Rapid Şaşırdı :S
-
ya film indirmeye başladım ardarda 4 part indirdim tık demio maşallah. anlamadım ne alaka 200 mb a çıkarmışlar kotayı 400 oldu ama hala indirio. bu arada böle ne güzelmiş ya modem pandikleme derdin yok :) oh walla :D
-
hızı 50 kb/sn limitledi.Başka bi engel kalmadı 2 dosya arasında bekleme kod girme falan.Yalnızca 50 kb/sn max hız =) ve ilk açılışta 1-2 dk bekleme..
-
Free üyelerle kedidir koddur waittir die ..taşak geçio rapid die ..medya zamazingosunun etkisinde oldu bu olay
-
sitenin tepesinde bunla ilgili bi haber var
-
babamızın gemisi değil ya pre takılmaya devam.
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------sitenin tepesinde bunla ilgili bi haber var
-----------------------------ya o hbrde 200 mb yazıo bnm oldu 400 ama hala indirio ben o yüzden şaşırdım..
-
turkishiptar bunu yazdı:
-----------------------------gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------sitenin tepesinde bunla ilgili bi haber var
-----------------------------ya o hbrde 200 mb yazıo bnm oldu 400 ama hala indirio ben o yüzden şaşırdım..
-----------------------------max 200mb boyutunda dosya indiriliyor demek sanırım. tek parça 200mb.
-
hacım öle ama 70 kb den yukarı çıkmıyo ama yinedde süper nediyim :)
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------hızı 50 kb/sn limitledi.Başka bi engel kalmadı 2 dosya arasında bekleme kod girme falan.Yalnızca 50 kb/sn max hız =) ve ilk açılışta 1-2 dk bekleme..
-----------------------------istersen bir düzeltme yap rapid'den free olarak çekiyorum dosyayı

-
rapidde yada bağlatılarda bişi var bugün.. 1,18 mb yi geçemedim hayvangibi net olmasına rağmen..
-
güzel omuş bole ufak tefek de olsa baya bi part indirdim bi saat içinde obür t ürlü olasaydı bekle babam bekle