Rapid Hack İçin Yardım
-
Mrb arkadaşalar bir süredir rapid hack den uzak duruordum çnkü daha önceden link gömdüğüm +18 forum sitelerinin çoğu beni banladı bnde dewamlı farklı kullnıcı adı bulmaktan ve yeni mail adresi alıp üye olmaktan bıktım...
bildiğiniz kullanan sayısı fazla olan link gömmeye yarayacak +18 forum siteleri warsa paylaşbilrmisiniz.....çnkü ordan gelen rapidler tbt ye hediye....
-
hacı sen ne yaptında +18 ler senı banlıyo yaw :D cok mmu hardcore paylasıon nabıyon :D
-
hacım rapid hack de linkleri fake yapıosun doğal olarak site adminler, weya uyanıklar anlıo bazı salaklar war yok değil onlar da düşüo...ee doğal olarak bizde onların rapid lerini burada paylaşıyoruz....tabi fake adres te yakalandığında admin direk banlıo...:D
-
hiç aklıma gelmemişti :D
helal olsun
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------hiç aklıma gelmemişti :D
helal olsun
-----------------------------yapma ya hacım resimde ki nn hali bile perişan beli tutmaz olmuş :D
-
Haha sen baya uğraşıyosun anlaşılan sanırım biz biraz tembeliz aynı linki resimlerini değiştirip değiştirip konu açıyoruz xD
-
hacım birgünde 100 3 yakın dağıtmak için sen yol yeterliolmuo ha kendi ihtiyacımı karşılamak için yeter elbette
-
aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------
Haha sen baya uğraşıyosun anlaşılan sanırım biz biraz tembeliz aynı linki resimlerini değiştirip değiştirip konu açıyoruz xD
-----------------------------
xD -
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------hacım birgünde 100 3 yakın dağıtmak için sen yol yeterliolmuo ha kendi ihtiyacımı karşılamak için yeter elbette
-----------------------------Valla hocam sende haklısın, bu aralar zaten anlamaya başladılar ufaktanda olsa :|
-
o zamn anlaşılan yabncı forumları bulmak we oralrdan çalmak
-
hocam kullandın mı bilmiyorum ama
düzenleme: mesaj düzenlenmiştir....