH bunu yazdı:
    Haha sen baya uğraşıyosun anlaşılan sanırım biz biraz tembeliz aynı linki resimlerini değiştirip değiştirip konu açıyoruz xD
    xD

GranT Me SerEnity!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:

hacım birgünde 100 3 yakın dağıtmak için sen yol yeterliolmuo ha kendi ihtiyacımı karşılamak için yeter elbette

Valla hocam sende haklısın, bu aralar zaten anlamaya başladılar ufaktanda olsa :|

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    o zamn anlaşılan yabncı forumları bulmak we oralrdan çalmak

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

hocam kullandın mı bilmiyorum ama

düzenleme: mesaj düzenlenmiştir....

Toplam Hit: 1533 Toplam Mesaj: 18