Rapid Saçmalıyor Artık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek
    İndirme yöneticileri ile tanıştığımdan beri flashget kullanıyorum. Hala da kullanmaktayım. Bir ara idm kurdum. Sevemedim.Flashgete alışınca olmadı. Premium yoktu birkaç gündür. Cryptload ile çekmeyi denedim. yaklaşık 45 partlık download da 5 part yarım inmiş. Bir 5 partda hatalı çıktı. Premiumu monte etmeme rağmen cryptloadda hatalı indirme çok oldu. Tekrar flashgete attım. Patır patır çekti.

Özgür iradeydi şeytanım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

5 gb kotana yapcak bişi yok arttırmak istiyosan para vercen arttırcan :D

İndirme işinde ise ne flashget ne idm...yükle mes downloader ı kurcala biraz menüsünü falan vazgecemezzsin ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ayarlardan bağlantı kısmına gir

veri değerini 1 yap böylece flasget rapidden dosya indirirken birden fazla bağlantı kurmaya çalışmayacak çünkü flashget rapidin birden fazla bağlantılı indirmelere izin vermediğini blmiyo dostum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

@ Tnrsk

Bendeki bu değer 20 idi 1 yaptım bunun tam olarak faydası nedir acaba ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    Bence en iyisi idm, neden mi?! download yaparken herkez için en önemli şey download hızı. IDM internet hızının tamamını kendisi alıyor ve maximum hızda indiriyor. Hatta onunla download yaparken sitelerde dolaşmak imkansız gibi birşey. İnsan kafayı yer ama onunda önüne geçmişler Downloada hız sınırı koyabiliyorsun. Ayrıca arkadaşın dediği gibide bi soruna pek raslamadım. Dün gece makineyi açık bıraktım rapid prem ile yaklaşık 5 gb download yaptım... Bunun yanında bazı özellikleri ilede diğerlerinden bi adım öne çıkıyor, örneğin yahoo dan video izliyosunuz videonun üstünde bi yazı çıktıyor. Bu videyu izlemek istermisiniz (boyutu dahil) gibisnden özellikleri var. Birçok download manger kullandım rahatlıkla söyleyebilirim ki en hızlısı ve iyisi idmdir....

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

şimdi arkadaşlar idman ile jdownloader ı karşılaştırmak çok yanlış bence ikisininde farklı bir amacı var idman sadece ve sadece yüksek hız konusunda iyidir ki bence en iyisidir. jdownloader a gelince premium olmadan tek tek tıklama olayını kaldırmak için en iyisidir bu güne kadar benim jdownloader la indirdiğim hiç bir dosyada hata olmamıştır. premium olursa tabi ikiside ayrı güzel olur.

ama bana premium var hangisini kullanalım derseniz idman derim kesinlikle.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    jdownloader kullanıyorum gayette memnunum rapiddenn indirdiğim ayı hızla indrebiliyorum ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    download yöneticilerinden bahsetmeyeceğim hemen hemen hepsi aynı zaten. günlük 5gb kotasına gelince o aylardır var yeni olan birşey değil, almadan önce araştırsaydın keşke. 100GB kota alabiliyorsun 10€ olması lazım. örneğin günlük 5gb kotanı kullandın, indirmeye devam edersen 100gbtan düşmeye başlıyor. onu da ayarlardan yapıyorsun.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    jdownloader kullan dosyaların sonu html ile bitiyorsa öyle indirir o flashget. jdownloader rulzz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:
    -----------------------------
    jdownloader kullan dosyaların sonu html ile bitiyorsa öyle indirir o flashget. jdownloader rulzz
    -----------------------------

dosyaların sonu html ile bitse bile normal indirir. internet explorerdan rapide giriş yapacaksın çerezleri ordan okuyor. eğer indirme esnasında kotan dolarsa inmekte olan dosyan olduğu gibi kalır sonraki inmeye çalışanlarda 10kb olarak hatalı iner. rapide internet explorerdan premium ile giriş yapmadıysan yine aynı şekilde iner. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 6878 Toplam Mesaj: 26